Keukenhof en Zaanse Schans & A'dam Lookout dagtour

Product ID: 60853

Vanaf € 79 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
9 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Duits

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Maak een rondleiding door de Keukenhof
 • Bezoek een klompenmaker en een kaasboerderij
 • Bekijk de windmolens van Zaanse Schans
 • Geniet van een panoramisch uitzicht over Amsterdam vanaf de A'dam Lookout
Overzicht
Bekijk 3 topattracties op 1 dag. Bewonder de tulpen in bloei in de Keukenhof tijdens een ochtendtour. Ga daarna naar Zaanse Schans om andere Nederlandse bezienswaardigheden te zien. Bekijk dan het panorama van Amsterdam vanaf de A'dam Lookout.
Wat te verwachten
Uw volledige dagprogramma begint met een pick-up in het centrum van Amsterdam of bij één van de geselecteerde hotels.

Reis in alle comfort aan boord van een single-decker bus vanuit Amsterdam door het Nederlandse platteland. Bewonder bloeiende velden overspoeld met kleurrijke krokussen, tulpen en narcissen, als uw gids vertelt u over de geschiedenis van de regio.

Bij uw aankomst in Keukenhof Gardens, zult u hoofd af op een rondleiding op het terrein. Met een oppervlakte van meer dan 79 acres (32 hectare), de prachtige tuinen zijn de thuisbasis van talloze bloeiende bollen, allemaal zorgvuldig aangelegd in esthetisch patronen. De tuinen zijn gevuld met gevoelige bloesems van allerlei kleuren en texturen, die een licht geparfumeerd geur uitstralen.

Als je de gloed van bloemperken, velden en gazons bezaaid met vijvers en waterpartijen verkennen, zal uw gids u vertellen over het harde werk dat gaat naar het creëren van deze elegante bloemen display. Daarna zul je terug naar de bus het hoofd voor de terugreis naar Amsterdam.

Vervolgens kunt u genieten van een 20 minuten rijden naar Zaanse Schans in een comfortabele, met airconditioning single-deck bus. De Zaanse Schans molen dorp is een openluchtmuseum dat een verzameling van werken windmolens, houten huizen, schuren, en winkels die dateren uit de 18e en 19e eeuw herbergt. Deze gebouwen werden verplaatst naar deze site te beginnen in 1961, terug te brengen tot leven deze welvarende periode van de Zaanstreek.

In de gouden eeuw, de Zaanstreek zich ontwikkeld tot een industrieel gebied op een schaal nooit eerder gezien en beschikt over 600 actieve windmolens en wind-aangedreven fabrieken. In deze kleine fabrieken werden veel taken uitgevoerd met behulp van windenergie worden uitgevoerd, met inbegrip van het zagen van hout, en het malen van specerijen, meel, cacaopoeder, en nog veel meer.

De welvaart van de 18e en 19e eeuw is te zien in de prachtige huizen die oorspronkelijk werden gebouwd als woningen voor de rijken windmolen eigenaars en handelaars. Je ziet mooie gevels geschilderd in de traditionele kleuren zoals groen, beige en lichtblauw.

Wanneer je aankomt in het dorp, zal uw gids u mee op een oriëntatie tour. Je bezoekt de klomp museum en de houten schoenmaker winkel, en maak kennis met Nederlandse boer kaas proeven in de kaasboerderij.

Dan heb je de tijd om het dorp op eigen houtje te verkennen. Voordat u vertrekt, zal uw gids u meer informatie over het unieke karakter van Zhanse Schans en de lokale geschiedenis en cultuur te geven, en geven u tips over wat te zien en te doen.

Terug in Amsterdam ga je naar de A'dam Uitkijktoren waar de tour eindigt en je zult je gratis premium toegangsbewijs te krijgen. De A'DAM LOOKOUT is een observatieplatform met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over Amsterdam.
Inbegrepen
 • Alle belastingen, toeslagen en verwerkingskosten
 • Live commentaar onderweg
 • Vervoer per bus met airconditioning
 • Vervoer van en naar de aangewezen trefpunten
Niet inbegrepen
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt
Wat je moet weten
• Tijdens de tour wordt er een beetje gewandeld. Comfortabele wandelschoenen worden aanbevolen

Vanaf € 79 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (16 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Tour Company

Product ID: 60853