Datums kiezen

Antelope Canyon X

Antelope Canyon X: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Pagina: Antelope Canyon X Rondleiding

1. Pagina: Antelope Canyon X Rondleiding

Ontdek Canyon X in Antelope Canyon tijdens een rondleiding, met getimede toegang voor een probleemloos avontuur. Bewonder de unieke vormen en levendige kleuren van deze relatief nieuwe kloof en leer onderweg over de geschiedenis en vorming van je ervaren gids. Ga door het zuidoosten van Lower Antelope Canyon en begin aan een live rondleiding door de indrukwekkende Canyon X. Luister terwijl je gids uitleg geeft over de miljoenen jaren aan overstromingserosie en krachtige winden op de zandsteen die de iconische "X" -vorm hebben uitgehouwen die de kloof toepasselijk heeft genoemd. Bewonder de mix van kenmerken van zowel de Upper als de Lower canyon, met het kenmerk van de Upper van lichtpilaren en de steilheid van de Lower. Daal af in Canyon X, dat dieper is dan de andere twee, en maak ongelooflijke foto's.

Vanuit Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend-tour en lunch

2. Vanuit Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend-tour en lunch

Verken de wereldberoemde Antelope Canyon en Horseshoe Bend op een dagtrip vanuit Las Vegas, inclusief toegangskaarten. Wandel door het landschap van Arizona en stop om foto's te maken op schilderachtige plekjes. Ontmoet je gids in Las Vegas en stap aan boord van de luxe touringcar met airconditioning om je ervaring te beginnen. Ontspan tijdens de rit naar Page, en geniet van het uitzicht op de Virgin River Gorge en de rotsformaties bij het Escalante/Grand Staircase National Monument.  Wandel tussen de beroemde gebeeldhouwde zandstenen muren terwijl je de caleidoscopische kleuren en lichtpatronen bewondert die je al 1000 keer eerder op foto's hebt gezien.  Stop om je eigen foto's te maken terwijl je luistert naar je Navajo-gids die weetjes vertelt over de plaatselijke geschiedenis en cultuur. En geniet onderweg van je meegeleverde mueslireep en water als je honger of dorst krijgt. Ga verder naar Horseshoe Bend Overlook, waar de Colorado River de beroemde hoefijzervormige bocht heeft uitgesleten. Maak een korte rondwandeling van 2,4 kilometer om het uitkijkpunt te bereiken en geniet vervolgens van het uitzicht op de rivier die door Glen Canyon stroomt.  Ga terug naar de bus voor je terugreis naar Las Vegas, waar je wordt afgezet bij het oorspronkelijke startpunt.

Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend Tour met lunch

3. Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend Tour met lunch

Deze tour biedt twee opties voor de Antelope Canyon, op basis van uw selectie bij het plaatsen van een bestelling. Het verschil tussen Upper Antelope Canyon en Lower Antelope Canyon: De Upper Antelope Canyon is volledig op de grond, gemakkelijk om te wandelen. Je kunt de lichtstralen zien die vanaf de top van de canyons uitstralen. De beste bezoektijd is 's middags, van 10.00 tot 14.00 uur Om Upper Antelope Canyon te bezoeken, moet je verschillende trappen op en neer beklimmen. Het is veel langer en sommige plaatsen zijn veel smaller, moeilijk om te wandelen. Je kunt de dromerige vormen en rondingen van rotsen zien onder het constant veranderende licht. De Lower Antelope Canyon ligt enkele kilometers van de Upper Antelope Canyon. Voorafgaand aan de installatie van metalen trappen, vereiste een bezoek aan de kloof in bepaalde gebieden het beklimmen van vooraf geïnstalleerde ladders. De lagere canyon heeft de vorm van een "V" en is ondieper dan de Upper Antelope. Verlichting is beter in de vroege uurtjes en late ochtend. Hoefijzerbuiging: De naam is geïnspireerd op de ongewone vorm, een hoefijzervormige meander van de Colorado-rivier. Het ligt vier mijl ten zuidwesten van Page, AZ, in het Glen Canyon National Recreation Area. Als je in de buurt van de steile klif boven Horseshoe Bend staat, kun je genieten van het beste schilderachtige uitzicht met een adembenemende val van 300 meter.

