Amsterdam
Wijnproeverijen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 628 beoordelingen

We kregen vijf soorten kazen, drie soorten dipsauzen en 2 glazen alcohol (een voor de jongere kazen en een voor de oude kazen. Voor elk mochten we kiezen tussen een biertje en een wijn). Ook iets nieuws geleerd over kazen + de eerste keer kazen proberen met dipsauzen en het was verrassend leuk.

Dit was zo leuk en geweldig. Onze kaas "gids" Linda was absoluut fenomenaal. We waren aardig, leuk, deskundig. De hoeveelheid kaas die je kreeg (plus twee glazen wijn of twee biertjes) was het geld meer dan waard. We hebben het fantastisch gehad om deze ervaring te doen!

onze gids Sarah heeft geweldig werk geleverd! de proeverij was zeer informatief over de verschillende soorten en de geschiedenis van kazen. er was meer dan genoeg kaas en het bier gemaakt voor het kaasbedrijf was ook erg goed :) zou deze activiteit zeker aanbevelen?

Fantastische tour gehad, erg gezellig, en unieke brouwerijen bezocht! De tour was goed georganiseerd en leuk gehost, absoluut een aanrader!

Hele leuke middag gehad gisteren. Aardige en gezellige gids met veel kennis over Amsterdam en bier. Kan het iedereen aanbevelen