Keukenhof en bollenvelden: tour uit Amsterdam (6 uur)

Product ID: 50129

Vanaf € 55 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
6 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Duits

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ontdek de Keukenhof, de grootste bloementuin ter wereld
  • Bewonder de enorme tulpenvelden in de Nederlandse regio Lisse
  • De miljoenen bloembollen in bloei zijn een lust voor het oog
Overzicht
Na een rit van 45 min. vanaf Amsterdam ben je in het beroemdste tulpenpark van Nederland: de Keukenhof. Bekijk voor een rondleiding door het park de adembenemende bollenvelden (seizoensgebonden). Breng wat vrije tijd in het park door.
Wat te verwachten
Na een korte rit van Amsterdam naar de bolbloementeelt gebied rond Lisse, start uw tour door het maken van een mooie rit op dit gebied. Afhankelijk van het seizoen kunt u een landschap met kleurrijke bolbloementeelt tapijten te zien in bijna elke kleur die je maar kunt bedenken. Stoppen om wat foto's te nemen.

Ga dan naar de echte hoogtepunt van deze tour, het park Keukenhof. Zodra een loutere moestuin gevuld met groenten en kruiden, de Keukenhof - precies in het midden van de Zuid-Hollandse tulp regio - heeft nu het onderscheid van 's werelds grootste bloementuin, hosting zo'n 800.000 bezoekers per jaar. Deze rondleiding neemt u mee door de 15 kilometer aan wandelpaden en 32 hectare aan tuinen, waar miljoenen bloembollen per jaar worden geplant. Tulpen, hyacinten, narcissen en andere bolgewassen van een verscheidenheid van levendige kleuren tapijt het terrein. Wandel door de Engels landschapstuin, de Japanse tuin land, en de historische tuin. Neem in de bloem sculptuur, op basis van een jaarthema.

Vergeet niet om uw camera mee te nemen - dit is een ervaring die je niet wilt vergeten!
Inbegrepen
  • Bus met enkele verdieping met live gids
  • Gratis toegang tot Keukenhof
  • Vervoer van en naar Amsterdam (alleen beschikbaar als de klant accepteert dat hij wordt afgezet bij het centraal station op de terugweg)
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken
  • Fooien
Trefpunt
Wat je moet weten
Tulpen en andere bloembollen zijn natuurlijke producten en hoewel de Keukenhof geavanceerde teeltmethodes heeft, hangt de natuurlijke cyclus vooral af van het weer. We kunnen daarom niet garanderen hoeveel bloemen en bollenvelden je tijdens de tour te zien krijgt.

Vanaf € 55 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (29 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Tourcompany

Product ID: 50129