Amsterdam
Natuur & avontuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 4.074 beoordelingen

Kleinschalige rondvaart met drankjes aan boord. Banken met lekkere kussens en dekentjes. En heel vriendelijke schipper en gids. Ze vertelden veel over Amsterdam, zijn grachten, woonboten en huizen. Erg interessant en leuk verteld, met humor. Echt een aanrader!

Wat een fantastische ervaring! Op een heerlijk luxe sloep door de prachtige grachten van Amsterdam. Onze schipper Sophie heette ons welkom en onder het genot van een heerlijk glaasje rosé leerde we de stad vanaf het water kennen. Absoluut een aanrader!

Een leuke ervaring, de mensen die dit uitvoerden voor ons waren Maureen en Fen. Samen brachten ze leven in de brouwerij en hebben we heel wat geleerd op een leuke manier over de Amsterdamse geschiedenis. Het mag natuurlijk altijd wel wat langer duren.

Super luxe rondvaart door grachten van Amsterdam, Zeer mooie Boot, zeer vriendeljjke Schipper ,(Marius) met zeer veel kennis en leuke verhalen over de grachten en panden er langs. AANRADER!

Super leuke rond vaart gehad. Hans en een Janne konden elkaar goed aanvullen. De mooiste aan de rondvaart was dat Janne veel vragen ook naar ons stelde over de gebouwen en burgen