Andalusië
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers
granada ticket en rondleiding alhambra en nasridenpaleizen

Granada: ticket en rondleiding Alhambra en Nasridenpaleizen

Duur: 3 uur
879 Beoordelingen
GetYourGuide Original
879

Ontdek het paleizenterrein van het Alhambra en de Generalife tijdens een 3 uur durende rondleiding door het complex, inclusief de Nasridenpaleizen.…

Andalusië: tours & tickets

Andalusië: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Andalusië

Een zeer mooie en indrukwekkende wandeling over het Koningspad!!! Ruime parkeergelegenheid, onze gids was makkelijk te vinden, bij het restaurant van alls te verkrijgen. De wandeling was zeer mooi, wij waren met een groep van 18 Spanjaarden en wij als enige Nederlanders. Onze gids ( Francisco) nam echt de moeite om ons alles in het Engels uit te leggen en er was tijd genoeg om foto's te nemen. Als je hier in de buurt ben moet je dit zeker gezien hebben!!!

Caminito del Rey: wandeling met gids Beoordeeld door Fred, 19-09-2020

Super plek en must see! Waren met een groep van 28 mensen waarvan 25 spaans. Alles werd dan ook ik Spaans verteld, waar wij niks van verstonden en de verkorte versie werd ons al wandelend verteld in het engels. Super gids, niks op aan te merken! Alleen ik had alles in het engels verwacht...aan het einde een verkoelend drankje gekregen. Neem voldoende drinken mee want onderweg is er niks! Al met al; mooie ervaring!

Caminito del Rey: rondleiding met drankje Beoordeeld door Stéphanie, 02-09-2020

Wat een verademing om tijdens deze periode het Alhambra te bezoeken. In normale omstandigheden 8000 bezoekers per dag. De site kan terug ademenen. Hier en daar zelfs kleine conservatiewerken. Laat je leiden door de lokale gids en je steekt er zeker wat van op. Nergens aanschuiven en foto’s zonder drummende toeristen. Bedankt.

We choose the private guided tour for the Alhambra. Our tourguide Carmen was amazing. She told very passionate about the Alhambra and could very easily answer the questions we had. If you get a private tour I would recommend to ask for her.

Granada: ticket en rondleiding Alhambra en Nasridenpaleizen Beoordeeld door Sophie Amalia, 05-09-2020

Onvergetelijk! Prachtig! De natuur is overweldigend en de gids had er een mooi verhaal bij! Door Corona was de groep klein, we waren slechts met 10 mensen, helemaal super

Caminito del Rey: wandeling met gids Beoordeeld door Anoniem, 07-01-2021