Belevingen in
Anne Rice's House

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Anne Rice's House: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

New Orleans Garden District: wandeltour

1. New Orleans Garden District: wandeltour

Bewonder het groene Garden District van New Orleans met een wandeltour met gids door de buurt. Verken de American Sector die een schril contrast vormt met het French Quarter met zijn 19e-eeuwse herenhuizen en eikenbomen. Zie een aantal griezelige hoogtepunten van de wijk, waaronder Lafayette Cemetery No. 1, de oudste begraafplaats van de stad. Verken de locatie waar beroemde producties als Interview with the Vampire en The Vampire Diaries zijn opgenomen. Een andere must-see is het huis van Anne Rice, auteur van The Vampire Chronicles en andere mystery-horror. Beleef de buurt van de auteur met zijn statige herenhuizen en de mooiste tuinen van de stad.

...
New Orleans: Garden District Walking Tour

2. New Orleans: Garden District Walking Tour

Geniet van een volledig unieke wandeling door de tuinwijk van New Orleans en bewonder de weelderige 19e-eeuwse herenhuizen die zo gewoon zijn in dit gebied. Met je ervaren gids, leer je over de geschiedenis achter deze prachtige huizen, de voormalige eigenaars, bezoekers en over de stad New Orleans in het algemeen. Get get mansionies die zo vaak vertellen het verhaal van rijkdom gevonden en soms verloren, in de tweede helft van de 19e eeuw. Bewonder de huizen, ontworpen met een voorliefde voor Griekse heropleving en Italiaanse bouwstijlen, met sommige van hen die doen denken aan grote plantage herenhuizen. Uw ontspannen wandeling begint met een bezoek aan twee iconische herenhuizen, het Bosworth-Haus en het Burnside Mansion. De voormalige eigenaren, de ene een succesvolle ijsmagnaat, de ander een plantage-eigenaar woonde in decadente huizen met prachtige architecturale kenmerken, die je allemaal zult bewonderen tijdens deze tour. Na een stop op de oudste gemeentelijke begraafplaats, waar u meer te weten komt over de begraaftradities van de stad, bezoekt u het Commander's Palace, een van de beroemdste restaurants van New Orleans. Culinaire sterren zoals Paul Prudhomme en Emeril Lagasse trainden hier onder het toeziend oog van andere meesterkoks en de eigenaar, Ella Brennan. De volgende stop van de tour is het Eustis-Haus, dat werd gebouwd voor de dochter van een katoenfactor en nu het huis is van Hollywood-filmactrice Sandra Bullock, die het voor $ 2,25 miljoen kocht. In de buurt krijgt u de kans om het Lonsdale-huis in Prytania Street te zien. Zijn huis is het oudste in het Garden District en behoort tegenwoordig tot een rijke lokale thee- en koffieimporteur. De wandeling eindigt bij de Rink, een voormalige schaatsbaan die tegenwoordig een plaatselijke koffiebar, een onafhankelijke boekwinkel en kleine boetieks herbergt.

...
Glamoureuze Garden District Tour

3. Glamoureuze Garden District Tour

Het Garden District van New Orleans is een van de meest pittoreske buurten van de natie, naast het bruisende Magazine Street. Als u buiten de wijk French Quarter wilt verkennen en wilt zien hoe mensen leven en geleefd hebben, is deze excursie perfect voor u of uw groep. Daarna een stop op de begraafplaats van Lafayette, de oudste begraafplaats van de stad. Je leert de begraafpraktijken en -tradities die de begraafplaatsen uniek maken. Tijdens de tour zul je de huidige woningen van New Orleanians Anne Rice, Sandra Bullock en John Goodman in de gaten houden. Je ziet huizen in films zoals The Curious Case of Benjamin Button en de beroemde Buckner Mansion of American Horror Story. Inbegrepen in deze tour is een wandeling langs prachtige Magazine Street, historisch gezien de grens tussen de rijke en werkende klasse van NOLA. Loop een paar blokken van Magazine naar het Ierse Kanaal, waar je de beroemde 'jachtgeweerhuizen' zult zien. Het Garden District werd gesticht in 1832, tussen St. Charles Avenue, First Street, Magazine Street en Toledano Street. Oorspronkelijk was het een eigen stad, maar het werd door New Orleans in 1852 geannexeerd. Je zult meer over dit en andere historische feiten te weten komen als je de prachtige herenhuizen van de buurt en hun opmerkelijke grote, weelderige gazons ziet.

...
New Orleans: 2 uur durende Garden District & Cemetery Walking Tour

4. New Orleans: 2 uur durende Garden District & Cemetery Walking Tour

Geen reis naar New Orleans is niet compleet zonder een wandeling rond het elegante en historische Garden District. Bekend als de "Amerikaanse" gedeelte van de stad, werd gebouwd in de jaren 1800 om de architectonische pracht van de Franse wijk rivaal. Deze 2-uur durende wandeling krijgt om het hart van de wijk, met een start aan de poorten van de fascinerende Lafayette Cemetery. Bezetten het hele blok 1400 van Washington Avenue, de begraafplaats is een van de oudste in de stad en heeft een favoriete locatie voor velen een New Orleans film geweest. Uw tour omvat bezoeken aan verschillende beroemde huizen in de weelderige vooroorlogse wijk, samen met een wandeling langs het huis van de vampier kroniekschrijver Anne Rice. Gedurende je een meeslepende vertelling zal krijgen door het vriendelijke gidsen, al een vergunning van de stad autoriteiten om hun diepte van de kennis en de hoge standaard van de dienstverlening. Aanbevolen door Travel Channel als een must-do attractie in New Orleans, zal deze tour enkele van de meest opmerkelijke schatten van de stad te ontdekken en geven u een unieke kijk op de fascinerende geschiedenis van deze stad.

...
New Orleans: Garden District Tour

5. New Orleans: Garden District Tour

Ga op zoek naar huizen en herenhuizen in verschillende stijlen, van het Italiaanse tot de gotische, romaanse en Griekse revival. Bewonder de vegende voorportieken, torentjes, gietijzeren balkons, colonnades, 30-voet kolommen en dubbele hellende daken. Volg in de voetsporen van de auteurs, dichters, filmsterren, artiesten en sportlegenden die van het Garden District hun thuis hebben gemaakt. Laat u betoveren door de torenhoge zuidelijke levende eiken, magnifieke Crepe Myrtles en verbluffende magnolia's die ervoor kunnen zorgen dat u door de buurt loopt alsof u door een sprookje loopt. Leer de rijke geschiedenis van het gebied en hoe het past in het algemene verhaal van New Orleans. Luister naar de jaloezie en het wantrouwen die hebben geleid tot het 'nieuwe geld' van de 'opzichtige' Amerikanen die de pracht en glorie van de 'oude geld'-Europeanen aan de andere kant van de stad proberen te tonen. Bezoek de oudste gemeentelijke begraafplaats van de stad op Lafayette # 1 (alleen buiten) en ontdek waar zoveel beroemde films en tv-shows zijn opgenomen. Hoor over de bovengrondse begrafenispraktijken van New Orleans en doe mee aan wat roddels over de doden.

...

Sitemap Anne Rice's House

Wil je alle activiteiten in Anne Rice's House ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.