Amsterdam
Hop on, hop off-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Amsterdam Hop on, hop off-tours: Onze meest aanbevolen

Vanuit Amsterdam: dagticket bus Zaanse Schans & Zaanstreek

1. Vanuit Amsterdam: dagticket bus Zaanse Schans & Zaanstreek

Ga naar de bushaltes op Amsterdam Centraal Station en neem de rood-grijze openbaar vervoer-bus 391. Laat je ticket zien aan de buschauffeur en ga lekker zitten. Geniet van de prachtige stad Amsterdam en ga dan de IJ-tunnel door. Je verlaat Amsterdam en bent dan omgeven door indrukwekkende landschappen. Al snel kom je de stad Zaandam binnen. Je kunt hier uitstappen, of in de bus blijven zitten en direct naar de Zaanse Schans rijden, een van de hoogtepunten van de Nederlandse geschiedenis. De Zaanse Schans is een woongebied waar de 18e en 19e eeuwen tot leven komen. Wandel langs het bakkersmuseum en geniet van de geur van verse koekjes, of bekijk de loods waar klompen worden gemaakt. Zorg dat je de kaasfabriek, de tin-gieterij, en de verscheidene windmolens niet mist.

Amsterdam: 30 historische tramrit met lijn 30 naar Amstelveen

2. Amsterdam: 30 historische tramrit met lijn 30 naar Amstelveen

Dompel jezelf onder in ouderwetse nostalgie met dit kaartje voor de Lijn 30 tram van Haarlemmermeerstation in Amsterdam naar Amstelveen. Hoor de conducteurs op de fluit blazen en aanbellen. Laat de conducteur je ticket slaan met deze authentieke ervaring. Stap aan boord van de historische Lijn 30 tram bij het Electric Tram Museum Amsterdam. Stap terug in de tijd terwijl je aan boord gaat van een tram die is gerestaureerd en onderhouden om de grootst mogelijke authenticiteit te behouden. Laat je ticket ponsen en begin je reis. Luister naar de haltes en beslis of je uit de tram wilt stappen of niet. Stop bij het Olympisch Stadion, het Amsterdamse Bos, het Bosbaanmeer, de Heemtuinen en de rode bakstenen gebouwen in het Oude Dorp in Amstelveen. Dompel jezelf onder in het verleden terwijl de conducteurs op de fluit blazen of aanbellen om de chauffeur te laten weten dat ze klaar zijn voor vertrek. Bekijk hoe oversteekplaatsen beveiligd zijn met rode vlaggen. Bekijk op het eindstation hoe de tram wordt voorbereid op de terugreis.

Veelgestelde vragen over Hop on, hop off-tours in Amsterdam

Welke andere activiteiten dan Hop on, hop off-tours zijn de moeite waard in Amsterdam?

Andere onmisbare dingen om te doen in Amsterdam:

Wat zijn de beste Hop on, hop off-tours in Amsterdam?

Amsterdam: de beste Hop on, hop off-tours

Sitemap Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 2.214 beoordelingen

Als je een iAmsterdam-kaart hebt, maak dan zelf een afspraak om de windmolens van Zaans Sache te bezoeken. De 391 bus vanaf het centraal station is elke 15 minuten en kost € 11,50. De georganiseerde toeristische reizen zijn € 69 +.

hartstikke goed, DE manier om de stad te bezichtigen

alles goed voor elkaar, vriendelijke medewerkers, alles goed op elkaar afgestemd en een elektrische rondvaartboot, nu de bus nog elektrisch en het is een voorbeeld voor velen

Heel praktisch

Zeker de moeite om hiervoor een ticket te boeken. Heeft stops aan heel veel bezienswaardigheden. Zowel de bus als de boot

Rondvaart was geweldig

We waren met 2 Zuid Afrikaanse vrienden, die geweldig genoten hebben. Het weer speelde ook heel positief mee.

Was geweldig, mooie comfortabele bus! Veel gezien met duidelijke uitleg erbij.