Meer foto's

Vanaf € 23,50 per persoon

Rosse buurt van Amsterdam - tour met drankje

Product ID: 16128
Gecertificeerd
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bekijk de verlichte ramen en louche bars die de rosse buurt van Amsterdam wereldberoemd hebben gemaakt
  • Ontdek dat er in deze wijk meer te vinden is dan seks en duik in de geschiedenis van de wijk
  • Maak de tour overdag of in het donker
Overzicht
Tijdens deze rondleiding door de rosse buurt zie je de bezienswaardigheden vanuit een plaatselijk perspectief. Bekijk beide kanten van de beruchte rosse buurt van Amsterdam. Kom meer te weten over de geschiedenis terwijl je dit deel van Amsterdam verkent.
Wat te verwachten
Op veel plaatsen in de wereld vindt u een Red Light District te vinden. Niets is zo beroemd als de ene in Amsterdam. Waarschijnlijk omdat het gebied is open voor alle bezoekers van de stad. Wie op zoek is adult entertainment zullen veel opties in het gebied te vinden. Wie op zoek is voor de lol in de vele bars hele nacht lang. Wie op zoek is -legal- marihuana zal een aantal coffeeshops om uit te kiezen. En last but not least, mensen op zoek naar de geschiedenis en cultuur zal grote interesse in het verkennen van het oudste deel van de stad in te nemen.

Na een ontmoeting met de gids buiten de lokale bar Groote Swaen, zul je beginnen met een wandeling door het Red Light District. Zie jezelf de vrouwen in lingerie achter de Red Windows wenkende aan potentiële klanten lopen de straten. De geur van de rook die uit de coffeeshops en bekijk alle plezier te beleven in de vele bars, winkels, shows, musea en theaters.

Bewonder de oudste kerk van de stad, waarvan de oorsprong teruggaat tot de 15e eeuw. Ontdek het voormalige gemeentehuis van de stad, tegenwoordig 5 * sterren hotel Sofitel The Grand. Meer informatie over de geschiedenis van de Bank van Leening in Amsterdam en uit te vinden waar Rembrandt de beroemde anatomie lessen van Dr. Tulp geschilderd.

Na al deze verschillende aspecten van het gebied te hebben gezien, worden uitgenodigd voor een ingesloten drankje terug in de plaatselijke kroeg Groote Swaen.
Inbegrepen
  • Gids
  • 1 drankje bij een lokaal café
Niet inbegrepen
  • Extra drankjes
  • Fooi
Trefpunt

Kroeg de Groote Swaen bij Prins Hendrikkade 52, Amsterdam (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Houd er rekening mee dat je tijdens deze tour voorbij winkels met erotische artikelen en beelden komt. Daarom is deze tour wellicht niet geschikt is voor alle leeftijden
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (138 Beoordelingen)

Georganiseerd door

HTG Services

Product ID: 16128