Kies data
Antalya

Boten & jachten

Antalya Boten & jachten: Onze meest aanbevolen

Van Antalya of Kemer: boottocht op het eiland Suluada met lunch

1. Van Antalya of Kemer: boottocht op het eiland Suluada met lunch

Ga mee op een boottocht naar het eiland Suluada en geniet van deze fantastische mediterrane omgeving, inclusief vervoer vanuit Antalya of Kemer. Geniet van de bezienswaardigheden van de omliggende baaien, zwem en snorkel in het kristalheldere water en bekijk de houten boten van Adrasan. Het eiland Suluada is een van de mooiste in de regio en is bedekt met weelderige bossen. Het water glinstert als glas en is zo helder dat je de bodem van de oceaan kunt zien. Suluada wordt ook wel de 'Turkse Malediven' genoemd vanwege de sprankelende baai. Begin met ophalen en maak een busrit van maximaal 1 uur en 20 minuten naar de haven waar de boot vertrekt. Vaar naar het eiland en neem je eerste duik in de prachtige wateren. Geniet van nog meer zwemonderbrekingen op de west- en bronwaterstranden van het eiland. Geniet van een lunch aan boord met vegetarische opties beschikbaar. Neem op de terugweg van Suluada nog een laatste zwempauze in de prachtige Hacivat-baai. De vorming van de rotsen lijkt op Hacivat, het hoofdpersonage in een traditioneel Turks schaduwspel.

Antalya: stadstour en bezoek Düden-watervallen met boot

2. Antalya: stadstour en bezoek Düden-watervallen met boot

Ontdek de natuurlijke schoonheid van Antalya op deze volledige dagtour. Bezoek de Duden-waterval, verken een natuurlijke grot en maak een boottocht om nog meer te zien. Bezoek vervolgens de hoogtepunten van de oude stad Kaleici. Je dagtocht naar Antalya en de watervallen begint in de ochtend met een rit naar het nationaal park Duden-watervallen. Wandel door het prachtige park en geniet van het uitzicht op de spectaculaire Düden-waterval van 15 meter hoog. Achter de waterval vind je een natuurlijke grot van waaruit je naar het natuurwonder kunt kijken. Terug in Antalya ga je op een boottocht van 1 uur vanuit de oude haven naar de indrukwekkende waterval Karpuzkaldiran, beter bekend als de Lagere Düden-waterval. Met een hoogte van 30 meter is dit de hoogste waterval in de regio van Antalya. Bij aankomst in de haven heb je uitzicht op de kustlijn van de oude binnenstad van Antalya. Onderbreek de excursie voor een lunch bij een restaurant, gevolgd door vrije tijd om Kaleici, de oude stad, te verkennen. Bezoek de bekendste bezienswaardigheden, waaronder de Hadrianuspoort, de klokkentoren, de Kesik Minare en de stadsmuren die uit de 2e eeuw stammen. Je hebt ook de tijd om een bezoekje te brengen aan een aantal boetiekjes, kunstgaleries en interessante musea die de oude stad rijk is.

Van Antalya: Suluada Bays-boottocht met lunch

3. Van Antalya: Suluada Bays-boottocht met lunch

Vanaf het stadscentrum van Antalya is de ophaaltijd 07:15 uur. Adrasan ligt op 95 km afstand van Antalya en het is 2,5 uur transfertijd naar de haven. Beginnend in de haven van Adrasan ga je naar het eiland Suluada "Malediven in Turkije". Prachtig strand en het uitzicht op de baai leuke tijd om te zwemmen. Op de boot staat een Medeteriaanse lunch voor u klaar met een menu van vis (vis, pasta, salade). De volgende stop is in de 'Cave of Love'. De route van de boot volgt de kustlijn; je kunt vanaf de zee de "Lycische Weg" zien. Verschillende stranden en diepe bossen met uitzicht op de rotskust zullen altijd rond de reis zijn. Als je geluk hebt, kun je zeeschildpadden zien die graag zwemmen en jagen in deze wateren. Na de hele dag zonnebaden en zwemmen in de schoonste baaien van de Middellandse Zee, keer je terug naar de haven en ontmoet je je transferbus die teruggaat naar je hotel.

