Dagtocht

Antalya: Perge, Side, Aspendos en Kursunlu watervallentour

Activiteitenaanbieder: TOURMANIA

Antalya: Perge, Side, Aspendos en Kursunlu watervallentour

Activiteitenaanbieder: TOURMANIA

Vanaf € 65 per persoon

Je ontdekt de oude stad Perge, een indrukwekkende archeologische vindplaats. Je bewondert het amfitheater in Aspendos en bekijkt ook de watervallen van Kursunlu.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 9 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Tourgids
Engels
Inclusief ophaalservice
Ophaalservice vanaf alle hotels in Antalya.

Belevenis

Highlights
 • Verken de ruïnes van de oude stad Perge
 • Bekijk het prachtige Romeinse amfitheater in Aspendos
 • Profiteer van een bezoek aan het natuurpark Kursunluwatervallen
Volledige beschrijving
Deze 9-uur durende tour begint met een bezoek aan de oude stad Perge, een Romeinse archeologische vindplaats. Bezichtig het amfitheater, het stadion, de poorten en de stadsmuren. Ga verder naar Aspendos, bekend om zijn Theater van Aspendos, één van 's werelds best bewaarde voorbeelden van Romeinse theaterarchitectuur. Elke zomer organiseert het Aspendos International Opera en Ballet Festival. Na de lunch, verken je de oude ruïnes van Side. Deze spectaculaire stad ligt op een schiereiland en heeft ruïnes uit de Hellenistische, Romeinse en Byzantijnse tijdperken. De spectaculairste bezienswaardigheid is de Tempel van Apollo in de oude haven. Op de terugweg naar Antalya kun je genieten van een verfrissende duik in het natuurpark Kursunluwatervallen.
Inbegrepen
 • Toegangskosten
 • Lunch
 • Hotel ophaal- en terugbrengservice
 • Drankjes

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
 • Zonnehoed
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 29 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,1/5
 • veiligheid
  4,4/5
 • dienstverlening
  3,8/5
 • organisatie
  4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Zeer interessante dagtocht die naast veel indrukken ook veel informatie geeft. De gids spreekt alleen Engels, maar dit is heel, heel goed en begrijpelijk. Je hebt op alle punten voldoende tijd. Helaas hebben we de Manafgat watervallen niet bezocht omdat er "naar verluidt" niet genoeg water was. In plaats daarvan waren we bij de lagere Düden-waterval. De lunch was in een groot restaurant aan de rivier, niet ver van Aspendos. Het eten was ok, maar de prijzen voor de drankjes waren overdreven en bijna brutaal. Al met al een geweldige reis voor een eerlijke prijs. Zorg ervoor dat je een hoed, zonnebrandcrème en water meeneemt, er is bijna geen schaduw in de 2 uur in Perge!!! De laatste stop Side is interessant, maar het is een toeristische moloch en ze zullen je een kameel verkopen voordat je uit de bus stapt;)

Verder lezen

29 mei 2019

heet, maar interessant!

maar onze gids was zeer goed geïnformeerd, sprak heel goed Engels en was erg behulpzaam met alle vragen die onze groep had. onze voucher zei 08:30 uur en we waren net op weg naar het ontbijt toen de telefoon ging en de auto buiten stond, en in een haast.. dus we kregen geen ontbijt...: /

18 juli 2018

Alles is goed behalve toeristische gids. We waren verdwaald in Side en we slaagden erin om na 10 - 15 minuten te laat in het busje te komen. We dachten dat de chauffeur de toeristengids zou informeren maar het leek erop dat hij dat niet deed. Toen de toeristengids 15 minuten nadat we aankwamen terugkwam, schold hij ons uit in plaats van opgelucht te zijn en voor de rest van de tour liet hij zijn pissige gezicht aan ons zien. We voelden ons geïntimideerd. We betaalden hetzelfde bedrag als Europese toerist. We moeten hetzelfde worden behandeld, niet als een laaggeplaatste gast. Ik hoop dat uw bedrijf hier serieuze aandacht aan kan besteden.

Verder lezen

28 november 2017

Product ID: 84789