Kies data

Oude Agora van Athene

Oude Agora van Athene: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Athene: combiticket Akropolis en 6 archeologische locaties

1. Athene: combiticket Akropolis en 6 archeologische locaties

Bespaar tijd en geld tijdens je verblijf in Athene met een vooraf geboekt combiticket dat je voorrangstoegang geeft tot 7 van de belangrijkste archeologische vindplaatsen van Athene. Geniet van kortingen tot 50% en vermijd de lange wachtrijen met toeristen bij de Akropolis, de oude Agora, de Romeinse Agora, de Tempel van Zeus, de Aristotelesschool, de bibliotheek van Hadrianus en de oude begraafplaats van Kerameikos. Bewonder het Parthenon, een UNESCO-werelderfgoedlocatie, dat op de Akropolis-heuvel staat, en dompel jezelf onder in de 2500 jaar rijke geschiedenis van dit indrukwekkende bouwwerk. Bezoek daar de oude Agora die op de noordwestelijke hellingen van de Akropolis ligt. Kom meer te weten over dit voormalige artistieke, spirituele en commerciële centrum. Verken net ten noorden van de Akropolis de vindplaats van de Romeinse Agora, die ooit het middelpunt was van het openbare leven in Athene. Je hebt ook toegang tot de beroemde bibliotheek van Hadrianus en de tempel van Olympische Zeus op de Olympische locatie, evenals Kerameikos, de oude begraafplaats die zich uitstrekt tot aan de oevers van de rivier de Eridanos en het nabijgelegen Lyceum.

Athene: ticket voor Akropolis & topattracties met audiogids

2. Athene: ticket voor Akropolis & topattracties met audiogids

Verken het oude Athene in jouw eigen tempo met voorrangstickets voor de top-archeologische attracties en musea, waaronder de Akropolis, het Akropolismuseum, de oude Agora, de Kerameikos, het Olympieion, het Romeinse Forum, de bibliotheek van Hadrianus, het Lyceum van Aristoteles en het Nationaal Archeologisch Museum. Je kunt kiezen voor de ticket-only optie of de ticket met audiogids-optie om toegang te krijgen tot 6 boeiende audiotours op je smartphone. Ontdek de geschiedenis van de stad en een aantal fascinerende plekken die het hedendaagse Athene hebben vormgegeven tijdens een zelfgeleide audio-wandelingstocht. Na het boeken, download je gewoon je ticket en de audiogidsen op je telefoon met de link die jou is toegestuurd. Zodra je elke attractie binnengaat, zet je je koptelefoon op en ontdek je de locaties via de kracht van de verhalen en leer je historische informatie en ongewone anekdotes uit de oudheid kennen.

Athene: Acropolis & Plaka-wandeltocht in de vroege ochtend

3. Athene: Acropolis & Plaka-wandeltocht in de vroege ochtend

Ontmoet je gids vroeg in de ochtend en begin je rondleiding door de Akropolis voordat de hitte van de dag begint. Bewonder het theater van Dionysus op de zuidhelling van de Akropolis terwijl je de heuvel op gaat om de oude bouwwerken te bekijken die zich daar bevinden . Bezoek het Parthenon, het Erechtheion, de Propylaea, de tempel van Athena Nike en het voetstuk van Agrippa terwijl je gids de fascinerende geschiedenis van deze oude site deelt. Ga vervolgens bergafwaarts in de richting van Plaka en bewonder het uitzicht op de oude Agora en het Nationaal Observatorium van Athene terwijl je loopt. Verken de geplaveide straten van Plaka met je gids terwijl je geheimen ontdekt die zelfs de lokale bevolking niet kent. Geniet van de rust van dit dorp in een stad terwijl je de vele smalle doorgangen verkent en verborgen juweeltjes ontdekt. Bekijk het Bathhouse of the Winds, het Forum Romanum, het Fethiye-moskeemuseum en de bibliotheek van Hadrianus terwijl je richting Monastiraki-plein gaat waar je tour eindigt.

