Amsterdam
Eten & drinken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Wat anderen zeggen over Amsterdam

De hostess had veel leuke informatie te vertellen over Amsterdam, terwijl de schipper voor een comfortabele vaart zorgde. De sfeer op de boot was geweldig, leuke anekdotes, interactief en al met al hartstikke gezellig. Op de boot was het lekker warm en waren er ook genoeg dekentjes om rond te gaan. Iedereen die de beste tours van Amsterdam wilt ervaren zou ik Flagship ten zeerste aanbevelen!

Kleinschalige rondvaart met drankjes aan boord. Banken met lekkere kussens en dekentjes. En heel vriendelijke schipper en gids. Ze vertelden veel over Amsterdam, zijn grachten, woonboten en huizen. Erg interessant en leuk verteld, met humor. Echt een aanrader!

Heel speciaal. Wij eten echt met onze ogen. De smaken komen bekend voor en toch moeilijk te plaatsen. Je ruikt ook bijna niks . Enkel het dessert rook ik dan wel echt omdat het waarschijnlijk zoet is. Dus je ogen doen je vaak de geur herkennen . Heel raar

Wat een fantastische ervaring! Op een heerlijk luxe sloep door de prachtige grachten van Amsterdam. Onze schipper Sophie heette ons welkom en onder het genot van een heerlijk glaasje rosé leerde we de stad vanaf het water kennen. Absoluut een aanrader!

Een leuke ervaring, de mensen die dit uitvoerden voor ons waren Maureen en Fen. Samen brachten ze leven in de brouwerij en hebben we heel wat geleerd op een leuke manier over de Amsterdamse geschiedenis. Het mag natuurlijk altijd wel wat langer duren.