Amsterdam
Nachtleven & uitgaan

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Amsterdam: altri luoghi da visitare

Vuoi scoprire tutte le attività disponibili a Amsterdam? Clicca qui per la lista completa.

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.668 beoordelingen

Heel gezellige bootvaart. Met al de verlichting ‘s avonds mooi om aanzien. Fijne gidsing van de kapitein, met leuke anekdotes over de stad. De ogen de kost gegeven met leuke info, muziek op de achtergrond en een lekker hapje en drankje erbij. Op 1,5uur tijd zie je veel van wat Amsterdam te bieden heeft. Aanrader!

Very nice tour. Getting to parts of Amsterdam you normally would not go, under the guidance of a very nice host jn a luxerious bus. The local breweries were also very nice and keen to let us taste their beers, which where all very nice!!

Mooie rondvaart, goede uitleg deels via oortjes en deels persoonlijk van de bestuurder. De zonsondergang geeft er nog net iets extra aan, zeker interessant om te doen bij een bezoek aan Amsterdam.

Het was super op zo'n bootje door de grachten varen. Leuke manier om achter de geschiedenis van AMS te komen. Alleen bleven de oordopjes niet in m'n oren zitten; klein verbeterpuntje.

Super aangenaam en lekker warm. De kapitein was erg attent tijdens onze vaart. Hij zorgde ervoor dat zowel de linker- als rechterkant steeds de bezienswaardigheden konden zien.