Athene: Mythologie Tour voor gezinnen

4. Athene: Mythologie Tour voor gezinnen

Laat al je familie meedoen aan een rondleiding door de prachtige "heilige rots" van de Akropolis en de eeuwenoude Agora, het functionerende hart van de oude metropool. Je gids heeft genoeg te vertellen over de geschiedenis en de legendes van alle goden en helden, zoals de almachtige Zeus, Athena (de godin van de wijsheid), Poseidon (de god van de zee), Dionysus (de god van de wijn) ), en nog veel meer. Door middel van tijdloze mythes verken je het theater van Dionysus, het eerste huis van het drama; de schitterende Propylaea; het heilige Erechtheion; de tempel van Athena Nike, en natuurlijk het prachtige Parthenon. Dit alles zal tot leven komen op een manier die ieders aandacht en interesse houdt, zowel kinderen als ouders. Je gaat dan verder naar het oude marktplein van Athene, de Oude Agora. Hier ontdekt u de beroemde tempel van Hephaestus, versierd met afbeeldingen van de werken van Theseus en Hercules. Je familie zal ook de kans krijgen om de stappen te volgen van grote denkers zoals Socrates en Plato, die deze ruimte gebruikten als een plek voor het verspreiden van ideeën en het deelnemen aan debatten. Dit is waar je gids je zal leiden in een groepsactiviteit die gebaseerd is op de goden en helden waarover je hebt gehoord, waardoor je kinderen (en jij!) Op een fantasierijke manier kunnen communiceren met je bijzondere omgeving. Aan het einde van uw tour neemt u een stukje geschiedenis mee naar huis dat u samen met uw gezin hebt gemaakt.

Athene: begeleide wandeling door de Akropolis en het Akropolismuseum

5. Athene: begeleide wandeling door de Akropolis en het Akropolismuseum

Reis terug in de tijd naar het oude Athene tijdens een rondleiding door de Akropolis. Bespaar tijd met skip-the-line toegang tot deze populaire attractie. Ontdek de geheimen van het verleden terwijl je je gids volgt door de fascinerende tentoonstellingen in het Akropolismuseum. Sla de wachtrijen over en ga sneller naar binnen en volg je gids terwijl ze door de Griekse architectuur, mythologie en geschiedenis gaan. Verken het Erechtheion, de Tempel van Athena Nike, de Propylaia en natuurlijk het Parthenon als onderdeel van een gedetailleerde rondleiding. Leer van je gids terwijl ze praten over de belangrijkste mythen van het oude Athene, de belangrijkste religieuze festivals, vroegste culten en hoe verschillende gebeurtenissen in de geschiedenis van de stad allemaal verbonden zijn met dit heilige gebied genaamd Akropolis. Ga verder naar het Akropolismuseum voor het tweede deel van de tour. Verken de prachtige glazen vloeren om de opgravingen te zien en volg je gids nog een uur om schatten van de oude Griekse beschaving en het museumgebouw zelf te zien. Bekijk de originele stukken uit de tempels op de Akropolis en leer meer over hun historische context in je gids. Hoor over de Elgin Marbles in de Parthenon Gallery. Rond je rondleiding af in The Archaic Gallery met beelden die dateren van vóór de Akropolis. Na je rondleiding heb je de mogelijkheid om in het museum te blijven om in je eigen tempo verder te verkennen en te genieten van het uitzicht over de stad en tot aan de Akropolis in het beroemde Museumcafé.

Athene: 48-uurs hop on, hop off-busticket en toegang tot de Akropolis

6. Athene: 48-uurs hop on, hop off-busticket en toegang tot de Akropolis

Combineer een Hop On Hop Off-busticket dat je naar het centrum van Athene, Piraeus en de stranden brengt met skip-the-line toegang tot de Akropolis. Geniet van gemakkelijke toegang tot enkele van de meest populaire attracties in de stad. Bezoek de Akropolis die boven de Griekse hoofdstad uittorent en wandel over het oude terrein. Voel je verbonden met het verleden terwijl je door deze plek slentert die van groot belang was voor de oude Grieken. Bewonder de tempels, het Parthenon en de andere belangrijke monumenten verspreid over de site. Bekijk de Propylae, de Tempel van Athena Nike en de Porch of Maidens bij het Erechtheion. Reis rond in Athene met je Hop On Hop Off buskaartje. Stap op elk gewenst moment uit om interessante attracties te bekijken en stap weer in om uw reis voort te zetten. Luister naar audiocommentaar dat beschikbaar is in 14 verschillende talen.

Athene: rondleiding Hoogtepunten Mythologie zonder tickets

7. Athene: rondleiding Hoogtepunten Mythologie zonder tickets

Reis terug in de tijd naar het oude Griekenland en ontdek de grootste bezienswaardigheden van Athene. Je luistert naar de mythes achter enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Ontmoet je gids bij de hoofdingang van de tempel van Olympian Zeus naast de Akropolis. Hoor over de geboorte van de glorieuze stad, tot aan zijn Gouden Eeuw en zijn ondergang aan de Spartaanse legers. Luister naar verhalen uit de Griekse mythologie en ontdek hun ware betekenis en historische feiten. Je bezoekt de meest emblematische sites van de oude stad, maar ook minder bekende attracties. De rondleiding is geschikt voor alle leeftijden en helpt je te begrijpen hoe Athene de mythische stad is geworden die we tegenwoordig kennen. Bezoek bezienswaardigheden zoals het Parthenon, Theater van Dionysus en Tempel van Nike, Athene. Zie de ruïnes van de tempel van Erechtheion en Heiligdom van Asclepius. Je gaat naar de Tempel van Olympische Zeus, verkent de functies van de Agora, bezoekt de Tempel van Hephaestus.

