Privétour

Historisch Amsterdam: privérondleiding met lokale gids

Historisch Amsterdam: privérondleiding met lokale gids

Vanaf € 125 per groep tot 2

Ontdek de geschiedenis van Amsterdam met een lokale gids en neem een snelle oriëntatietour of kies voor een dagtour met een gedetailleerde introductie van alle belangrijke bezienswaardigheden zoals de grachtengordel, Bloemenmarkt, de Wallen en meer.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 - 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Duits, Nederlands
Privégroep

Belevenis

Highlights
 • Ontdek de belangrijkste monumenten van Amsterdam met een privégids
 • Ontdek prachtige koopmanshuizen vanaf de 16e eeuw
 • Wandel door de relaxte Wallen en leer over de historische tolerantie van de stad
 • Fiets over de kades en zie kleurrijke woonboten en schilderachtige bruggen
Volledige beschrijving
Ontdek Amsterdam met een privégids voor een persoonlijke beleving van de grachtenstad. Vanaf de Dam, de geboorteplaats van de 700-jaar oude stad, kan de wandel- of fietstocht 2 uur duren of de hele dag. Dat is afhankelijk van jouw schema. Je lokale gids doet de geschiedenis van de beroemdste stad van Nederland uit de doeken, inclusief hoe het 17e-eeuwse Amsterdam de rijkste stad ter wereld werd, met Nederlandse kooplieden verspreid over de hele wereld. Fiets langs de beroemde rosse buurt (de walletjes) en ervaar de Amsterdamse relaxte sfeer. Pauzeer bij de Sky Lounge om te genieten van de beste uitzichten in de stad en breng een bezoek aan lokale cafés en kroegen voor een koel biertje of warme chocolademelk, afhankelijk van het weer. Je tour eindigt in de richting van het Begijnhof, waar je de geuren opsnuift van de Bloemenmarkt, voordat je aankomt bij het nabijgelegen Rembrandtplein, de thuisbasis van de vroegere botermarkt en dicht bij de populairste kroegen in de stad.
Inbegrepen
 • Gids
 • Belasting/BTW
 • Drankjes tijdens de pauzes in kroegen/cafés
 • Fietsverhuur

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

De Dam, Hotel Krasnapolsky Dam 9

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Controleer het weerbericht en kleed je gepast
 • Als je deze tour wilt starten op een tijd die niet in de lijst staat, kun je een verzoek indienen in de sectie "Stel een vraag over deze tour"
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 42 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • dienstverlening
  4,8/5
 • organisatie
  4,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Amsterdam met een verschil.

Geen 5 sterren omdat het niet duidelijk was dat de hele tour op de fiets zou worden afgelegd. De gids, Rolf, was super aardig met goed Duits en veel achtergrondkennis. Helaas is het nadeel van een fietstocht dat, met spontane uitleg tussendoor, alleen de bestuurders voorop iets merken. We hadden ook onervaren chauffeurs bij ons, dus tegen het einde was er niet genoeg tijd om weer te stoppen en eventueel een foto te maken. Bovendien was het voor velen het eerste bezoek aan Amsterdam en verwachtten ze uitleg over het stadscentrum, maar helaas kwam de tour niet voorbij. Dus mijn tip is om eerst een stadstour te voet te maken en, als je wat meer bekend bent, deze tour te boeken, die zeker zijn charme heeft.

Verder lezen

21 mei 2017

Loved our time with Rolf

My two girlfriends and I booked a 3 hour walking/bike riding your with Rolf Scheuder. We had an amazing experience and learned so much about Amsterdam. We walked the first hour through the old original Amsterdam and then road bikes through the northern parts and New Amsterdam. One of the girls was very scared of riding a bike, but Rolf made sure to start us off in an area that wasn't busy to allow for comfort. He is very knowledgeable and fun!!! This tour was the highlight of our time in Amsterdam.

Verder lezen

25 oktober 2015

Vertalen

Superb

I booked a 3-hour tour for my wife and I on our first visit to Amsterdam. The historic tour was provided by Rolf Schreuder, who runs Orange Adventures. The tour was well paced and filled with fun facts and cultural insights of the city. Rolf was very accommodating it's evident that he's an expert in his field. At the end, I felt that we had explored the city with an old friend. I highly recommend his agency for your next visit.

Verder lezen

8 september 2014

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 30809