Andalusië
Wijnproeverijen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Andalusië

Wil je alle activiteiten in Andalusië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Andalusië

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 734 beoordelingen

De tour was leerrijk en kon mooi geplaatst worden binnen de regio, natuur, leefwijzen, enz. Er werd veel informatie gegeven die omtrent de soorten sherry maar wij vonden het spijtig dat we bij de proeverijen uitsluitend een verbale uitleg verkregen van de gids, maar de namen van de sherry's en hun 'toepassingen' raakten vlug vergeten omdat we geen informatie kregen op papier. Verder hield de persoon aan de ingang geen rekening met het soort boeking dat we gemaakt hadden: we betaalden 22 euro per persoon voor 4 proeverijen en tapas. In eerste instantie kregen we maar 2 proeverijen en geen tapas. Gelukkig waren we alert genoeg om dit in orde te brengen.

Volgens website wil deze show de pure essentie van de flamenco laten beleven. En daar slagen ze prima in. In ieder een klein zaaltje met intieme sfeer, beginnen een gitarist, zangeres en 2 dansers wat ingetogen en bouwen de sfeer op naar een temperamentvolle voorstelling. Verwacht geen massale, commercieel gelikte setting, maar een soort huiskamergevoel. Top beleving, echte aanrader!!!

Ronda en Sentinel zijn echt de moeite waard. Super mooi.

Lange zit in de bus. 2x3 uur. Toch de moeite waard. Ook de 1e stop in klein stadje Sentinel. Prima gids. Kent zijn talen. Groot minpunt was de chauffeur!!! Een gevaar op de weg. Ook het trefpunt mag meer worden gecoördineerd. Er zaten heel veel mensen van ons hotel Melis in de bus. Wij moesten smorgens allemaal naar boven lopen. Gelukkig op de terugweg wel netjes voor de deur afgezet.

De tour was echt super leuk, lekker en gezellig! Je krijgt de lekkerste tapas en wijnen van Malaga te proeven en alles zijn enkel en alleen streekproducten. Onze gids Felipe was heel vriendelijk en wist alle ins en outs van de stad. Als toerist zal ik echt adviseren op deze manier Malaga te ontdekken. Je komt toch net wat meer en de mooiste geheimen van de stad te weten.

verrassend leuk, fijne ontvangst. kleine setting vol dynamiek. mensen die weten hoe zij muziek kunnen maken en mooi dansen. ik verstond geen woord Spaans maar voor de beleving maakte dat niet uit. ik ga een volgende keer weer graag