Amsterdam Tickets
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Regel nu je ticket!

Populaire Tickets in Amsterdam

Bekijk alle Tickets in Amsterdam
Bekijk alle 446 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Reisgids was lokale jonge man die heel veel wist over Amsterdam, Nederlandse cultuur en ruime kennis. Zeer interessant en ook ook met veel, juiste nuances wat het een zeer 'open' ervaring maakte. Echte verrijking & andere insteek om deze top stad te leren kennen

Amsterdam: Anne Frank-wandeltocht Beoordeeld door Marc, 15-09-2020

Zeker een aanrader met veel te zien. De Cobra tentoonstelling kan gesloten worden. De 80% van de rommel er staat / hangt maakt mij kleinzoon van 9 op een woensdagmiddag zonder enige probleem.

Amsterdam: entreeticket voor het Rijksmuseum Beoordeeld door AH., 01-02-2020

Stan, der Guide, hat eine super interessante Führung durch Amsterdam gemacht! Die Tour war super informativ und sehr interessant gestaltet. Ich würde bei ihr immer wieder eine Tour buchen!!

Amsterdam: Anne Frank-wandeltocht Beoordeeld door Lauren, 18-10-2020

Het was geweldig, samen heerlijk genoten met een vlucht over Nederland. Het vliegen zelf was een beetje kort, maar alles wordt op leuke en grappige manier verteld.

Amsterdam: De ultieme vliegervaring Beoordeeld door Anoniem, 10-01-2020

Prachtig museum met gerenommeerde collectie ! Absoluut de moeite om te bezichtigen. Reken echter minimaal een volledige dag om alles te kunnen bekijken.

Amsterdam: entreeticket voor het Rijksmuseum Beoordeeld door Guido, 01-03-2020