Andalusië
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Andalusië

Wil je alle activiteiten in Andalusië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Andalusië

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 7.685 beoordelingen

The trip unfortunately started with some troubles because the tourcompany never got a notification of my booking, although I was in the system. Due to this I came to the pick up point there was no one to pick me up. But when I called them the lady on the phone saved the day. She called the tour guide and requested her to pick me up anyway in Sevilla. The guide, Montser, was supposed to give a Spanish and French tour (because I supposedly as English speaking guest) was not on the list. But she and the French guest were amazingly friendly and flexible enough to trade the French for English explanation. So eventually, I had an amazing tour after all! Great service, really nice tour, great explanation. Thank you!

Spectaculaire wandeling, prachtig uitzicht, lekkere tappas. Wel jammer dat in de bus niet duidelijk gezegd is dat het dragen van een mondmasker verplicht is. M.n. Oo de terugweg zat 1/4 van de mensen (deels) zonder mondmasker en zij werden hierop niet aangesproken. Ook niet bij aanvang van de terugrit. Ik heb hier een naar gevoel over. Excursie zelf was top!

Heel interessant en heel leuk om eens in Gibraltar te zijn. Vooral omdat Gibraltar een beetje speciaal is vanwege die rots, de apen die daar vrij rondleven en het een Brits overzees gebied is. Ik had er nooit bij stilgestaan dat ze daar de eigen munt hebben maar dat was een leuk extraatje voor mij omdat ik munten verzamel.

Een super leuke tocht als je van uitdaging houdt! Wij hebben met 2 volwassenen en 2 "kinderen" van 20 en 22 jaar oud deel genomen aan deze tocht en wij vonden het allemaal fantastisch! We hadden een leuke gids, Daniel, zeer professioneel en grappig.

Super leuk om te doen! Veel minder spannend dan het van te voren lijkt. De busreis er naar toe was voor mij prima, omdat ik opstapte in Malaga, dus als laatste en als eerste eruit. Als je toch in de buurt bent zeker doen!