Belevingen in
Andratx

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Andratx: De beste dingen die je niet wil missen

Mallorca: rondrit van 2.5 uur in een racewagen

1. Mallorca: rondrit van 2.5 uur in een racewagen

Na een uitleg van je gids begin je de prachtige rondrit langs de kust van Mallorca richting Palma. Verlaat Paguera aan de kust van Calvià en passeer de meest interessante punten om bij je eerste halte in de beroemde en exclusieve Puerto Portals te komen. Vervolgens rijd je naar Palma, de hoofdstad van Mallorca, waarbij je langs de Nautical Club tegenover de kathedraal komt. Neem je tweede pauze om een aantal mooie foto's te maken, voordat je via Paseo Maritimo terugkeert richting Port Andratx. Afhankelijk van de tijd en verkeersomstandigheden is je derde halte bij Port Andratx, een prachtig gebied in het zuidwesten van het eiland. Vanuit hier rijd je via Camp de Mar naar Cala Fornells om de schitterende baai te zien, voordat je tot slot weer aankomt in Paguera.

...
Mallorca: rondrit van 2,5 of 4,5 uur in een racewagen

2. Mallorca: rondrit van 2,5 of 4,5 uur in een racewagen

Na een uitleg van je gids begin je de tocht  door de Sierra de Tramuntana. Verlaat Paguera aan de kust van Calvià en passeer de meest interessante punten om bij je eerste halte in de beroemde en exclusieve Puerto Portals te komen. Rijd vervolgens naar Palma, de hoofdstad van Mallorca en kom langs de Real Club Náutico, tegenover de kathedraal. Vertrek vanuit Paseo Maritimo naar de noordkust van het eiland, richting Banyalbafur en Estellencs om tijdens je rit over wegen die ideaal zijn voor dit soort auto's te genieten van de beste uitkijkpunten van de omgeving, het mooie uitzicht en het prachtige landschap. Je tweede halte is in Estellencs, waar je een kopje koffie kunt drinken en naar het uitkijkpunt kunt gaan. Op de terugweg rijd je door de bergen naar Port Andratx, een bijzonder mooi gebied in het zuidwesten van het eiland. Als de tijd en het verkeer het toelaten, dan is dit je laatste halte. Vanuit hier rijd je via Camp de Mar naar Cala Fornells om de schitterende baai te zien, voordat je tot slot weer aankomt in Paguera.

...
Peguera: 4,5 uur durende formuletour naar Sa Foradada

3. Peguera: 4,5 uur durende formuletour naar Sa Foradada

Na een uitleg door je gids in verschillende talen, begin je aan je prachtige tour in de richting van Valdemossa en Soller. U verlaat Paguera langs de kust van Calvià en passeert de belangrijkste bezienswaardigheden. Je komt uiteindelijk aan bij je eerste stop, in de beroemde en exclusieve Puerto Portals. Je gaat later naar de hoofdstad van Mallorca en Palma, langs de Nautical Club en voor de kathedraal. Vanaf de Paseo Maritimo ga je naar de noordkust van het eiland in de richting van Soller en Deya, waar je kunt genieten van de beste uitzichtpunten van de omgeving. U kunt genieten van de prachtige uitzichten en prachtige landschappen, maar ook een zeer goede weg tegenkomen om te genieten van een leuke rit in uw formule-auto. Bij het uitkijkpunt van Sa Foradada heb je je tweede stop, waar er de mogelijkheid is om een kopje koffie te drinken en het uitkijkpunt te bezoeken. Op de terugweg gaat u door Valdemossa en Calvia. Je gaat Cala Fornells binnen om de prachtige baai te zien en keert uiteindelijk terug naar Paguera om je tour te beëindigen.

...
Andratx: boottocht langs de kust van Mallorca met snorkelen

4. Andratx: boottocht langs de kust van Mallorca met snorkelen

Ontmoet je kapitein om 10:00 uur in de exclusieve haven van Andratx en spring aan boord van je privéboot voor de dag. Vaar naar het schilderachtige Dragonera-eiland en passeer onderweg een reeks prachtige baaien. Ga snorkelen op zoek naar kleurrijk zeeleven en stap dan terug op de boot om te zonnebaden terwijl je langs de kust naar het noorden vaart. Aankomst in Sant Elm en bezoek een traditioneel restaurant voor een heerlijke paella-lunch (prijs niet inbegrepen). Bewonder een prachtig uitzicht terwijl u eet en geniet van de charmante sfeer van de Middellandse Zee.

