Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Rondleiding

Van Antalya: boottocht van een halve dag naar de watervallen van Düden

Activiteitenaanbieder: TOURMANIA

Van Antalya: boottocht van een halve dag naar de watervallen van Düden

Activiteitenaanbieder: TOURMANIA

Vanaf € 35 per persoon

Doe mee met deze boottocht om de Düden-watervallen te bezoeken. Neem een duik in het water in de Lower Düden-watervallen, ontspan bij het geluid van de watervallen en maak foto's om het adembenemende uitzicht te onthouden.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 4 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
  • Ervaar een geweldige boottocht van een halve dag naar Antalya
  • Geniet van onbeperkt frisdrank op de boot
  • Zwempauze bij de lagere Düden-waterval
Volledige beschrijving
Omdat de regio Lara Karpuzkaldıran heet, wordt de Lower Düden-waterval ook wel Karpuzkaldıran-waterval genoemd. Bovendien wordt deze waterval in sommige bronnen ook wel Düden Coastal Waterfall genoemd omdat het de voortzetting is van de bovenste Düden-waterval en aan de kust ligt. Lagere Düden, of Karpuzkaldıran-waterval, zoals het lokaal bekend staat, is een prachtige bezienswaardigheid die iedereen moet zien die de weg oversteekt vanuit Antalya met zijn adembenemende uitzicht. Lagere Düden (Karpuzkaldıran) Waterval is de enige waterval in Turkije die vanaf 45 meter de zee in stroomt. Het water stroomt in alle seizoenen erg sterk. Door de breking van de zonnestralen in de Beneden-Düden-waterval is het mogelijk om elk uur van de dag regenbogen te zien. Geniet van zwemmen in het heldere water van de Middellandse Zee met Antalya-boottochten. Ervaar een plezierige boottocht met de mogelijkheid om twee keer te zwemmen, terwijl u geniet van het uitzicht op Antalya vanaf de baai van Antalya met deze plezierige boottocht die ongeveer 4 uur duurt.
Inbegrepen
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Frisdrank
  • Voedsel
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Je moet afstand houden in de voertuigen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,5 /5

gebaseerd op 12 beoordelingen

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De reis zelf was echt goed. Er waren veel positieve punten. We hielden van de bedden op het bovendek om te ontspannen in de zon en we genoten van de stops om te zwemmen en het was heerlijk op zee. De kinderen vonden het schuimfeest ook geweldig. Het personeel probeerde je echter vanaf het begin dingen te verkopen - dit was een beetje overweldigend en niet zo leuk om eerlijk te zijn. Dus 10 op 10 voor de reis zelf maar 1 op 10 voor de overlast van de personeelservaring en moeilijk te verkopen.

Verder lezen

9 juli 2022

Ze vertelden ons precies waar we op hen moesten wachten, en ze waren op tijd (wij waren degenen die een minuut te laat waren). Hoewel ze niet zeiden vanwaar de boot vertrok, vertrok hij uiteindelijk vanuit een rivierhaven in de buurt van het strand van Lara. Jammer, want we waren gevestigd in de centrale jachthaven. Het kostte ons bijna een uur in de bus om er te komen. Maar dat was OK, omdat we een deel van Antalya konden zien. Altijd interessant om een nieuwe plek te zien. Het voelde als een Europese stad. Hoewel ze niet zeiden dat ze de lunch aan het bewijzen waren, deden ze dat wel. Goed eten. We stopten bij de watervallen en op twee andere plaatsen om te zwemmen. Genoeg tijd. Ze waren geduldig. Op de terugweg verloor mijn zoon zijn telefoon in de bus. We hebben ze gebeld en ze waren erg behulpzaam om hem te helpen zijn telefoon terug te krijgen. Al met al waren het erg aardige mensen, en het was een plezierige reis.

Verder lezen

29 juni 2022

De biot-rit was te langzaam en te lang voor "mijn" normen. De volgende keer zouden we een speedboot (motorboot) huren. Allemaal meegaand en erg aardig. We hebben gegrild op de boot

17 juni 2022

Product ID: 337546