Amsterdam Eten & drinken
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Regel nu je ticket!

Populaire Eten & drinken in Amsterdam

Bekijk alle Eten & drinken in Amsterdam
Bekijk alle 440 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Amsterdam

De hostess had veel leuke informatie te vertellen over Amsterdam, terwijl de schipper voor een comfortabele vaart zorgde. De sfeer op de boot was geweldig, leuke anekdotes, interactief en al met al hartstikke gezellig. Op de boot was het lekker warm en waren er ook genoeg dekentjes om rond te gaan. Iedereen die de beste tours van Amsterdam wilt ervaren zou ik Flagship ten zeerste aanbevelen!

Amsterdam: luxe grachtenrondvaart Beoordeeld door Radi, 03/06/2020

Kleinschalige rondvaart met drankjes aan boord. Banken met lekkere kussens en dekentjes. En heel vriendelijke schipper en gids. Ze vertelden veel over Amsterdam, zijn grachten, woonboten en huizen. Erg interessant en leuk verteld, met humor. Echt een aanrader!

Amsterdam: luxe grachtenrondvaart Beoordeeld door Sandra, 07/28/2020

Wat een fantastische ervaring! Op een heerlijk luxe sloep door de prachtige grachten van Amsterdam. Onze schipper Sophie heette ons welkom en onder het genot van een heerlijk glaasje rosé leerde we de stad vanaf het water kennen. Absoluut een aanrader!

Amsterdam: luxe grachtenrondvaart Beoordeeld door Brenda, 10/05/2020

Een leuke ervaring, de mensen die dit uitvoerden voor ons waren Maureen en Fen. Samen brachten ze leven in de brouwerij en hebben we heel wat geleerd op een leuke manier over de Amsterdamse geschiedenis. Het mag natuurlijk altijd wel wat langer duren.

Amsterdam: luxe grachtenrondvaart Beoordeeld door Yani, 07/22/2020

Wauw wat een mooie ervaring! Mooie boot en de tour door de Amsterdamse grachten was geweldig. Ook complimenten voor de hostes, die maakte het reisje compleet. Bijzondere ervaring. Ik zou het zeker aanraden. Dankjulliewel voor deze boottrip.

Amsterdam: luxe grachtenrondvaart Beoordeeld door Dewi, 02/11/2020