Amsterdam
Boottochten & rondvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Vijf leuke feitjes voor je rondvaart door Amsterdam

Van plan om een boottochtje door Amsterdam te maken? Goed idee; het is de perfecte manier om de mooiste bezienswaardigheden van de stad te bekijken. Maar hoe zit het eigenlijk met de waterwegen zelf? Lees het hier!

Plan je bezoek

  • Wat kost het?

    Je kunt al een rondvaart door Amsterdam maken vanaf €16 euro. Er zijn Hop on, hop off-tours en voor wie zin heeft in een beetje luxe zelfs avondrondvaart met diner.

  • Waar is het opstappunt?

    Achter Centraal Station bevinden zich de pieren. Het zijn er een aantal, dus check goed op je ticket welke pier je moet hebben voordat je de rondvaartboot mist!

Sitemap Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 23.621 beoordelingen

Wijn en kaas worden constant aangevuld. Begeleiding is in engels maar zeer leuk gebracht. Fantastisch engels accent trouwens. Er worden leuke weetjes verteld over vroeger en nu. Leuke ervaring. Had nog gerust langer mogen duren.

Was een leuke rondleiding door de grachten van Amsterdam. Er was een breed scala aan talen beschikbaar voor de koptelefoon - alles werd goed uitgelegd. Kan alleen worden aanbevolen aan iedereen die in Amsterdam is.

Mooie rondvaart door de grachten van Amsterdam, de een nog mooier dan de ander. Het was een fantastische ervaring om per boot door de stad te gaan, de duur van de tour was een uur maar het vloog voorbij!

Lekker ontspannen varen door de grachten van Amsterdam. Je moet de drankjes vooraf kopen bij het hokje waar je de kaartjes voor de reis krijgt. Op de boot zelf is niets te koop.

Super vriendelijke mensen goede sfeer zeker een aanrader!