Kies data

Anfield

Anfield: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Liverpool: Liverpool Football Club Museum en stadiontour

1. Liverpool: Liverpool Football Club Museum en stadiontour

Verken Anfield Stadium en kom meer te weten over de geschiedenis van Liverpool FC in het interactieve museum. Bezoek exclusieve zones, zoals de spelerstunnel en kleedkamers, met live gidsen en audiogidsen bij de hand. Je rondleiding begint op de uitgebreide hoofdtribune waar je uitzicht hebt op het veld en de skyline van Liverpool. Met behulp van interactieve technologie ervaar je hoe het stadion op speeldagen tot leven komt. Je krijgt inzicht in de geschiedenis van de club en mag plekken bekijken die je echt gezien moet hebben, zoals de persconferentiezaal, het This Is Anfield-bord, de spelerstunnel, de dugout van de coach en de kleedkamers.  Tijdens deze stadiontour staan je gidsen altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Daarnaast krijg je ook een multimedia-handset mee. Bij je ticket is ook toegang tot LFC Story inbegrepen, waar op indrukwekkende schermen de geschiedenis van het team tot leven wordt gebracht.  Ontdek The Boom Room: The Epic Story of Jurgen Klopp's Dream Team, een museumtentoonstelling die hulde brengt aan de spelers en iedereen die heeft bijgedragen om deze droom werkelijkheid te laten worden. Bekijk ook de zes Europese bekers en ontdek 125 jaar LFC-geschiedenis.

Liverpool Football Club: Q&A met legende & stadiontour

2. Liverpool Football Club: Q&A met legende & stadiontour

Bezoek Anfield, de thuisbasis van Liverpool FC -  heilige grond voor diehard Liverpool fans. Bekijk een Q&A met een Liverpoolse legende. Bezoek het Liverpool FC museum. Maak een tour door LFC Stadium. Hoor persoonlijke herinneringen, kleedkamerverhalen en grappige anekdotes van een Liverpoollegende tijdens een Q&A-sessie. Krijg de kans om eventueel vragen te stellen. Ga op de foto met een voormalig Liverpoolspeler en krijg zijn handtekening. Legendes die je zou kunnen ontmoeten zijn: Ian Callaghan, Jan Mølby, John Aldridge, Phil Neal, Phil Thompson, Terry McDermott. Verken het stadion en  loop de spelerstunnel uit onder het legendarische bord met “This is Anfield" erop. Krijg uitzicht op de stad vanaf het hoogste punt van de hoofdtribune. Stap in de uit- en thuiskleedkamers. Maak een foto met het shirt van je favoriete teamlid. Zie de Kop, de perszaal en de dugout van de manager. Bezoek het Liverpool FC museum en zie memorabilia uit de geschiedenis van het team, waaronder 6 Europa Cups. Herbeleef de carrièrehoogtepunten van een van de grootste legendes van Liverpool bij de Steven Gerrard Collection.

Liverpool Football Club: museumticket

3. Liverpool Football Club: museumticket

Of je nou een voetbalfan bent of niet, geen bezoek aan het Anfieldstadion is compleet zonder een bezoek aan de Liverpool FC Story en de Steven Gerrad Collection, waar de prijzen en andere objecten van de voetbalclub uit Liverpool worden bewaard. Om jouw ervaring in het museum nog beter te maken, krijgt elke bezoeker een multimedia-apparaat dat een persoonlijke commentaar van Phil Thompson biedt. Hij deelt zijn ervaringen als fan, speler, captain, assistent-manager en manager van 's werelds beste voetbalfamilie.Deze ervaring brengt de illustere  geschiedenis van de Reds tot leven. Je ziet unieke en nooit vertoonde tentoonstellingsobjecten, met welke de geschiedenis van Liverpool FC maar ook de moderne voetbalsterren naar voren komen. Om de kinderen te vermaken zijn er fascinerende feitjes die verteld worden door Mighty Red, de mascotte van Liverpool FC, en interactieve activiteiten op de handset, waaronder de mogelijkheid om een penalty te nemen bij de finale van de Europacup. Bezoek de gloednieuwe Trophy Exhibition Room, een unieke kans om op de foto te gaan met alle vier trofeeën bij elkaar. In de Boom Room, wordt het epische verhaal van Jurgen Klopps dream team. Deze gloednieuwe tentoonstelling is een eerbetoon is de spelers en alle anderen die hebben bijgedragen aan het waarmaken van deze droom. Je ziet ook de zes Europa Cups en ontdekt meer dan 125 jaar aan LFC geschiedenis.

De Liverpool Pass: alle topattracties inclusief bustour

4. De Liverpool Pass: alle topattracties inclusief bustour

Bewonder Liverpool vanaf het land en zie met een 1-daagse of 2-daagse Liverpool Pass die u toegang geeft tot de River Explorer Cruise en de City Explorer Liverpool hop-on hop-off bus. Geniet van toegang tot British Music Experience, Strawberry Fields, The Beatles Story en het Liverpool FC Museum. Ontdek de waterkant van Liverpool en reis langs de rivier de Mersey met een River Explorer Cruise. Luister naar commentaar dat verhalen vertelt over smokkel, muziek en oorlog terwijl je over de rivier glijdt. Stap in de muziekgeschiedenis met toegang tot de British Music Experience. Bekijk de podiumoutfits van Freddie Mercury, de handgeschreven teksten van Adele, de gitaren van de Sex Pistols en een dansstudio. Baan je een weg door de menigte en bespioneer enkele van de beste plekken van Liverpool vanuit het verhoogde uitzicht van een City Explorer Liverpool-bus met open dak. Stap in en uit bij een van de 14 haltes op locaties zoals de Cavern Quarter, de historische Albert Docks en de kathedraal van Liverpool. Zie waar John Lennon als kind in de tuinen zou spelen met toegang tot Strawberry Fields. Trakteer uzelf op zeldzame albumhoezen, handgeschreven teksten, Lennons' bril en Ringo Starr's drumstel bij 'The Beatles Story'. Bekijk replica's van iconische Beatles-locaties zoals Abbey Road Studios en Casbah. Verken het zilverwerk en de memorabilia van Liverpool Football Club in het Liverpool Football Club Museum. Bezoek de gloednieuwe Boom Room Exhibition, die het epische verhaal vertelt van het dreamteam van Jurgen Klopp.

Sitemap Anfield

Wil je alle activiteiten in Anfield ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Anfield

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 3.156 beoordelingen

Ik kan dit Anfield-bezoek ten zeerste aanbevelen. Phil Thompson was de legende die ik zag en wat een legende is hij. Wat je ziet is wat je krijgt, humoristisch, geestig, professioneel en vooral bescheiden voor een legende. Een echte heer. De rest van de tour was een opleiding. Ik herinner me dat ik hier als kind kwam om naar Liverpool te kijken, dus het stadion en de club hebben speciale herinneringen voor mij. Dit was mijn tweede legende en tour en ik zou zeker weer komen.

We hadden een zeer aangename 4-5 uur in het stadion. Er was geen wedstrijd op de dag, dus we mochten door alle delen van het stadion en kinderen met mij waren erg opgewonden om door de tunnel naar het veld te rennen. Het personeel van Liverpool was erg meegaand. Het team, de staf en de fans van Liverpool zijn zeker familie

Geweldig leuke tour door het stadion gehad . Met een superleuke gids die erg veel humor had. Naast dat het een prachtig stadium is hebben we erg gelachen

Het was in 1 woord geweldig mijn droom is uitgekomen nu nog een keer een wedstrijd dan is het helemaal compleet

eem must voor Lvp fans, mogelijkheid om alles van het stadion te zien..echt super