Amsterdam Geschiedenis & erfgoed
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
amsterdam wandeltour "anne frank tweede wereldoorlog"

Amsterdam: wandeltour "Anne Frank & Tweede Wereldoorlog"

Duur: 2 uur
472 Beoordelingen
GetYourGuide Original
472

Leer meer over het leven van Anne Frank tijdens een begeleide wandeling door Amsterdam. Luister naar de verhalen die jouw deskundige gids je vertelt…

Populaire Geschiedenis & erfgoed in Amsterdam

Bekijk alle Geschiedenis & erfgoed in Amsterdam
Bekijk alle 475 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Reisgids was lokale jonge man die heel veel wist over Amsterdam, Nederlandse cultuur en ruime kennis. Zeer interessant en ook ook met veel, juiste nuances wat het een zeer 'open' ervaring maakte. Echte verrijking & andere insteek om deze top stad te leren kennen

Amsterdam: Anne Frank privéwandeling Beoordeeld door Marc, 15-09-2020

Wat een fantastische ervaring! Op een heerlijk luxe sloep door de prachtige grachten van Amsterdam. Onze schipper Sophie heette ons welkom en onder het genot van een heerlijk glaasje rosé leerde we de stad vanaf het water kennen. Absoluut een aanrader!

Amsterdam: luxe grachtenrondvaart Beoordeeld door Brenda, 05-10-2020

Stan, der Guide, hat eine super interessante Führung durch Amsterdam gemacht! Die Tour war super informativ und sehr interessant gestaltet. Ich würde bei ihr immer wieder eine Tour buchen!!

Amsterdam: Anne Frank privéwandeling Beoordeeld door Lauren, 18-10-2020

prima toelichting op amsterdam vanuit de boot die de gewone toerist niet te horen krijgt Dat gepaard gaande met een hapje en een drankje (of tiwee) en je hebt een mooie tijd doorgebracht.

Het was super op zo'n bootje door de grachten varen. Leuke manier om achter de geschiedenis van AMS te komen. Alleen bleven de oordopjes niet in m'n oren zitten; klein verbeterpuntje.