Rotterdam, Delft en Den Haag: Dagtour met Kleine Groep

Product ID: 59382

Vanaf € 129 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
9 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Vaar in de Rotterdamse haven om een mix van geavanceerde architectuur en oude scheepswerven te zien
  • Verkennen de regeringsgebouwen van het Binnenhof in Den Haag
  • Bezoek een beroemde fabriek die Delfts blauw aardewerk maakt
Overzicht
Tijdens deze tour met een kleine groep zul je van Amsterdam per luxe minibus naar het pittoreske Rotterdam reizen, waar je als eerste stopt en geniet van een cruise langs de haven. In de middag verken je de steden Den Haag en Delft tijdens rondleidingen.
Wat te verwachten
Ontmoet je gids en chauffeur tegenover het Amsterdam Centraal Station en ga aan boord van een comfortabele luxe minibus met airco voor de 90-minuten durende rit naar Rotterdam, de eerste bestemming van deze dagtour.

Rotterdam is de tweede grootste stad in Nederland en staat bekent om de commerciële haven. Stop bij Spido voor een 75-minuten durende boottocht, de beste manier om een van een van's werelds grootste havens te bekijken. Je zult de imposante skyline van Rotterdam zien, geavanceerde architectuur, havens, werven en dokken.

Bezoek de pittoreske stad Delft, de geboorteplaats en de laatste rustplaats van de Nederlandse meester Johannes Vermeer. De stad staat bekend als de stad van de prins, omdat talloze leden van de Nederlandse Koninklijke familie hier naartoe zijn verhuisd, getrouwd en al eeuwenlang zijn begraven.

Ontdek het historische stadscentrum van Delft, gevuld met historische monumenten zoals de oude kerk, de nieuwe kerk en het stadhuis. Bezoek De Delftse Pauw, een fabriek gespecialiseerd in handgemaakte Delfts blauw aardewerk, het meest begeerde porselein sinds de 17e eeuw.

Volgende halte is Den Haag, die, naast het feit dat de Nederlandse regering hier gevestigd is, ook de thuisbasis van de Nederlandse Koninklijke familie en de derde grootste stad van het land is. Dit is de locatie van de meeste buitenlandse ambassades in Nederland, en 150 internationale organisaties, met inbegrip van het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof.

In Den Haag vindt je ook het Vredespaleis, het Mauritshuis (met werken van Vermeer, Rembrandt, Andy Warhol, o.a.), een aantal koninklijke paleizen en het Binnenhof (het Nederlandse Parlement).

Aan het einde van de tour zul je terug naar Amsterdam, met een betere begrip van het leven buiten de culturele hoofdstad.
Inbegrepen
  • Alle belastingen, vergoedingen en verwerkingskosten
  • Transport met luxe minibus met gratis WiFi
Niet inbegrepen
  • Fooien (optioneel)
  • Eten en drinken
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Victoria Hotel, Prins Hendrikkade 36, Amsterdam (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Je zult een bevestiging ontvangen op het moment van boeking
• Volwassenenprijzen gelden voor alle reizigers
• Er geldt een minimum aan deelnemers. Er bestaat een mogelijkheid dat de tour wordt geannuleerd wanneer er niet genoeg deelnemers zijn. Wanneer dit gebeurt, krijg je een alternatief aangeboden of krijg je de kosten terug
• Tijdens deze tour moet je redelijk veel wandelen
• Vanaf maart 2017 wordt een luxe Mercedes minibus gebruikt voor deze tour

Vanaf € 129 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (1 beoordeling)

Georganiseerd door

Tour Company

Product ID: 59382