Antalya/Kemer: Kekova Sunken City, Demre & Lycia Day Tour

4. Antalya/Kemer: Kekova Sunken City, Demre & Lycia Day Tour

Verken het oude Lycia tijdens een dagtocht en jachtcruise vanuit Antalya. Bekijk een historisch rotsgraf uit de Lycische tijd, bewonder oude Grieks-Romeinse amfitheaters en vaar naar het prachtige eiland Kekova. Ontmoet je chauffeur buiten je hotel en begin je avontuur met een rit door de oude staat Lycia. Bewonder een oud rotsgraf uit de Lycische tijd en stop om het Grieks-Romeinse amfitheater te bezoeken. Bezoek vervolgens de kerk van St. Nicholas the Miracle Worker in de stad Demre. Deze oude kerk bevindt zich boven de 4e-eeuwse begraafplaats van St. Nicholas, de oorspronkelijke inspiratiebron voor de kerstman. Geniet van een heerlijke lunch voordat je naar Kekova Island gaat. Stap aan boord van een jacht met glazen bodem en vaar door ongerepte wateren om dit fascinerende eiland te bereiken. Vaar langs de mysterieuze verzonken stad Kekova, een oude stad in Lycië, verwoest door een aardbeving. Bekijk de ruïnes van de stad en het Simena-kasteel vanaf de zijkant van de boot en onder water door de glazen bodem. Voordat u terugkeert, springt u in het verfrissende water om te zwemmen. Keer ten slotte terug naar uw hotel en ervaar de rijke oude geschiedenis van Turkije.

Van Antalya: boottocht Adrasan & Suluada-eiland met lunch

5. Van Antalya: boottocht Adrasan & Suluada-eiland met lunch

Een geweldige dagelijkse boottocht om de schoonheid van Antalya te ervaren: Adrasan & Suluada (Turkse Maldiven) dagelijkse boottocht. Beleef een onvergetelijke Antalya-bootdag met zonnebaden, zwemmen in diepblauwe wateren en snorkelen vanaf een prachtige houten boot! Een prachtige boottocht in de Turkse Malediven Adrasan Suluada Adrasan Suluada is geweldig tijdens de week. In het weekend wordt het helemaal niet aanbevolen vanwege overvolle bezoekers. Vanwege de grote drukte organiseren we deze reis niet in het weekend. De tourroute omvat niet alleen Suluada, maar ook de interessante zeegrotten en baaien rond Suluada. De lunch wordt geserveerd op de boot in Suluada. We gaan vroeg in de ochtend vanuit Antalya naar de baai van Adrasan voor deze prachtige boottocht door Antalya. Adrasan ligt in het westen van Antalya en in een prachtige baai. Adrasan en omgeving staan bekend om hun prachtige baaien en diepblauwe, aquariumachtige zee. U zult versteld staan van de harmonie van groen en blauw in Adrasan. Deze plaats biedt royaal zijn natuurlijke schoonheden met niet veel toeristische status. Suluada-eiland en ongerepte prachtige baaien Het is bekend dat Suluada zijn oorsprong vindt in een vulkanische structuur. De ongerepte natuurlijke structuur, het witte zand en het diepblauwe water zouden genezend werken. In Suluada zult u een prachtig uitzicht tegenkomen, schoon en aantrekkelijk als een aquarium. Adrasan Suluada is een nieuw ontdekte unieke schoonheid en iedereen komt deze plek zien!Suluada is als een verborgen paradijs waar zelfs degenen die in Antalya wonen weinig van weten. De reden waarom Suluada de moeite van het bekijken waard is, is de netheid van het zeewater en de interessante kleur van het zand. Deze plaats is als een kostbare diamant van Antalya! Dompel jezelf onder in het blauwe water van de Turkse Malediven en de paradijselijke baai en geniet van een unieke Antalya-boottocht. Adrasan Suluada boottocht programma vanuit Antalya 08:00 Ophalen van hotels in Antalya en transfer naar de baai van Adrasan met een voertuig met airconditioning 09:30 Aankomst in de baai van Adrasan en de boottocht begint Suluada, Love-grot en Love-strand, Cennet-baai, West-strand en Fener-baai; zwempauzes 13:00 Lunch op de boot. Vis (cupra of zeebaars), pasta en rijst, salade, fruit en thee bij de maaltijd 16:30 Terug naar de haven van Adrasan en einde van de boottocht 17:00 Terug naar Antalya hotels 18:00 Aankomst bij hotels in Antalya Het tourprogramma en de reisroute kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Vanuit Kalkan: boottocht naar Kekova en een verzonken stad

6. Vanuit Kalkan: boottocht naar Kekova en een verzonken stad

Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie in Kalkan of Kaş ben je klaar voor je dagtocht per boot over het kristalheldere water van de Middellandse Zee. Je begint vanuit het dorp Üçağız, vanwaar je na 1 uur varen bij het hart van Kekova aankomt. Hier heb je tijd voor je eerste zwempauze in de Baai van Tersane en de gelegenheid om naar een verzonken stad te kijken door de glazen bodem van de boot. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk open lunchbuffet bij de Baai van Gokkaya, waar gasten een tweede gelegenheid hebben om in het heldere water te zwemmen. Van hier kun je een piratengrot en de Baai van Burc bezoeken, voordat je bij Simena stopt. Eenmaal bij Simena aangekomen kun je naar het kasteel wandelen, waar je een geweldig uitzicht over de baai hebt. Alternatief kun je het dorp verkennen en een van de cafés bezoeken die bekend staan voor hun zelfgemaakte ijs. Vervolgens heb je de mogelijkheid om nog een laatste keer te zwemmen bij het dorp Üçağız, voordat je terugkeert naar Kalkan.

