Meer foto's

Vanaf € 24,50 per persoon

Koninklijk Paleis Amsterdam en rondvaart

Product ID: 69323
Gecertificeerd
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Audiogids/koptelefoons
Spaans, Zweeds, Chinees, Kroatisch, Tsjechisch, Nederlands, Engels, Fins, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Pools, Portugees, Russisch

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bezoek het prachtige Koninklijk Paleis in Amsterdam
  • Neem een ontspannen rondvaart langs de grachten van de stad
  • Bewonder de historische koopmanshuizen aan de rand van de grachten
Overzicht
Bezoek het prachtige Koninklijk Paleis in Amsterdam tijdens dit programma, inclusief ontspannen rondvaart. Je open ticket van deze exclusieve aanbieding van GetYourGuide betekent dat je de rondvaart voor of na je tour in het paleis kunt nemen.
Wat te verwachten
Het prachtige Koninklijk Paleis in Amsterdam is een van de meest beroemde historische gebouwen in Nederland en wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt door de Nederlandse Koninklijke familie.

Het paleis, gelegen in het hart van de stad, is de enige koninklijke residentie in het land dat zowel in actief gebruik en beschikbaar is voor publiek om te bezoeken. Het imposante 17e eeuwse gebouw is een belangrijke getuige van de geschiedenis van de Nederlandse staat.

Bezoekers worden uitgenodigd om het rijke verleden van het gebouw te ontdekken net als erfenissen van opeenvolgende inzittenden, met het Paleis als Amsterdams stadhuis voor 150 jaar, Franse koninklijk en keizerlijk paleis voor 5 jaar, en paleis van de Oranjes voor de afgelopen 2 eeuwen.

Een nieuwe tentoonstelling, Koningshuis, Portretten van het huis van Oranje-Nassau, loopt van 2 juli tot 25 September.

Het tweede deel van de 3-uur durende programma neemt je mee naar het water. Amsterdam is beste te zien vanuit de grachten en op de 75-minuten durende rondvaart ervaar je het beste van deze historische stad.

Je zult een fantastisch uitzicht hebben op de langs de grachten liggende 17e-eeuwse gebouwen en ook het bewijs zien van de groeiende stad van de 21e eeuw. Bewonder hoogtepunten van de Gouden Bocht tot de Overhoeks, de nieuwste wijk van de stad, en van het Muziekgebouw aan 't IJ tot het VOC-schip de 'Amsterdam'.

Het ticket voor de rondvaart is niet tijdsgebonden, wat betekent dat je het kunt gebruiken op een tijdstip dat je het beste uitkomt.
Inbegrepen
  • Toegang tot het Koninklijk Paleis in Amsterdam
  • Ticket voor een rondvaart overdag
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Wissel je voucher in op de Stadhouderskade 30, tegenover het Hard Rock Café of op de Stadhouderskade 550, tegenover de Heineken Experience. (Openen in Google Maps)

Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (5 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Blue Boat Company

Product ID: 69323