Antalya
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Antalya

Want to discover all there is to do in Antalya? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Antalya

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 687 beoordelingen

We hebben een leuke dag achter de rug. Onze kids (9&13) hebben er ook van genoten. We zijn mooi op het afgesproken uur opgehaald, maar de chauffeur reed als een gek. Als eerste hadden wij de Jeep safari. Een bandana kopen is niet echt nodig. Wij hebben ons beholpen met een sjaal die we ook op onze benen hebben gelegd tegen de zonnestralen. De sfeer in de Jeep zat er goed in met de Engelstalige muziek. Nadien hebben we een lekkere lunch gekregen. Een drankje kostte €2,5. Onze zoon van 13 was wat teleurgesteld omdat hij geen peddel kreeg voor het raften. Tijdens de tocht hebben beide kinderen toch meerdere keren mogen meepeddelen, ze vonden het super. Onze gids hield er de sfeer goed in. Het was een heel aangename tocht van ongeveer 14 km. Wij hebben onze sportsandalen met klittenband aangehouden. waterschoenen kopen is niet echt nodig. Ikzelf heb ook mijn bril aangehouden tijdens de tocht, wat helemaal geen probleem was. Leuke tocht, voor herhaling vatbaar!!

De reistijd viel mee. De stop van 20 minuten was in onze belevenis onnodig en leek meer om de plaatselijke bevolking te voorzien van inkomsten. Het raften was leuk. Maar omdat er in onze boot jongen kinderen zaten ( een zelfs onder de 7) welke nat waren geworden en het dus koud hadden door het gespetter met het water. Mochten we niet meer spetteren naar de andere boten omdat deze dit dan terug gingen doen. Hierdoor werd onze pret zeker verminderd. Een huilend kindje in je boot is zowel voor het kindje als voor de rest niet leuk. ☹️. Onze gids probeerden wel van alles om de pret er in te houden. Mijn advies is dus zeker ga niet in een boot met kleine kinderen als ze niet bij jou familie horen en ouders met kinderen zorg dat je kids warm blijven door ze bijvoorbeeld alleen in hun badkleding te laten gaan of een wetsuit aan te doen maar vooral denk ik door ze goed voor te bereiden! De lunch was prima en de gekochte foto’s en video prachtig!!!

Fantastisch, goed georganiseerd, prachtige omgeving, aanrader!

De omgeving is prachtig! Canyoning was pittig voor deze dame van 52, zoon van 17 heeft het enorm leuk gehad, de reisleider was jong maar zeer behulpzaam en ervaren, een hele belevenis! Zip Line was oké, niet spectaculair, wel een professionele uitrusting! Wild Water Rafting in 1 woord GEWELDIG! Ophalen en terug brengen hotel (minibus) ook prima geregeld. Lunch lekker. Vooraf en online geboekt. Ondanks het feit dat we de 2 enigste Hollanders waren een bijzonder leuke en gezellige dag gehad! Het was de busreis vanuit Alanya (ca 2 uur) ABSOLUUT WAARD! Een bijzonder mooie ervaring!

het was een geweldige trip, een echte aanrader als je in de buurt van antalya bent. In de beschrijving staat niet dat de ophaal service overal is maar alleen in alanya dit is waarschijnlijk een foutje aangezien wij in lara zaten en wel waren opgehaald. Het ophaal busje was 2 minuten te laat maar hierdoor twijfelde we even of we wel werden opgehaald. Nadat het busje er was en we in de bus zaten kregen we een geweldige tour gids te horen die erg veel informatie gaf over de reis, wat we gaan zien en hoe lang je de tijd hebt.

de moeite waard en Oksana is een goede gids

alleen dat de lokale agent de zondagavond om 17 uur nog geen kontakt had opgenomen en wij moesten beginnen mailen met get your guide om de maandag om 3.15 te vertrekken en in het hotel waren er problemen met internet