Amsterdam Natuur & avontuur
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Beste prijs-kwaliteitverhouding
amsterdam volendam edam zaanse schans tour per minibus

Amsterdam: Volendam, Edam & Zaanse Schans tour per minibus

Duur: 6,5 uur
14 Beoordelingen
GetYourGuide Original
14

Bezoek een beroemde windmolen in de Zaanse Schans, loop langs de houten huizen van Volendam en ontdek hoe Nederlandse kaas van oudsher wordt gemaakt,…

Populaire Natuur & avontuur in Amsterdam

Bekijk alle Natuur & avontuur in Amsterdam
Bekijk alle 446 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Het was zeer zonnig en dan moet je echt een schaduwplekje zoeken om de filmpjes op de Ipad goed te kunnen bekijken. Ipad werkt uitstekend geen problemen ondervonden. We hebben het spel niet uitgespeeld omdat we ook nog andere activiteiten hadden gepland. Het spel in de Kalverstraat vonden wij niet zo aangenaam, als het druk is dan is het niet zo eenvoudig om snel vooruit te geraken.

Avontuurlijk stadsspel Amsterdam Beoordeeld door Katty, 20-07-2020

Kleinschalige rondvaart met drankjes aan boord. Banken met lekkere kussens en dekentjes. En heel vriendelijke schipper en gids. Ze vertelden veel over Amsterdam, zijn grachten, woonboten en huizen. Erg interessant en leuk verteld, met humor. Echt een aanrader!

Amsterdam: luxe grachtenrondvaart Beoordeeld door Sandra, 28-07-2020

Wat een fantastische ervaring! Op een heerlijk luxe sloep door de prachtige grachten van Amsterdam. Onze schipper Sophie heette ons welkom en onder het genot van een heerlijk glaasje rosé leerde we de stad vanaf het water kennen. Absoluut een aanrader!

Amsterdam: luxe grachtenrondvaart Beoordeeld door Brenda, 05-10-2020

Een leuke ervaring, de mensen die dit uitvoerden voor ons waren Maureen en Fen. Samen brachten ze leven in de brouwerij en hebben we heel wat geleerd op een leuke manier over de Amsterdamse geschiedenis. Het mag natuurlijk altijd wel wat langer duren.

Amsterdam: luxe grachtenrondvaart Beoordeeld door Yani, 22-07-2020

Super leuke rond vaart gehad. Hans en een Janne konden elkaar goed aanvullen. De mooiste aan de rondvaart was dat Janne veel vragen ook naar ons stelde over de gebouwen en burgen

Amsterdam: luxe grachtenrondvaart Beoordeeld door Sami, 10-08-2020