Andalusië
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers
granada ticket en rondleiding alhambra en nasridenpaleizen

Granada: ticket en rondleiding Alhambra en Nasridenpaleizen

Duur: 3 uur
740 Beoordelingen
GetYourGuide Original
740

Ontdek het paleizenterrein van het Alhambra en de Generalife tijdens een 3 uur durende rondleiding door het complex, inclusief de Nasridenpaleizen.…

Andalusië: tours & tickets

sevilla rondleiding alcázar met voorrangstoegang

Sevilla: rondleiding Alcázar met voorrangstoegang

Duur: 90 minuten
633 Beoordelingen
GetYourGuide Original
633

Profiteer van voorrangstoegang met deze rondleiding door het oudste nog werkende koninklijk paleis van Europa en tevens UNESCO-Werelderfgoedlocatie.…

Andalusië: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Andalusië

Het Alhambra was geweldig, de reis er naar toe iets minder

Onze reis vanuit Malaga verliep helaas niet helemaal soepel omdat de chauffeur een paar keer de weg niet wist en we in Granada rondjes hebben gereden door extreem smalle straatjes. Hierdoor hebben we helaas wat tijd verloren. De chauffeur communiceerde ook niet met de passagiers. De rondleiding met de gids door het Alhambra was heel erg leuk en informatief. Een topbestemming! Echt prachtig om te zien en niet te missen!

Vanuit Malaga: rondleiding door het Alhambra Beoordeeld door Antoinette, 10-10-2019

Als je van tuinen en parken houdt, doe dan een andere rondleiding.

2,5 is toch een beetje te kort, voor al die bezienswaardigheden. De tour is zo samengesteld dat je aan het eind vrijgelaten wordt in de kathedraal en op eigen gelegenheid de Giraldi kan beklimmen. Maar liever had ik zo’n open einde gehad in de prachtige paleistuin van Alcázar, waarvoor nu maar 20 minuten beschikbaar waren.

Mooie, boeiende uitstap met uitstekende reisleider en gids.

De daguitstap was niet goedkoop (90 euro/persoon) maar was zeker zijn geld waard. Vrije tijd in Granada was iets te weinig: anderhalf uur waarin we ook nog moesten lunchen. Een half uurtje langer was beter geweest.

Informatief, informeel en veel aandacht voor de deelnemers

Onze gisd was een Nederlander die alles perfect heeft toegelicht in het Engels, Frans en Spaans bij het bestellen van onze lunch. Leuke dagtocht die ook een offroad inkijk geeft in de Sierra Nevada.

Granada: privé 4WD-safari Sierra Nevada Beoordeeld door Petrus, 08-10-2019

Indrukwekkend, mede door het onverwacht grote cultuurverschil met ons.

Zeker de moeite waard om gezien te hebben. Jammer dat ook dit monument overlopen wordt door toeristen. Misschien toch maar kiezen voor minder gasten per tijdsbalk. Jammer dan.