Andalusië
Jeep- & 4WD-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Andalusië

Wil je alle activiteiten in Andalusië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Andalusië

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 872 beoordelingen

Mooie dagtrip naar national park Donona met kundige gids

Ik beveel deze organisatie aan om een dagtrip naar Donona national park te maken. Kundige en vriendelijke gids. Je word bij je appartement/hotel in Sevilla opgehaald en terug gebracht. Er is veel ruimte voor vragen en de gids neemt de tijd om door het park rond te rijden, uitleg te geven en te zoeken naar de wilde dieren. We hebben helaas de Lynx niet gezien, maar dat hoort bij het avontuur van een safari.

Schitterende tour door mooi natuurgebied

Tot onze verrassing werden wij opgehaald door een Nederlandse gids, welke zeer bekend is in de omgeving en goed op de hoogte is van de natuur in de Sierra Nevada. Wij voelden ons erg comfortabel tijdens de gehele rit en als afsluiting een schitterende zonsondergang op 2550 meter hoogte. Ernst bedankt voor deze onvergetelijke ervaring, Carla & Martin

Informatief, informeel en veel aandacht voor de deelnemers

Onze gisd was een Nederlander die alles perfect heeft toegelicht in het Engels, Frans en Spaans bij het bestellen van onze lunch. Leuke dagtocht die ook een offroad inkijk geeft in de Sierra Nevada.

Een hele mooie manier om bijzondere plekken van de Sierra Nevada te zien. De gids Miguel heeft veel kennis van de omgeving die op een prettige manier deelt. Geld meer dan waard, kun je rustig doen!

WAS HEEL LEUK / STRALEND WEER / PRACHTIGE OMGEVING / TOFFE GIDS

een heel geslaagde trip; prijs / kwaliteit dik OK ; super makkelijke manier om op één dag heel wat van de Sierra Nevada te zien / heel toffe gids - straalt één en al rust uit... een aanrader