Amsterdam Museumtickets
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Populaire Museumtickets in Amsterdam

Bekijk alle Museumtickets in Amsterdam
Bekijk alle 499 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Amsterdam

De inhoud van het paleis op de dam in Amsterdam was ver boven verwachting. Door de audio begeleiding was de rondleiding zeer interessant en begrijpend. De duur van 1.5 uur was om voor je het wist. Perfect zoals de rondleiding begeleid werd. Alleen de boven ruimtes is niets over gezegd, dat is jammer. De buiten ruimtes ( 2 ) kunnen mooier worden benut.

Paleis op de Dam: entreeticket en audiogids Beoordeeld door Anoniem, 01-03-2020

Reisgids was lokale jonge man die heel veel wist over Amsterdam, Nederlandse cultuur en ruime kennis. Zeer interessant en ook ook met veel, juiste nuances wat het een zeer 'open' ervaring maakte. Echte verrijking & andere insteek om deze top stad te leren kennen

Amsterdam: Anne Frank privéwandeling Beoordeeld door Marc, 15-09-2020

Stan, der Guide, hat eine super interessante Führung durch Amsterdam gemacht! Die Tour war super informativ und sehr interessant gestaltet. Ich würde bei ihr immer wieder eine Tour buchen!!

Amsterdam: Anne Frank privéwandeling Beoordeeld door Lauren, 18-10-2020

Leuke activiteiten, maar wel in een vreemde ambiance. Andere bezoeken aan Amsterdam altijd veel te druk. Nu was het wel erg rustig. Met z'n tweeën in de rondvaart boot.

Prachtig museum met gerenommeerde collectie ! Absoluut de moeite om te bezichtigen. Reken echter minimaal een volledige dag om alles te kunnen bekijken.

Amsterdam: entreeticket voor het Rijksmuseum Beoordeeld door Guido, 01-03-2020