Vegas: Tour Antelope Canyon, Monument Valley en Grand Canyon

4. Vegas: Tour Antelope Canyon, Monument Valley en Grand Canyon

Deze tweedaagse tour vanuit Las Vegas neemt je mee op een ontspannen tour door de Grand Circle. Naast de klassieke Grand Canyon komen Antelope Canyon en Horseshoe Bend aan bod. Je zult ook de spectaculaire zonsopgang boven Monument Valley bekijken. Dit is een goed georganiseerde tour en omvat alle plaatsen die je niet wilt missen in de Grand Circle. Op de eerste dag bezoeken we eerst Horseshoe Bend. Op weg naar Horseshoe Bend stoppen we in Hurricane om te genieten van het uitzicht op Lake Powell. Horseshoe Bend biedt een spectaculair uitzicht op een hoefijzervormige ingesneden meander van de Colorado-rivier. Na een wandeling van 1,2 km over een zandpad, ziet u de Colorado-rivier in de vorm van een hoefijzer. Neem de tijd om het iconische, adembenemende uitzicht op de kronkelende Colorado-rivier te bewonderen. Antelope Canyon is een van de plekken in de Grand Circle die je niet wilt missen. Antelope Canyon staat bekend om zijn ongelooflijke rotsformaties, vloeiende rondingen, kleuren en patronen. Je kunt de kloof verkennen met een ervaren Navajo-gids. Geniet van de kleurrijke, ingewikkelde rotswanden en formaties. Er zijn hier veel fotomomenten die je niet wilt missen. De tweede dag begint met de prachtige zonsopgang in Monument Valley, bekend om de torenhoge zandstenen buttes van Monument Valley Navajo Tribal Park. Monument Valley wordt beschouwd als een van de beste plekken om van de zonsopgang te genieten. Daarnaast zult u genieten van de populaire Jeep-tour door de rode klei van Monument Valley, geleid door de inheemse Navajo-bevolking. De volgende stop voor de tweede dag is de bekende UNESCO-werelderfgoedlocatie Grand Canyon, met zijn gelaagde banden van rode rotsen die miljoenen jaren geologische geschiedenis onthullen. Grand Canyon is een topkeuze en must-see plek voor toeristen van over de hele wereld en wordt jaarlijks door meer dan 500 miljoen toeristen bezocht. Je bezoekt drie populaire uitkijkpunten in de South Rim. Op de terugweg naar Las Vegas houden we een korte pauze in Seligman, een klein stadje aan Route 66. Dit is een leuke kleine tussenstop waar je kunt genieten van de oude Amerikaanse sfeer. Deze tour beslaat de beste plaatsen en je vertrekt met fantastische herinneringen en ontzagwekkende foto's.

SmallGroup Antelope Canyon/HorseshoeBend Tour vanuit Las Vegas

5. SmallGroup Antelope Canyon/HorseshoeBend Tour vanuit Las Vegas

Antelope Canyon is een bewijs van de kracht en schoonheid van de artistieke aanraking van de natuur. De kloof werd gevormd door de erosie van Navajo-zandsteen, gebeeldhouwd door plotselinge overstromingen en andere sub-luchtprocessen. Hier begint uw reis: - LasVegas Je tour begint wanneer je wordt opgehaald bij je hotel in Strip of Downtown (Freemont Street Area) in Las Vegas. Dan ga je op weg naar Antelope Canyon. -Antelope Canyon Om de natuurlijke integriteit van Antelope Canyon te behouden en de veiligheid van bezoekers te waarborgen, is de toegang tot de kloof beperkt tot rondleidingen. De Navajo Nation beheert de Canyon en heeft strikte maatregelen genomen om dit kwetsbare ecosysteem te beschermen. Ervaren Navajo-gidsen leiden bezoekers door de kloof en bieden waardevolle inzichten in de geologie, geschiedenis en culturele betekenis. Deze deskundige gidsen zorgen ervoor dat bezoekers een veilige en verrijkende ervaring hebben met respect voor de natuurlijke schoonheid van de kloof. Weinig geologische formaties zijn zo pittoresk en ontzagwekkend als Antelope Canyon X, een magnifieke slotcanyon ten oosten van Page in Noord-Arizona. Met hoge kronkelende muren is het een monumentale zandstenen sculptuur. De droom van een fotograaf, de kloof staat bekend om zijn golfachtige structuur en de lichtstralen die rechtstreeks in de openingen van de kloof schijnen, waardoor een bovennatuurlijke uitstraling ontstaat. -Lake Powell / Wahweap uitkijken Verras fotoplek! Wees voorbereid op dit geweldige uitzicht vanaf Lake Powell. -Hoefijzerbuiging Als je op zoek bent naar een ongelooflijk natuurlijk uitzicht, dan is Horseshoe Bend zeker een bezoekje waard. De naam is geïnspireerd op zijn ongebruikelijke vorm, een hoefijzervormige meander van de Colorado-rivier, zes kilometer ten zuidwesten van Page, AZ, in het Glen Canyon National Recreation Area. De wandeling naar het uitkijkpunt is 2,4 km heen en terug over een verhard pad. Het pad is toegankelijk volgens de voorschriften van de Americans with Disabilities Act. Er zijn twee schaduwstructuren langs de lengte van het pad, maar niet bij het uitkijkpunt. Er zijn leuningen aan de rand van het uitkijkplatform, maar niet langs het pad.

