Amsterdam
Things to do for adults

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Wat anderen zeggen over Amsterdam

It was great! The place looks amazing and the people that work there really go out of their way to let you enjoy the experience. There was typical Amsterdam humor but the lady also was willing to awnser deeper and private questions. I have learned a lot and I am sure you will speak about it for days.

Wauw! Wat een bijzondere ervaring. Ik vond het een hele leuke tour waarbij je alles kan vragen. Het ziet er ook heel mooi uit. Maar het allerleukste vond ik de dame die ons de tour gaf. erg spontaan en open met spannende verhalen over het vak. Ik vond het echt een aanrader.

Was heel interessant! Ging ook niet enkel over de prostitutie en de coffeeshops maar zat ook geschiedenis in en bouwkunde hoe ze alles hebben opgebouwd. We gingen van de ééne verbazing in de andere! Een echte aanrader en chapeau voor onze gids Stan!

Bewustwording van prostitutie in zijn geheel: wie wat hoe waarom ... De regelgeving vind ik belangrijk naar veiligheid op alle gebieden(prostituees zelf, mensenhandel, plaats en omgeving, uitbuiting,...)

Heel gevarieerd tochtje, waarin het niet enkel over de Walletjes en de dames van plezier gaat, maar ook over het dagelijkse leven in de stad Amsterdam, soft-drugs,...