Athene: ticket Akropolis, Agora en tempel van Zeus met audio

8. Athene: ticket Akropolis, Agora en tempel van Zeus met audio

Profiteer met je voorafgeboekte e-ticket van voorrangstoegang tot de Akropolis en de heuvels, de oude Agora, de Romeinse Agora en de tempel van de Olympische Zeus. Ervaar de grandeur van de Gouden Eeuw van Athene met drie fascinerende zelfgeleide rondleidingen die zijn ontworpen door een erkend expert. Ontrafel de geheimen van illustere monumenten uit de antieke tijd.   Download eenvoudig de audiogidsen 'Acropolis Classic', 'The Great Debt: the Olympieion' en 'Ancient Agora: The Birth of Democracy' op je smartphone en laat de kracht van het vertellen van verhalen zijn betoverende werk doen. Tijdens je wandeling bewonder je het Museum van de Agora, de Tempel van Nike, de Propylaea, het Parthenon en de tempel van de Olympische Zeus naast vele andere fascinerende attracties en  krijg je de kans om te genieten van een prachtig uitzicht over de stad vanaf de beste uitkijkpunten. Dit is een unieke kans om zonder gedoe en in je eigen tempo de geschiedenis van het oude Athene te doorgronden en het tot leven te laten komen dankzij een vermakelijke en originele manier van verhalen vertellen.

Athene: e-biketour met stadshoogtepunten en verrassing

9. Athene: e-biketour met stadshoogtepunten en verrassing

Ervaar Athene op e-bikes, je zult veel belangrijke oude sites zien en een van 's werelds oudste steden verkennen, met zijn geregistreerde geschiedenis van meer dan 3.400 jaar. Onze tours zijn inclusief Engelssprekende gidsen, legendarische klantenservice en het beperken van het aantal gasten om een kleine groepsreiservaring te garanderen. De kleine groepsreizen geven ons de kans om een persoonlijker karakter aan de ervaring te geven en elkaar beter te leren kennen. Daarnaast staat veiligheid voorop en versterkt een kleine groep dit. Het gebruik van elektrische fietsen is een leuke en handige manier om Athene te verkennen langs de belangrijkste monumenten van het stadscentrum. De bezienswaardigheden die u begeleidt zijn de volgende: - De boog van Hadrianus - Zappeion - Nationale Tuin - Kallimarmaro - Romeinse agora - Toren van winden - Monastiraki-plein - Kerameikos-begraafplaats - Dionysiou Areopagitou - Odeon van Herodes Atticus - Koukaki Tijdens de rondleiding krijgen onze gasten de kans om zich als locals te voelen. Bovendien zullen hoogtepunten van de stad worden aangeboden en plaatsen die ze kunnen bezoeken, op basis van hun persoonlijke smaak.

Athene: rondleiding door het oude Agora en Agora Museum

10. Athene: rondleiding door het oude Agora en Agora Museum

Bezoek de wieg van de democratie en ontdek een van de belangrijkste vindplaatsen van de oudheid, de bakermat van de filosofie. De oude agora was het commerciële, politieke en financiële hart van het oude Athene en is de plek waar Socrates, Plato en vele wereldberoemde filosofen hun denken hebben gelopen en geleerd. Je bezoekt de Hephaestustempel, de best bewaarde Griekse tempel uit de 5e eeuw voor Christus en je ziet de prachtige kerk van de 12 apostelen, de tempel van Apollo Patroos, de Stoa van Zeus, het altaar van Zeus. Met de inbreng van uw deskundige gids, zullen de oude stenen tot leven komen. Vervolgens brengt uw gelicentieerde gids u naar het Attalos Museum, dat de moeite waard is om te bezoeken omdat het artefacten van grote historische waarde herbergt.

Sitemap Oude Agora van Athene

Wil je alle activiteiten in Oude Agora van Athene ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Oude Agora van Athene

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.860 beoordelingen

Alles werkte zonder problemen. Bij de ingang werden we gelijk doorgezwaaid. Ik heb het ticket echter van tevoren uitgeprint en voor de zekerheid op papier bij me gehad.

De archeologische sites in het combi ticket begrepen zijn meer dan de moeite waard. Ook een voordeel is het feit dat je nergens moet aanschuiven.

Deze kun je ook in Athene kopen. Maar deze online heb je het meteen in je postvak in. Bij elkaar los zijn de sites duurder dan deze ticket.

Geweldige skip the line tickets voor de Akropolis en de Tempel van Zeus, zo'n ongelooflijke plek die je gezien moet hebben.

Nice guide with lots of knowledge combined with social skills to make our visit exciting!