Amsterdam Musea & tentoonstellingen
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Populaire Musea & tentoonstellingen in Amsterdam

Bekijk alle Musea & tentoonstellingen in Amsterdam
Bekijk alle 510 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Het was erg leuk als pretaktiviteit, maar niet als leeraktiviteit

Eigenlijk geef ik twee beoordelingen: het was zorgvuldig, het werkte en het was leuk. Tegelijkertijd als ik naar het kleine weeshuis ga met de kleinkinderen wil ik niet horen over beestjes, maar over weesjes. Hetzelfde geldt voor de rest van het museum. Over nog eens vijf jaar zijn alle musea hetzelfde, omdat ze allemaal interactief proberen te boeien en het daarom allemaal over dezelfde "relevante" thema's gaat: natuur, openheid, vrije sex, vreemdelingen, ....

Entreeticket Amsterdam Museum Beoordeeld door Liesbeth, 07/26/2018

Aangenaame leuke boottocht en gezellig bezoek aan Heineken

Combinatie rondvaart + uitleg krijgen over het ontstaan van de Amsterdamse grachten. De geschiedenis over de opbouw van de stad. Op welke manier brouwen we het bier Heineken. Hoe is dit bier ontstaan en welke generaties hebben daar aan toe gedragen. Op beide activiteiten zijn we goed ontvangen door vriendelijke en gemotiveerde personen.

Erg leuk, maar lastig te vinden waar het vertrek was.

Toen we eindelijk het winkeltje vonden waar je de kaartjes uit kon laten printen van een online aankoop, toen werd ons gelukkig uitgelegd waar we moesten zijn om op te stappen, had ik dat winkeltje niet gezien hadden we geen idee gehad en het nooit gevonden, dat had wel wat duidelijker gemogen!!!

Ohne Anstehen klopt niet. Beter is: zonder wachten om te betalen.

Dat je al een ticket hebt, geeft een zeker gevoel. Maar dan moet de barcode wel te lezen zijn, anders word je teruggestuurd en moet je toch in de rij staan. Gelukkig heeft een lieve oudere dame van de infodesk bij de ingang van het museum geholpen.

Amsterdam: entreeticket voor het Rijksmuseum Beoordeeld door Gerrit, 04/19/2019

Heineken Experience was Fantastisch, boottocht kan beter

De Heineken Experience was echt Fantastisch, ook als je geen Heineken-liefhebber bent een echte aanrader. De boottocht was mooi, maar we hadden een oudere kapitein die af en toe iets vertelde in heel erg slecht, niet te verstane, Neder-Engels.

Amsterdam: grachtenrondvaart & Heineken Experience-ticket Beoordeeld door Lammert, 08/14/2018