Toegangsticket

Amsterdam: entreeticket voor Amsterdam Dungeon

Activiteitenaanbieder: The Amsterdam Dungeon

Amsterdam: entreeticket voor Amsterdam Dungeon

Activiteitenaanbieder: The Amsterdam Dungeon
Gisteren 11 keer geboekt

Vanaf € 22 per persoon

Gisteren 11 keer geboekt

Bereid je voor om te lachen en schreeuwen met een entreeticket voor de Amsterdam Dungeon. Je gaat 500 jaar duistere geschiedenis van Amsterdam verkennen.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Reis door 500 jaar Amsterdamse gruwelijke geschiedenis in de Amsterdam Dungeon
 • Bekijk interactieve shows met live-acteurs
 • Maak je klaar om zowel te lachen als te vrezen voor je leven
 • Ontmoet heksen, inquisiteurs en folteraars
Volledige beschrijving
De Amsterdam Dungeon is een unieke attractie waarbij je een reis maakt door het gevaarlijkste verleden van Nederland. Zie, hoor, voel, enne... ruik de huiveringwekkende en grappige personages uit de ‘slechte ouwe tijd’ die voor je ogen tot leven komen. Waan je jezelf in angst of plezier? Het wordt sowieso lachen, huilen en zweten. Er zijn meerdere verschillende shows, en een team van 10 professionele acteurs zorgt voor een onvergetelijke voorstelling die tegelijkertijd angstaanjagend en hilarisch is - het hangt er helemaal vanaf hoe goed je tegen angst kunt. Vind je weg uit een duister labyrinth, zie een heksenverbranding, ontmoet de geest van een gemartelde vrouw en probeer aan een Spaanse inquisiteur te ontkomen. Ontdek de nieuwste voorstelling 'The Flying Dutchman' waarin een vervloekte legende weer tot leven komt. Overleef jij zijn wraak? In 1651 bevind je je in een ruige bar in het oude Amsterdam, 10 jaar nadat het legendarische schip De Vliegende Hollander is verdwenen. Een sinistere kroegbaas wacht op de terugkeer van de vervloekte kapitein die uit is op wraak.
Inbegrepen
 • Toegangskaartje voor Amsterdam Dungeon
 • Gidsje
 • Foto's
Niet geschikt voor
 • Kinderen onder de 10 jaar

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Amsterdam Dungeon, Rokin 78, 1012 KW Amsterdam (5 minuten lopen vanaf de Dam of 15 minuten vanaf Centraal Station). Je kunt metro 52 (Noord/Zuid) nemen en uitstappen bij het Rokin. Tram 4, 14 en 24 stoppen ook bij het Rokin.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Camera's
 • Minderjarigen zonder begeleiding

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat het niet is toegestaan om foto's te maken in de Amsterdam Dungeon
 • De Amsterdam Dungeon is eng en daarom niet geschikt voor bezoekers jonger dan 10 jaar. Bezoekers onder de 13 moeten door een volwassene worden vergezeld
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 675 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,3/5
 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • dienstverlening
  4,6/5
 • organisatie
  4,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Goede ervaring met geweldige acteurs, maar we waren meer dan 30 minuten te laat (10 minuten te vroeg aangekomen maar ze schermen de groepen een beetje af). Dus de 2 uur zijn inclusief de wachttijd aan het begin van het bezoek. Bezoek anders in het Engels met interactie met het publiek, maar je moet Engels beheersen omdat je anders hun games niet kunt spelen en het voor iedereen frustrerend is. Ook al begreep ik niet alles, ik vond de sets en de animatie leuk. En nogmaals proficiat aan het team dat hun rol perfect speelt.

Verder lezen

17 augustus 2022

Van begin tot eind heel mooi opgevoed. Je moet in staat zijn om mee te doen, dan heb je ook momenten van shock. Helaas spreek ik niet zo goed Engels, er was geen Duitse tour, maar de acteurs presenteren alles heel goed en dan weet je al waar het over gaat. Aanbevolen!!

12 juli 2022

Ik hield echt van deze ervaring. Het is heel bijzonder en knap dat ze thematisch ingaan op de geschiedenis van Amsterdam. Elke medewerker was geweldig en bleef in karakter. Het was een heel gezellig, leuk en informatief evenement. De enige reden dat ik het een 4 gaf, is omdat ik vond dat de groepsgroottes te groot waren, dus het was soms moeilijk om te zien wat er gebeurde. Anders raad ik dit ten zeerste aan om iets anders te ervaren en de moeite waard!

Verder lezen

10 juli 2022

Product ID: 56161