...
Quad Tour met gids in Mallorca

5. Quad Tour met gids in Mallorca

Deze tour begint in Andratx en leidt vervolgens naar San Telmo, S'Arraco, de meest westelijke plaats van Mallorca. Natuurlijk gaat de route vaak van de reguliere wegen af. Gedurende de hele tour neemt de moeilijkheidsgraad voortdurend toe, aangepast aan de klanten. Er is geen standaardroute - elke tour is uniek. Beleef een onvergetelijke reis met een kleine quadtour op Mallorca. Ervaar het ultieme rijplezier het hele jaar door. Verken het ongerepte achterland van Playa de Palma en ervaar Mallorca buiten de gebaande paden. Kies zelf of je de voorkeur geeft aan een off-road tour, dat is een echte uitdaging, of liever een meer ontspannen roadtrip, waarbij je kunt genieten van de zuidelijke uitlopers van de Sierra de Tramuntana en van een prachtig panoramisch uitzicht. Als je beide wilt ervaren, kun je ook kiezen voor een gemengde tour - precies zoals jij het wilt.

...
Andratx: zonsondergang-tour van 2,5 uur in een racewagen

6. Andratx: zonsondergang-tour van 2,5 uur in een racewagen

Na een meertalige uitleg door een van de gidsen begint jouw mooie rit langs de kust van Mallorca. Je laat Paguera achter je en rijdt langs de boeiende bezienswaardigheden aan de kust van Calvià naar je eerste bestemming: het vermaarde en exclusieve Puerto Portals. Daarna rijd je terug in de richting van Port Andratx. Hier strijk je neer om van de prachtige zonsondergang te genieten. Er is geen betere plek dan Mallorca om de zon in de zee te zien zakken. Je volgende bestemming ligt in de bergen van Port Andratx, een exclusief en mooi gebied in het zuidwesten met fenomenaal uitzicht op de oceaan. Vervolgens rijd je naar Camp de Mar en naar de mooie baai van Cala Fornells. Uiteindelijk cross je weer terug naar Paguera, het eindpunt van je tour.

...

Sitemap Andratx

Wil je alle activiteiten in Andratx ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Andratx

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 2.193 beoordelingen

De auto's waren leuk om te rijden en de tour was ongelooflijk. We namen bochtige bergwegen waardoor we meer dan een beetje plezier konden maken door de bochten en bochten, werden getrakteerd op een ongelooflijk uitzicht op de kustlijn en hadden langzamere kruipingen waardoor we de architectuur van kleinere steden en dorpen konden bewonderen. Af en toe stopten we even om de welkomstrust te verversen en foto's te maken. Als je een voorstander bent van autorijden, zorg er dan voor dat je op de plek achter de voorste auto staat, zodat je niet vast komt te zitten achter langzamer bewegende leden van je reisgroep.

Uitstekende excursie van 2 en een half uur Stadswandeling en zuidwestkust In totaal 3 stops van een paar minuten om foto's te maken We ontdekten de haven van Andratx, en we kwamen zelf terug voor het diner, dus het was mooi om de zonsondergang daar te zien Negatieve punten: - ga naar Palma de Mallorca om foto's te maken in de haven wetende dat we het al hadden gedaan en we hadden liever aan de kust in de buurt van Peguera blijven en kleine havens ontdekken of nieuwe plekken aan de kust - snelweg rijden op de terugkeer zonder interesse vanuit een landschapsperspectief

Hele leuke en coole racewagen!!! Iedereen aan te raden om een keertje te doen! Mijn man heeft zo genoten van de rit, het enige minpuntje was de route zelf. De route was wel iets minder en totaal niet wat we hadden verwacht, we hebben veel in de stad gereden en het laatste uurtje ongeveer wat snelwegen etc. Er waren tijdens onze rit wel hele vervelende mensen die de rit totaal verpesten! We hebben tot aan 2x toe moeten stoppen omdat deze mensen gewaarschuwd moesten worden. Verder was alles helemaal prima! Zeker een aanrader!

Geweldige tour met een absoluut leuke mobiel. De 2,5 uur vandaag waren optimaal, maar de volgende keer op Mallorca zouden we zelfs de meerprijs betalen voor de 4,5 uur durende tour. Duidelijke aanbeveling.

Dit was een geweldige activiteit. Beste dag ooit op onze vakantie. Aarzel niet om dit te boeken. Zou opnieuw gegaan zijn als er ruimte was.