Amsterdam
Kinderactiviteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.915 beoordelingen

Mijn vrouw had voor de 15e verjaardag van onze dochter dit uitje voor ons (vader-dochter) geregeld. Onze dochter is naast voetballiefhebber een groot Ajax fan dus dit uitje was een schot in de roos! Na afloop heeft ze het mooie nieuwe Ajax uit tenue gekregen wat we ter plekke op naam hebben personaliseren. Ivm met Corona werd bij iedere bezoeker de temperatuur gemeten, top!

Erg leuk. Wij zijn hier speciaal voor onze dochter heen gegaan omdat zij groot fan is. Ondanks dat mijn man elke thuiswedstrijd in het stadion zit, heeft hij ook delen van t stadion gezien waar je normaal niet komt (op t veld, in de kleedkamer etc). Leuke ervaring vooral voor onze dochter.

Met 2 pubers (14 en 16) de stadiontour gedaan. Goed bevallen. We hadden een audio-tour ivm vakantieseizoen. Was goed te doen, maar lijkt me nog leuker met een gids erbij. Wel leuke gesprekken gehad met de enthousiaste jongens en meiden die verspreid over het stadion stonden.

Het was superleuk. Ik was met mijn zoon van 11, die groot Ajax-fan is. Het stadion is fantastisch en mijn zoon herkende alle spelers die op de prachtige foto's staan die overal hangen.

Mooi opgezet en leuk om de bekende personen hier te zien. Ook leuk dat je foto's mag maken terwijl je de beelden mag aanraken.