Kies data

Dagtrip vanaf Amsterdam

  • Dagtochten
42 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 3

Veelgestelde vragen over Amsterdam

Welke topattracties zijn een must-see in Amsterdam?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Amsterdam?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Keukenhof

Overzicht activiteiten in Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 5.750 beoordelingen

Uitstekende wandeling naar de molens en de Nederlandse boerderij. Aanbevolen om een beetje uit het centrum te komen, ik raad het vroege ochtendschema aan. Kom eerder aan bij het ontmoetingspunt, aangezien het een beetje kost om daar te komen. De gidsen zijn uitstekend, erg vriendelijk en bezorgd dat iedereen het begrijpt. Speciale vermelding voor kaasliefhebbers, ze kunnen kopen voor een goede prijs en de proeverij is erg goed.

De gastheren waren geweldig; we hebben genoten van alle bezienswaardigheden; en we kregen Holland buiten Amsterdam te zien. Als ze een reis naar Delft of Kinderjik zouden aanbieden, zouden we die zeker nemen. Ik kan niet te snel lopen en ze hadden altijd een van de gidsen die achterbleef om mij en andere achterblijvers te controleren. Fantastische dag!

Uitstekende ervaring met de groep en het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de tour. Persoonlijk waardeer ik het werk van Diego de gids en Jaco de chauffeur. Altijd een goede energie, motivators de hele tijd, ze vullen je ook met geschiedenis. Zeer goede tour, ik raad het aan.

Bijzonders leuke dag beleef, ook al was het weer niet echt bijzonders goed heef onze gids Juan ons een fantastische dag bezorgd met een hoop humor en informatie over de locaties waar wij ons bevonden. Gracias por todo Juan!!

Ik bedank de gids Aaf, voor de ervaring en reis, alles is perfect verlopen, de windmolens zijn een onvergetelijke ervaring!!