Antalya (provincie)

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Antalya (provincie)

Wil je alle activiteiten in Antalya (provincie) ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Antalya (provincie)

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 3.224 beoordelingen

het was een geweldige trip, een echte aanrader als je in de buurt van antalya bent. In de beschrijving staat niet dat de ophaal service overal is maar alleen in alanya dit is waarschijnlijk een foutje aangezien wij in lara zaten en wel waren opgehaald. Het ophaal busje was 2 minuten te laat maar hierdoor twijfelde we even of we wel werden opgehaald. Nadat het busje er was en we in de bus zaten kregen we een geweldige tour gids te horen die erg veel informatie gaf over de reis, wat we gaan zien en hoe lang je de tijd hebt.

wonderfull trip trough the taurus Good explanation about the history etc from the tourguide Mustapha this in cooperation with driver Ujr . this trip seems to be new in the list but for everybody who wants to get of the beach it's well recommanded

Ik las slechte beoordelingen over get your gide maar ik ben zeer tevreden! Via whatsapp contact gehad over hoelaat ze ons zouden ophalen, hele dag is perfect verlopen en was enorm leuk! Een hele dag vermaak voor maar 20 euro per persoon. Top!

In het begin beetje te wild voor ons maar dat duurde gelukkig maar 10 min. Daarna super leuk, gezellig fantastisch gedaan. Wel link om over een brug te rijden, zonder reling, was door rafijn

Super super super, super alles ! Super instructeur, super service. Sociaal, aangenaam humoristisch heeft het een ware leuke ervaring van gemaakt ! Aanrader voor iedereen.