Antalya
Natuur & vergezichten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Más actividades y cosas que hacer en Antalya

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Antalya? Pincha aquí para ver la lista completa.

Wat anderen zeggen over Antalya

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 308 beoordelingen

Fantastisch, goed georganiseerd, prachtige omgeving, aanrader!

De omgeving is prachtig! Canyoning was pittig voor deze dame van 52, zoon van 17 heeft het enorm leuk gehad, de reisleider was jong maar zeer behulpzaam en ervaren, een hele belevenis! Zip Line was oké, niet spectaculair, wel een professionele uitrusting! Wild Water Rafting in 1 woord GEWELDIG! Ophalen en terug brengen hotel (minibus) ook prima geregeld. Lunch lekker. Vooraf en online geboekt. Ondanks het feit dat we de 2 enigste Hollanders waren een bijzonder leuke en gezellige dag gehad! Het was de busreis vanuit Alanya (ca 2 uur) ABSOLUUT WAARD! Een bijzonder mooie ervaring!

het was een geweldige trip, een echte aanrader als je in de buurt van antalya bent. In de beschrijving staat niet dat de ophaal service overal is maar alleen in alanya dit is waarschijnlijk een foutje aangezien wij in lara zaten en wel waren opgehaald. Het ophaal busje was 2 minuten te laat maar hierdoor twijfelde we even of we wel werden opgehaald. Nadat het busje er was en we in de bus zaten kregen we een geweldige tour gids te horen die erg veel informatie gaf over de reis, wat we gaan zien en hoe lang je de tijd hebt.

Hele goede toer! Wij waren met 4 (2 stellen). Onze gids Ramazan (als ik dat goed schrijf) was geweldig en heeft de dag echt gemaakt. 2 verfrissende keren zwemmen en een goede lunch. Tussendoor zijn er ook watergevechten tussen de jeeps. Niet bang zijn om nat te worden dus! Wij hebben het enorm naar ons zin gehad.

de moeite waard en Oksana is een goede gids

alleen dat de lokale agent de zondagavond om 17 uur nog geen kontakt had opgenomen en wij moesten beginnen mailen met get your guide om de maandag om 3.15 te vertrekken en in het hotel waren er problemen met internet

Very friendly, enthousiastic guide, worthwile visits. Only a shame we visited the Manavgat waterfall instead of the Kurşunlu Waterfalls and weren't able to swim there. Apart from that, worth your money!