Amsterdam Dagtrips

  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Privétours
  • Avonturen
  • Combi-aanbiedingen
99 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 7

Veelgestelde vragen over Amsterdam

Welke topattracties zijn een must-see in Amsterdam?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Amsterdam?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Brugge

Sitemap Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 5.750 beoordelingen

De excursie was erg gaaf. Je bezoekt verschillende steden met de uitleg van de gids, in ons geval Diego, hij was super aardig en gaf hele goede uitleg. Dat is heel goed, want zo begrijp je hoe de steden ten noorden van Amsterdam zijn ontstaan. Het is een prachtige excursie waarmee je ze kunt bezoeken en meer te weten kunt komen over hun geschiedenis.

Bijzonders leuke dag beleef, ook al was het weer niet echt bijzonders goed heef onze gids Juan ons een fantastische dag bezorgd met een hoop humor en informatie over de locaties waar wij ons bevonden. Gracias por todo Juan!!

Uitstekende dag! Gelegenheid om verschillende kazen te proeven, mooie demonstratie van klompen maken. Het kleine dorpje Giethoorn is absoluut uitzonderlijk en verdient het om gezien te worden.

Ik bedank de gids Aaf, voor de ervaring en reis, alles is perfect verlopen, de windmolens zijn een onvergetelijke ervaring!!

Had zo'n leuke tijd en ontmoette veel geweldige mensen! Grote verscheidenheid aan bezochte bars en drankjes verkrijgbaar