Viking-boottocht langs de prachtige baaien van Kemer

7. Viking-boottocht langs de prachtige baaien van Kemer

Je wordt opgehaald bij je hotel en rijdt naar de haven van Kemer, waar je op de Vikingboot stapt om naar de oude stad Phaselis te varen. Afhankelijk van je vertrekpunt (Kemer of Antalya) duurt deze activiteit 6 tot 8 uur. In Phaselis vind je ruïnes van aquaducten, baden, een theater en meer uit zowel de Griekse als de Romeinse tijd. Daarnaast zijn in het gebied mooie strandjes te vinden met kalm water dat perfect is om in te zwemmen. Na de lunch vaar je naar Paradise Bay of de baai van Mehmet Ali Bükü voor een zwempauze. De laatste halte is het Alaca Water, de ideale plek om nog een keer te zwemmen en snorkelen voordat je terugkeert naar de haven van Kemer.

Kemer: piratenboottocht van hele dag met lunch

8. Kemer: piratenboottocht van hele dag met lunch

Wacht bij je hotel voor de ophaalservice naar de jachthaven Kemer en stap aan boord van de boot voor een dagtocht naar de oude stad Phaselis. Phaselis was ooit een belangrijk handelscentrum met 3 aparte havens. Op de plaats van de oude stad zijn vele ruïnes van aquaducten, pleinen, baden en een antiek theater te vinden. De beschutte kiezelstranden van de prachtige baai liggen aan ondiepe, kalme en veilig wateren voor zwemmers. Na een lunch in de baai, vaart je boot naar de volgende halte, welke ofwel het Paradise Island of de mooie baai Mahmet Ali Bükü is. Na een pauze om te zwemmen vaar je door naar de laatste bestemming Alaca Water, een prachtige inham die ideaal is om in te zwemmen en te snorkelen, waarna je weer naar Kemer terugkeert.

Green Canyon Boottocht vanuit Antalya

9. Green Canyon Boottocht vanuit Antalya

Beleef een onvergetelijke dag midden in de natuur. 's Ochtends wordt je bij je hotel opgehaald en per bus naar de Green Canyon gereden. De reis gaat verder per boot over de 14-kilometer lange Grand Canyon en de 3-kilometer lange Little Canyon. Onderweg wordt er af en toe gestopt zodat je kunt zwemmen. Bewonder de weelderige omgeving van de Green Canyon zoals het emerald-groene meer. Let op, misschien zie je wel de zeldzame bruine visuil! Nadat je de Green Canyon hebt verkend kun je een duik nemen in het sprankelende water van het meer. Na nog een stukje varen is het tijd voor de lunch in een lokaal restaurant met uitzicht over het meer. Uitgerust en met een volle buik verken je vervolgens de rest van de kloof. Geniet van spectaculair uitzicht op de prachtige bergketen en omliggende bossen. Dan is er nog eenmaal de gelegenheid om te zwemmen voordat je aan de terugtocht naar je resort begint.

Van Antalya: boottocht van een halve dag naar de watervallen van Düden

10. Van Antalya: boottocht van een halve dag naar de watervallen van Düden

Omdat de regio Lara Karpuzkaldıran heet, wordt de Lower Düden-waterval ook wel Karpuzkaldıran-waterval genoemd. Bovendien wordt deze waterval in sommige bronnen ook wel Düden Coastal Waterfall genoemd omdat het de voortzetting is van de bovenste Düden-waterval en aan de kust ligt. Lagere Düden, of Karpuzkaldıran-waterval, zoals het lokaal bekend staat, is een prachtige bezienswaardigheid die iedereen moet zien die de weg oversteekt vanuit Antalya met zijn adembenemende uitzicht. Lagere Düden (Karpuzkaldıran) Waterval is de enige waterval in Turkije die vanaf 45 meter de zee in stroomt. Het water stroomt in alle seizoenen erg sterk. Door de breking van de zonnestralen in de Beneden-Düden-waterval is het mogelijk om elk uur van de dag regenbogen te zien. Geniet van zwemmen in het heldere water van de Middellandse Zee met Antalya-boottochten. Ervaar een plezierige boottocht met de mogelijkheid om twee keer te zwemmen, terwijl u geniet van het uitzicht op Antalya vanaf de baai van Antalya met deze plezierige boottocht die ongeveer 4 uur duurt.

  • Wateractiviteiten
  • Dagtochten
41 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 41

Veelgestelde vragen over Boten & jachten in Antalya

Welke andere activiteiten dan Boten & jachten zijn de moeite waard in Antalya?

Sitemap Antalya

Wil je alle activiteiten in Antalya ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Antalya

De hele excursie was erg goed, de rondleidingen waren interessant en goed uitgelegd, de oude stad had gezien moeten worden. Tot slot was de boottocht de kers op de taart, gidsen en buschauffeurs waren erg vriendelijk en aardig.