Amsterdam
Lokale keuken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Amsterdam

Want to discover all there is to do in Amsterdam? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 25 beoordelingen

Wat een geweldige rondvaart hebben we gehad. Al meerdere malen een rondvaart door Amsterdam gemaakt, maar niet zoals deze. Gezellig met een hapje en een drankje op een leuke manier geïnformeerd worden over Amsterdam. Iedere keer hoor je dan toch weer wat anders over onze prachtige hoofdstad. Roos, Eileen en Joy bedankt voor jullie gastvrijheid en goede zorgen. We zouden iedereen het aanraden .

Dit was een fantastische ervaring. Niet te vergelijken met andere boottochten in Amsterdam. Captain Eduke maneuvreerde de stijlvolle boot briljant door de grachten. En samen met zijn host Huib hebben ze er een fantastische beleving van gemaakt die ik nooit meer zal vergeten. Zeker een van mijn hoogte punten van mijn bezoek aan Amsterdam!

Heerlijke cruise in een overdekte boot door Amsterdam. Heerlijke drankjes en hapjes aan boord en vriendelijk personeel die van alles verteld over de stad. Een echte aanrader voor een feestjeofgeigmwt de familie.

A must when you are in Amsterdam. Great hostmanship, a lot of facts and interesting story’s! Also it felt comfortable on board, pillows, drinks and a good vibe! Can definitely recommend this tour with flagship!

We hebben een enorme leuke boottrip gehad. Heb al eerder boottrips gehad in Amsterdam maar deze was echt enorm goed georganiseerd. Ik kan echt geen minpunt benoemen. Wij komen zeker nog een keer!