Amsterdam Kinderactiviteiten
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Kinderactiviteiten in Amsterdam

Bekijk alle Kinderactiviteiten in Amsterdam
Bekijk alle 529 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Het bezoek was bedoeld als een verrassing aan 2 van onze kleinzonen...

... en uiteraard was een bezoek aan de Arena een schot in de roos voor de kinderen die recent fan zijn geworden van Ajax; toen wij jong waren (jaren 60/70) was eveneens het toenmalige Ajax ons idool op voetbalgebied. Dat de huidige generatie Ajax-spelers het toenmalige Ajax met Johan Cruijff en c° benadert, is uiteraard meegenomen en symbolisch voor kleinkinderen. Ze zijn terug en zullen nog ver komen!! Proficiat aan alle betrokkenen.

Johan Cruijff ArenA: 75-minuten durende tour met gids Beoordeeld door RICHARD, 18-05-2019

Prima rondleiding, enthousiaste rondleider die heel veel kon vertellen

Ik kan een bezoek aan de Johan Cruiff Arena zeker aanbevelen. Je krijgt veel te zien, de rondleiders zijn gastvrij, leuke shop aan het einde van de tour. Bedenk wel dat als er een wedstrijd is op de dag dat je de Arena wil bezoeken je bezoek geannuleerd wordt; je kunt wel altijd op een andere dag komen met je oorspronkelijke reservering. Daar krijg je tijdig bericht over.

Johan Cruijff ArenA: 75-minuten durende tour met gids Beoordeeld door Anoniem, 15-08-2018

Indrukwekkende leerzame ontspannende tour om kennis te maken met Arena

Tour werd geleid door een spontane leerzame humoristiche gids. Gelegheid om de tijd te nemen om alle indrukken de revu te late paseren. De ruimtes binnen de route waren goed toegankelijk te belopen. Tussentijds gelegenheid voor een korte sanitaire stop. Korte loop afstand van trein Station Bijlmer/Arena, naar Johan Cruijff Arena.

Leuke informatie bij de filmpjes. De vlucht is sensationeel!

De presentator van de 2 introductiefilmpjes is een beetje "over de top". De vlucht geeft een bijzondere ervaring, met veel beweging, al je zintuigen komen aan de beurt. Ook een leuke attractie voor pubers.

Amsterdam: De ultieme vliegervaring Beoordeeld door Anoniem, 23-06-2018

gids was uitstekend de planning was slecht.

om half 2 besproken, maar dat werd kwart over 2, met een kind erbij was dat niet ok ook jammer dat we de prijzenkamer niet mochten bekijken. ook geen foto op het vierkantje in het stadion misten we.