Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Dagtocht

Vanuit Amsterdam: dagtocht naar Brugge in het Spaans of Engels

Activiteitenaanbieder: Camaleon Tours

Vanuit Amsterdam: dagtocht naar Brugge in het Spaans of Engels

Activiteitenaanbieder: Camaleon Tours

Vanaf € 69 per persoon

Kies deze geweldige excursie en reizen naar de prachtige Belgische stad Brugge. Dit is een groep excursie van 12 uur, waarin je niet alles wat de stad te bieden heeft zal missen.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 12 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Spaans, Engels

Je belevenis

Highlights
 • Bezoek het Brugplein
 • Zie het stadhuis het Belfort en andere historische gebouwen
 • Luister naar de legenden over "the Lake of Love"
 • Geniet van 3 uur vrije tijd om op eigen gelegenheid te ontdekken, eten en winkelen
Volledige beschrijving
Vanuit Amsterdam ga je met de bus naar Brugge. Tijdens de tour maak je kennis met de geschiedenis van België en steden in de buurt van de route zoals Utrecht en Breda, beide verbonden met de Spaanse geschiedenis. Deze reis duurt ongeveer 3 uur en 15 minuten. De stad Brugge dankt haar naam aan de verschillende bruggen die je er in terugvindt. Het werd uitgeroepen tot werelderfgoedstad in 2000 en staat ook bekend als het Venetië van het noorden. Het heeft ook een groot middeleeuws architectonisch erfgoed, waarvan u kunt genieten terwijl u door de stad loopt. Zodra u de Belgische stad Brugge bereikt, volgt u een rondleiding van 1,5 uur en bezoekt u de meest aantrekkelijke en interessante plekken van deze stad. De begeleide wandeling in Brugge begint aan het Minnewater of Lake of Love. Bekijk tijdens de rondleiding belangrijke plaatsen in de stad, zoals het Marktplein dat wordt gedomineerd door het Belfort, het Brugplein en het stadhuis, de Onze-Lieve-Vrouwekerk waar je een van de meesterwerken van Michelangelo kunt bewonderen: "De Madonna van Brugge", de Kathedraal van San Salvador en onder andere het oude Beaterio. Aan het einde van de rondleiding geeft de gids een ophaalpunt en tijd aan om terug te keren naar de bus, na vrije tijd in de stad. Heb dan vrije tijd om te eten, een wandeling te maken, te winkelen of om Brugge zelf verder te ontdekken. Later keert u terug naar het startpunt van deze excursie, de Nederlandse hoofdstad van Amsterdam.
Inbegrepen
 • Vervoer
 • Native Spaanstalige gids
 • Maximaal 24 deelnemers per gids
 • Maaltijden en drankjes
 • Fooien

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Ontmoet je gids bij de hoofdingang van het Aloha Bowling-centrum. Ze zullen in het groen gekleed gaan.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Starttijd: 09:00 AM. Het wordt aanbevolen om 15 minuten vóór het tijdstip van vertrek op het ontmoetingspunt te zijn. Je gids is er van 08: 45-09: 00 AM
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 140 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,5/5
 • Vervoer
  4,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • veiligheid
  4,8/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De wandeling is aangenaam (en de tour is veel goedkoper dan met de trein of het huren van een auto; Brugge is een prachtige stad en vol interessante hoekjes en gaatjes; maar bovenal was Enrique een uitzonderlijke gids. Enrique's uitleg was compleet, gedetailleerd, deskundig , en zowel in het Spaans als in het Engels uitgedrukt. Iedereen in onze groep was onder de indruk en erg blij met de voorbereiding en toewijding die Enrique toonde, en ze droegen zeker bij aan en verrijkten de ervaring enorm.

Verder lezen

3 juli 2022

Het was zo'n unieke ervaring. Pascal, de lokale gids, was de beste ambassadeur van de stad. Alle credits voor hem! We hebben zoveel geleerd over de geschiedenis van Brugge, dat we de stad opnieuw moeten bezoeken. Helaas hadden we maar 3 uur beschikbaar, maar iemand moet 2-3 dagen op deze geweldige plek blijven. Toch was die tour opmerkelijk! Mis het niet.

Verder lezen

26 maart 2022

Goed gedaan van de gids

De uitleg was iets te snel, maar veel tijd was er ook niet gezien de lange busrit. Als je alleen gaat, ben je vergeten wat ze je hadden verteld. Het zou goed zijn als er naast de kaart een brochure zou zijn met foto's en recensies van alle plaatsen om te bezoeken of gewoon om de gevel te zien, maar met zijn geschiedenis. Maar ik begrijp dat 20 mensen niet makkelijk te verplaatsen zijn en de gids deed het prima.

Verder lezen

11 mei 2019

Product ID: 94422