Anfield
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Anfield

Gemiddelde beoordeling
4.8 / 5
gebaseerd op 2.146 beoordelingen

Als voetballiefhebber (Feyenoord :) heb je al veel passie voor deze club, die zoveel overeenkomsten heeft met mijn eigen cluppie, ook kwa beleving en stad. Hun prijzenkast is alleen iets indrukwekkender :) Ik had een niet voetballliefhebber bij en zelf zij keek haar ogen uit. Als volwassen voel je je als een kind in een snoepwinkel. Praat vooral ook met de begeleiders die overal staan: die vertellen fantastische en historische verhalen die je niet op je oortjes hoort. Vergeet niet op de hoogste verdieping te kijken naar Goodison Park (Everton): je kunt er naar toe kruipen, zo dicht bij elkaar. Weetje van een begeleider: Everton is begonnen op Anfield maar om één of andere reden mocht daar toen geen alcholol geschonken worden….toen zijn maar een paar honderd meter verder op gaan zitten!!! Geweldige tour, must to do

Liverpool Football Club: museum & stadiontour Beoordeeld door

Leuk om met me zoon te doen samen met de stadiontour. Had de stadiontour zelf al eens gedaan maar dat was meer dan 20 jaar geleden. Hoop veranderd en het museum blijft leuk.

Liverpool Football Club: ticket museum Beoordeeld door

De tour door het stadion was top! Personeel erg gastvrij, heel vriendelijk en geven alle uitleg. Je merkt dat ze erg trots zijn op hun club. Echt een aanrader!

Liverpool Football Club: museum & stadiontour Beoordeeld door

Mooie rondleiding. Oog voor de historie maar op de dag voor de wedstrijd en de wedstrijddag kun je niet in de kleedkamer. Dat is wel een gemis vd rondleiding.

Liverpool Football Club: museum & stadiontour Beoordeeld door

unieke ervaring om de geschiedenis van de club liverpool te leren kennen,de managers ,de spelers,de groei van het stadion

Liverpool Football Club: museum & stadiontour Beoordeeld door