Meer foto's

Vanaf € 69,50 per persoon

Grachtenrondvaart Amsterdam en kortingskaart voor musea

Product ID: 55749
Belangrijke Informatie
Duur
7 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Audiogids/koptelefoons
Spaans, Zweeds, Chinees, Kroatisch, Tsjechisch, Nederlands, Engels, Fins, Frans, Duits, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Pools, Portugees, Russisch

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Sla de rijen voor het Rijksmuseum het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum in Amsterdam over
  • Bespaar geld met een exclusief combinatieticket
  • Bezichtig het historische centrum van de stad Amsterdam tijdens een rondvaart over de grachten
Overzicht
Bespaar geld en sla de rijen voor de 3 beste musea van Amsterdam over met dit combinatiepakket. Bezoek het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum met uitgebreide Nederlandse kunstcollecties. Bewonder de stad tijdens een grachtenrondvaart.
Wat te verwachten
Boek deze exclusieve combinatie ticket en tijd en geld te besparen op uw volgende bezoek aan Amsterdam. Geniet van een rondvaart door Amsterdam en fast-track toegang tot de top 3 musea in de stad: het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Museum of Modern Art.

Amsterdam is het beste te zien vanaf het water, en op een 75 minuten durende rondvaart door de grachten u zult nemen in veel van de beste historische bezienswaardigheden van de stad. Bewonder het uitzicht over de 17e-eeuwse gebouwen langs de grachten en de bezienswaardigheden van de 21e-eeuwse Amsterdam ook.

Ontdek Amsterdam van de Gouden Bocht naar Overhoeks, de nieuwste wijk van de stad, en van de Muziek-gebouw in de haven naar het VOC-schip de Amsterdam.

Op deze full-daagse arrangement vindt u ook de ervaring van de onlangs gerenoveerde Rijksmuseum en bladeren een aantal van haar 80 galerijen dat huis meer dan 8.000 objecten, het vastleggen van 800 jaar van de Nederlandse kunst en geschiedenis.

Bezoek het Van Gogh Museum en beschikt over 's werelds grootste collectie schilderijen van de kunstenaar. Volg de ontwikkeling van de kunstenaar en zijn werk te vergelijken met die van andere kunstenaars van de 19e eeuw, die ook zijn opgenomen in de collectie.

In het Stedelijk Museum vindt u de collectie gewijd aan moderne en hedendaagse kunst en vormgeving te verkennen. Ontdek werken van kunstenaars als Marc Chagall, Wassily Kandinsky, en Henri Matisse, samen met een uitstekende fotografie en korte termijn installaties.

Merk op dat de wachtrijen bij het Van Gogh museum nog lang kan te wijten zijn aan het begin van het seizoen.
Inbegrepen
  • Rondvaart over Amsterdamse grachten
  • Skip-the-line-toegangsticket voor het Rijksmuseum
  • Ticket voor Van Gogh Museum
  • Skip-the-line-toegangsbewijs voor het Stedelijk Museum
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Boten vertrekken vanaf Stadhouderskade 30 (1071 ZD), tegenover het Hard Rock Café. Kijk uit naar het bord van Canal Boat Company. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Wanneer je jouw voucher omwisselt, ontvang je skip-the-line-toegangsbewijzen voor de musea. Je mag zelf bepalen welk ticket je als eerste gebruikt
• Het ticket voor een rondvaart over de grachten is een open ticket en kan op ieder gewenst moment gebruikt worden
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (4 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Blue Boat Company

Product ID: 55749