Volendam, Edam, en windmolens Tour van Amsterdam

Product ID: 50111

Vanaf € 44,95 € 33,71 Bespaar tot 25% per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
5.5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Duits

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ontdek de historische molens van de Zaanse Schans
 • Bezoek de kaas wegen huis in Edam en leren hoe Nederlandse kaas wordt gemaakt
 • Wandel door de kronkelende straten van Volendam, en genieten van het vissersdorp sfeer
 • Kijk traditionele ambachtslieden aan het werk, het maken van klompen en andere artefacten
 • Bewonder de historische monumenten van Volendam, met inbegrip van de oude visafslag kamers
Overzicht
Vanaf het charmante windmolens in de Zaanse Schans aan de kaas wegen huis in Edam, zien alles typisch Nederlands. Zie de prachtige landschappen van Noord-Holland en verken de traditionele vissersdorp Volendam op een 5 uur durende rondleiding.
Wat te verwachten
Ontsnap aan de drukte van Amsterdam op een halve dag rondleiding door het Nederlandse platteland, te beginnen met een 20 minuten rijden naar de molen dorp van de Zaanse Schans. Dit outdoor natuurgebied is gelegen aan de oevers van de rivier de Zaan en is de thuisbasis van de traditionele 18e en 19e eeuwse architectuur, waaronder een aantal werkende molens.

Kijk live demonstraties van ambachtslieden aan het werk, met inbegrip van een klompenmaker crafting de beroemde klompen van Nederland. Er zal wat vrije tijd om het dorp te verkennen op uw eigen, voordat u op reis door de karakteristieke polders (land teruggewonnen uit het water) van de Beemster gebied.

Van daaruit verder naar Edam, ook vaak aangeduid als de parel van de Zuiderzee. Edam oude straatjes en rustige grachten worden omzoomd door prachtige 17e eeuwse gebouwen, waaronder de scheve Carillon toren, de Grote Kerk en het stadhuis. Beroemdste in Edam is zonder enige twijfel de openbare wegen huis, waar in de zomer nog steeds elke woensdag de beroemde Edammer kaas wordt verkocht.

Na een wandeling rond deze geschiedenis-rijke stad, krijgt u de mogelijkheid om te zien hoe Edam wereldberoemde kaas wordt gemaakt en, natuurlijk, om te proeven in een dichtbij kaasboerderij.

Tenslotte zal je stoppen in het mooie kustplaatsje Volendam. Dit typisch vissersdorp met zijn levendige haven is een belangrijke toeristische attractie zo vroeg 1875. Mensen komen uit alle hoeken van de kleine gebouwen en huizen te zien en te genieten van de lokale bevolking in hun traditionele Nederlandse kledingmerk geweest. Dit is een geweldige plek om te halen souvenirs voor degenen die thuis of een aandenken voor jezelf, en hebben foto's gemaakt in de traditionele Nederlandse klederdracht. Uw gids neemt u mee op een korte wandeling door de oudste delen van de stad, het verkennen van een labyrint van bochten naar sites zoals St. Vincent's Church, de houten Stolphoevekerk en de Visafslag (Visafslag).
Inbegrepen
 • Vervoer per enkele bus met live gids
 • Pick-up en drop off in Amsterdam
 • Alle belastingen en parkeertarieven
 • Bezoek aan een klomp (klomp) maker
 • Bezoek aan een kaas met een gewicht van huis
Niet inbegrepen
 • Eten en drinken
 • Fooien
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Vanaf € 44,95 € 33,71 Bespaar tot 25% per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (46 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Tour Company

Product ID: 50111