Kies data

Luchthaven Antalya

Luchthaven Antalya: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Turkije (Türkiye): eSim mobiel dataroamingplan

1. Turkije (Türkiye): eSim mobiel dataroamingplan

Maak uw reis probleemloos met uw handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in Turkije en de andere 39 meest bezochte regio's in Europa. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Profiteer van dekking in Oostenrijk, Andorra, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Duitsland, Griekenland, Gibraltar, Guadeloupe, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Letland, La Réunion, Litouwen, Liechtenstein, Luxemburg, Ook gedekt zijn Malta, Martinique, Nederland, Noorwegen, Portugal, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Saint Barthélemy, Saint Martin, Saint Pierre en Miquelon, Turkije, de Verenigde Koninkrijk en Noord-Ierland. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan aan de hand van de richtlijnfoto of u in aanmerking komt. Als u na installatie van deze eSIM geen verbinding kunt maken met internet, volg dan de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in uw GYG-voucher. APN (Access Point Name): mobiele data Lokale operatorinfo: Turkije: Vodafone-Telsim De rest van de landen is na aankoop beschikbaar in de voucher-info op uw GYG-app

Antalya: privétransfer van en naar de luchthaven van Antalya

2. Antalya: privétransfer van en naar de luchthaven van Antalya

Begin of eindig je vakantie zonder stress en reserveer vooraf een privétransfer tussen Antalya-luchthaven en hotels/accommodaties in het centrum van Antalya. De transfer is ook beschikbaar tussen de cruise-haven en de luchthaven aan het begin of einde van je boottocht. De service omvat een wagenpark dat geschikt is voor de meeste groepsgroottes en is afgestemd op je persoonlijke behoeften en budget. Alle auto's zijn minder dan een jaar oud. Profiteer van de diensten van een professionele chauffeur, en voorkom het gedoe met onbetrouwbare taxi's. Leun achterover en ontspan, terwijl je een eerste voorproefje van Turkije krijgt, in de wetenschap dat je in veilige en bekwame handen bent. Arriveer fris en ontspannen aan het einde van je reis.

Privétransfer: Antalya - Side / Manavgat

3. Privétransfer: Antalya - Side / Manavgat

Ervaar uw eerste en laatste indrukken van Turkije in alle gemak met deze privétransfer van Antalya naar uw accommodatie in Side of Manavgat. Een breed scala aan voertuigen staat klaar om tegemoet te komen aan de grootte van uw feest, uw persoonlijke wensen en budget. Alle voertuigen zijn minder dan een jaar oud en de chauffeurs zijn ervaren professionals. Haal de stress uit het begin en einde van uw vakantie en ontspan in de bekwame handen van uw professionele chauffeur.

Privé Antalya Airport Transfer van of naar Alanya

4. Privé Antalya Airport Transfer van of naar Alanya

Vermijd de zorgen van taxichauffeurs en inflexibel openbaar vervoer bij uw aankomst in Antalya, en boek vooraf een privé, betaalbare transfer van de luchthaven van Antalya naar Alanya, Side, Belek of andere steden en dorpen langs de kust in de provincie Antalya. Geniet van een betrouwbare transfer van luchthaven naar hotel van hoge kwaliteit in comfortabele en veilige voertuigen. Het hele jaar beschikbaar, u komt niet voor onaangename verrassingen te staan van het ervaren team, terwijl chauffeurs u op tijd en met een minimum aan poespas naar uw bestemming brengen. Geef uw volledige reisgegevens door en ontspan vervolgens in comfort met airconditioning op de schilderachtige reis van de luchthaven van Antalya naar resorts langs de zuidelijke Middellandse Zeekust van Turkije.

Luchthaven van Antalya: privétransfer enkele reis naar Side

5. Luchthaven van Antalya: privétransfer enkele reis naar Side

Geniet van een privétransfer enkele reis vanaf de luchthaven van Antalya naar uw gewenste locatie in Side. Een vriendelijke chauffeur zal u op de luchthaven ontmoeten en begroeten. Ontspan in de wetenschap dat u veilig reist in een privévoertuig met airconditioning. Laat uw chauffeur u vlot door het verkeer navigeren.