Las Vegas: privétour Antelope Canyon & Horseshoe Bend

6. Las Vegas: privétour Antelope Canyon & Horseshoe Bend

Bekijk de hoogtepunten van Antelope Canyon, Arizona en Horseshoe Bend tijdens een begeleide dagtocht. Kies uit drie delen van de kloof om te verkennen. Ontmoet je gids in je hotel in Las Vegas en klim aan boord van de bus met airconditioning om je reis te beginnen. Ga rechtstreeks naar Antelope Canyon. Ontdek waarom de oorspronkelijke Navajo-naam Tsé bighánílíní 'de plaats waar water door rotsen stroomt' betekent. Geniet van de gedenkwaardige fotomomenten die zijn gecreëerd door de gebeeldhouwde zandstenen muren van de slotcanyon, gevormd door plotselinge overstromingen en winderosie. Bewonder de verbluffende kleuren en reflecties die worden veroorzaakt door het daglicht dat door de nauwe openingen aan de bovenkant van de kloof danst. Kies uit drie gebieden in Antelope Canyon om te verkennen: Lagere Antelope Canyon Ontmoet je Navajo-gids bij aankomst in de kloof en maak een korte wandeling naar de ingang van de kloof. Daal de veilige, met leuningen omzoomde trappen af naar de vloer van Lower Antelope Canyon en ga op reis om deze magnifieke formatie te verkennen. Hogere Antilopenkloof Bij aankomst in de kloof klim je aan boord van een 4-wheel drive voor een rit van 4 mijl langs een zanderige rivierbedding naar de ingang van de slotcanyon. Loop de kloof in tussen torenhoge zandstenen muren die zijn gevormd door plotselinge overstromingen en winderosie. Canion X Geniet van een mix van de kenmerken van zowel de Upper als de Lower canyon, met de lichtpilaren van de Upper en de steilheid van de Lower. Welke optie je ook kiest, ga dan naar Horseshoe Bend, waar de Colorado-rivier een bocht van 280 graden rond de rots maakt. Geniet van een wandeling van 2,4 km van en naar de Horseshoe Bend Overlook om neer te kijken op de machtige Colorado-rivier aan de voet van Glen Canyon. Ga terug naar het voertuig om terug naar je hotel te worden gebracht.

Andere activiteiten in Antelope Canyon X

Wil je alle activiteiten in Antelope Canyon X bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Antelope Canyon X

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.273 beoordelingen

In alle eerlijkheid hebben mijn man en ik deze tour gekozen omdat die voor Upper Antelope Canyon uitverkocht was. Zoals we in eerdere beoordelingen hadden gelezen, werden we meteen positief getroffen door een kleine groep mensen te zijn en daarom volledig te begrijpen wat er in de gids wordt beschreven; de laatste was erg goed in het uitleggen, zelfs aan ons die weinig Engels kennen, de geschiedenis van deze fascinerende plek. De passie en liefde die hij ervoor voelt, heeft hij doorgegeven.

Met Leo hadden we een zeer goede gids die altijd een grapje maakte. In de beschrijving van het aanbod moet ook worden vermeld dat je vanaf het ontmoetingspunt nog steeds met je eigen voertuig achter een pilootauto over een onverharde weg naar de ingang van de kloof moet rijden. Nogmaals een pluim voor Leo, die de tijd heeft genomen om de beste foto's met je te maken. Zelfs met de gewijzigde tijd was alles zeer goed georganiseerd

Het was zeker de moeite waard om weg te boeken van de "Upper" en "Lower" canyons. Alles was goed geregeld en de gidsen waren allemaal super vriendelijk en gemotiveerd. Ze stoppen altijd tussendoor om je de perfecte foto te geven. Ook wordt de achtergrond van de creatie uitgelegd. Een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Zeer mooie slot canyon, veel minder druk dan de andere toegankelijke delen van Antelope Canyon. Je krijgt meer tijd om foto's te maken en de gidsen zijn allemaal erg vriendelijk; uitleg geven over de benodigde camera-instellingen en herhaaldelijk hebben aangeboden om groepsfoto's te maken.

Super leuke gids. Het was wel wat druk qua groepen.