Andalusië
Woestijnsafari's

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Andalusië

Wil je alle activiteiten in Andalusië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Andalusië

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 2 beoordelingen

Schitterende tour door mooi natuurgebied

Tot onze verrassing werden wij opgehaald door een Nederlandse gids, welke zeer bekend is in de omgeving en goed op de hoogte is van de natuur in de Sierra Nevada. Wij voelden ons erg comfortabel tijdens de gehele rit en als afsluiting een schitterende zonsondergang op 2550 meter hoogte. Ernst bedankt voor deze onvergetelijke ervaring, Carla & Martin

Informatief, informeel en veel aandacht voor de deelnemers

Onze gisd was een Nederlander die alles perfect heeft toegelicht in het Engels, Frans en Spaans bij het bestellen van onze lunch. Leuke dagtocht die ook een offroad inkijk geeft in de Sierra Nevada.

Een hele mooie manier om bijzondere plekken van de Sierra Nevada te zien. De gids Miguel heeft veel kennis van de omgeving die op een prettige manier deelt. Geld meer dan waard, kun je rustig doen!

WAS HEEL LEUK / STRALEND WEER / PRACHTIGE OMGEVING / TOFFE GIDS

een heel geslaagde trip; prijs / kwaliteit dik OK ; super makkelijke manier om op één dag heel wat van de Sierra Nevada te zien / heel toffe gids - straalt één en al rust uit... een aanrader

Goede manier om mooie plekken van de sierra nevada te bezoeken. Heerlijk gegeten aan de top van de berg. Zeer vriendelijke gids die 4 talen sprak.