Antalya: privé enkele reis Antalya Airport (AYT)

6. Antalya: privé enkele reis Antalya Airport (AYT)

Haal de stress uit het woon-werkverkeer naar de luchthaven door vooraf een privétransfer in één richting te boeken tussen de luchthaven van Antalya (AYT) en overal in het stadscentrum van Antalya. Kies uit twee voertuigopties en geef bij het boeken aan wat u nodig heeft. Laat u door uw chauffeur ophalen bij de aankomsthal of het afgesproken ontmoetingspunt en krijg hulp met uw bagage. Geniet van het extra voordeel van een meet & greet-service op de luchthaven. Door uw vluchtgegevens op te nemen wanneer u boekt, zal uw chauffeur uw vlucht volgen, zodat het niet uitmaakt of uw vlucht vroeg, laat of op tijd aankomt, uw chauffeur zal er zijn om u bij aankomst te begroeten.

Privévervoer tussen de luchthaven van Antalya en Alanya

7. Privévervoer tussen de luchthaven van Antalya en Alanya

Veel mensen geloven dat de reis aan het begin en het einde van hun vakantie net zo belangrijk is als de rest van hun bezoek, aangezien u tijdens uw transfer uw eerste en laatste indrukken van een land ervaart, dat wil zeggen, van historische bezienswaardigheden, prachtige landschappen, en platteland. Een breed scala aan voertuigen staat klaar om tegemoet te komen aan de grootte van uw gezelschap, uw persoonlijke wensen en budget met een privétransfer vanaf de luchthaven van Antalya en Alanya. Alle voertuigen zijn minder dan 1 jaar oud en de chauffeurs zijn ervaren professionals, dus van het begin tot het einde van uw vakantie kunt u ontspannen en genieten van uw eerste en laatste kennismaking met Turkije, wetende dat u in bekwame handen bent.

Luchthaven Antalya: Aankomst Transfer naar Side

8. Luchthaven Antalya: Aankomst Transfer naar Side

Kies deze handige optie die al het gedoe en giswerk wegneemt van het reizen van de luchthaven naar uw hotel. U hoeft na een lange vlucht niet te wachten op een taxi of gedeelde shuttle. Vermijd de frustratie en lange rijen bij aankomst op de luchthaven van Antalya. Reis van de luchthaven naar uw bestemming in Side in 1 uur en 15 minuten. Ontspan in stijl en comfort in een privévoertuig dat tot 5 passagiers kan vervoeren of in een privéminibus met een capaciteit van 12 passagiers. Zoek na het verlaten van de bagageband naar de chauffeur met een bordje met uw naam erop. Zo simpel is het!

Privéluchthaventransfer Antalya-Kas

9. Privéluchthaventransfer Antalya-Kas

Wij zijn van mening dat de reis aan het begin en het einde van uw vakantie net zo belangrijk is als de rest van uw bezoek, aangezien u tijdens uw transfer uw eerste en laatste indrukken zult ervaren van een land dat wil zeggen, van historische bezienswaardigheden, prachtige landschappen en platteland. We hebben een breed scala aan voertuigen om tegemoet te komen aan de grootte van uw feest, uw persoonlijke wensen en budget. Alle voertuigen zijn minder dan 1 jaar oud en onze chauffeurs zijn ervaren professionals, dus van het begin tot het einde van uw vakantie kunt u ontspannen en genieten van uw eerste en laatste kennismaking met Turkije, wetende dat u in goede handen bent. Wanneer mensen woorden zeggen Private Transfer en altijd denken mensen "duur"! Denk nog eens goed na, want gewoonlijk kunt u een betere service krijgen, wat een goede prijs-kwaliteitverhouding is

Antalya luchthaventransferservice

10. Antalya luchthaventransferservice

Van het vliegveld naar een plaatselijk hotel reizen kan ingewikkeld zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Er is een handige optie die al het gedoe en giswerk wegneemt bij het huren van een auto of het regelen van een gedeelde shuttle na een lange vlucht. U hoeft niet om te gaan met de frustratie en de lange rijen die bij deze opties horen. Vereenvoudig het hele proces bij aankomst op de luchthaven van Antalya. Reis in stijl en comfort van het vliegveld naar uw bestemming door een voertuig te regelen dat tot 12 personen kan vervoeren. Neem na het verlaten van de bagageband contact op met de balie in de aankomsthal. Zo simpel is het. Leun dan achterover en ontspan. Rondreizen vanaf de luchthaven van Antalya is nog nooit zo eenvoudig geweest.

  • Transfers
  • Andere belevenissen
29 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Overzicht activiteiten in Luchthaven Antalya

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Antalya ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Luchthaven Antalya

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 104 beoordelingen

Helaas ontmoette niemand ons met een naam, de verwarring was opgelost nadat ik het bedrijf had gebeld dat vroeg of we in een binnenlandse of internationale uitgang wachten. We hebben onze vluchtinformatie verstrekt tijdens het boeken ....