Ontdek het beste van
Antigua

Alle activiteiten

Onze aanbevelingen voor Antigua

Vanuit Antigua: Trek naar de vulkaan Pacaya

Vanuit Antigua: Trek naar de vulkaan Pacaya

Loop 2 uur naar de top van de Pacaya-vulkaan en geniet van een prachtig uitzicht. Vertrek vanuit Antigua voor een busreis van 1 uur naar de basis van de vulkaan voordat je meteen begint aan je 2 uur durende trektocht met je lokale gids. Wandel door prachtige dennenbossen naar het moeilijkere vulkanische asgedeelte en uiteindelijk naar de zwavelrokende kegel. Af en toe zie je zelfs kleine uitbarstingen en lavastromen, afhankelijk van de activiteit van de vulkaan. Vanaf de top kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de nabijgelegen vulkanen, Agua, Fuego en Acatenango, de Pacifische laaglanden en helemaal tot aan El Salvador. Om je veiligheid te garanderen, kun je de krater niet bezoeken, maar krijg je een geweldig uitzicht op gloeiend hete lavastromen en stoombaden gecreëerd door de hitte van Pacaya. Neem hier een pauze en ontspan terwijl u geniet van meer mooie uitzichten voordat u terugwandelt naar de voet van de vulkaan, vanwaar u terugkeert naar uw accommodatie.

Vanuit Antigua: Avontuur, 2-daagse trektocht naar de vulkaan Acatenango

Vanuit Antigua: Avontuur, 2-daagse trektocht naar de vulkaan Acatenango

Ervaar de grootsheid van Acatenango en de Fuego vulkaan op deze 2-daagse tour. Begin met een ophaalservice vanaf je hotel in Antigua Guatemala tussen 9:00 en 9:20 uur, afhankelijk van de volgorde van de route, maar zorg dat je vanaf 9:00 uur klaar staat om vertragingen te voorkomen. Dan verlaten we Antigua om een stop te maken bij ons station waar we je eten, twee liter water, jassen, handschoenen, mutsen en hier kun je rugzakken en zaklampen huren en geven we extra informatie over de tour. Dit is van 9:45 tot 10:15 uur. Dan komen we aan in het dorp La Soledad waar we de gidsen zullen ontmoeten die je zullen begeleiden op de tocht, we zullen hier om ongeveer 11:15 - 11:30 uur aankomen, na het doorgeven van de naam van de groep en een aantal gegevens van de gids zullen we beginnen met de wandeling naar het basiskamp dit zal 4,5 tot 6 uur duren, afhankelijk van de doorgang van de groep. Ook heel belangrijk, neem toiletpapier mee, ik zal je uitleggen hoe de toiletten zijn in de vulkaan: Er zijn in totaal 3 badkamers: De eerste een uur na het begin van de wandeling, het is een normale badkamer. nog twee badkamers: 3 uur klimmen - 1 natuurlijke badkamer In het kamp is er ook 1 natuurlijke badkamer, die wordt gebruikt door de groep, op dezelfde manier raad ik aan om naar de eerste badkamer in het station te gaan omdat het de meest comfortabele is. Ook heel belangrijk, neem toiletpapier mee, ik zal je uitleggen hoe de toiletten in de vulkaan zijn: Er zijn in totaal 3 badkamers: De eerste een uur voor het begin van de wandeling, het is een normale badkamer. nog twee badkamers: 3 uur klimmen - 1 natuurlijke badkamer In het kamp is er ook 1 natuurlijke badkamer, die wordt gebruikt door de groep, op dezelfde manier raad ik aan om naar de eerste badkamer in het station te gaan, omdat deze het meest comfortabel is. ou zullen ongeveer tussen 16:45 en 17:45 uur aankomen in het basiskamp, afhankelijk van het tempo dat de groep heeft gehad, hier zal de gids je onderbrengen in de koepels zodat je je spullen kunt achterlaten en kunt ontspannen, hier begint de wandeling naar de Vuurvulkaan, deze wandeling is geheel optioneel en duurt 1 uur met een kwartier heen en een kwartier terug, deze wandeling heeft een meerprijs van Q200 quetzalez, hier zul je tot 300 meter van de krater komen om de majestueuze uitbarstingen te bewonderen, absoluut een once-in-a-lifetime ervaring. Daarna keren ze terug voor het avondeten en om te slapen om energie op te doen voor de tweede dag, mensen die niet gaan wachten in het kamp. De tweede dag begint om 4 uur 's ochtends, waar je zult klimmen naar de top van de Acatenango vulkaan om de zonsopgang vanaf de top te bewonderen, mensen die niet willen klimmen kunnen wachten in het kamp, dan zal de gids ongeveer tussen 6 en 7 uur 's ochtends het ontbijt voor je klaarmaken, om te beginnen met afdalen naar het punt waar we de wandeling de vorige dag zijn begonnen, waar de bus op je wacht die je terugbrengt naar Antigua Guatemala :3.

Overnachting vulkaan Acatenango wandelavontuur

Overnachting vulkaan Acatenango wandelavontuur

Bekijk de zonsondergang en de zonsopgang vanaf Acatenango. Slaap 's nachts in het basiskamp vlak voor de Fuego-vulkaan, met uitzicht op een hoogte van 3.700 meter boven zeeniveau. Begin 's ochtends met een shuttle van Antigua naar het dorp La Soledad. Begin je wandeling en wandel tot de zon ondergaat om het uitzicht van bovenaf te vangen. Slaap een nacht in het basiskamp. Sta op dag twee vroeg op en maak een korte wandeling naar de top. Geniet van een verhoogd uitzicht op de zonsopgang. Het ontbijt wordt geserveerd in het basiskamp voordat de tocht terug naar het dorp begint. Eindelijk bereik je het dorp voor de middag. Geniet van vrije tijd om rond te kijken voor de transfer naar Antigua en geniet van de rest van je dag in de stad.

Vanuit Antigua: Pacaya Vulkaan Tour in Engels/Spaans

Vanuit Antigua: Pacaya Vulkaan Tour in Engels/Spaans

Na een ophaalservice vanaf je hotel vertrek je vanuit Antigua naar de voet van de Pacaya vulkaan. Ga ontspannen in een bus zitten voor de 1 uur durende tocht. Bij aankomst begin je de beklimming met een lokale gids, wandelend door een groot bebost gebied. Volg de paden van het vulkanische gebied en geniet onderweg van het uitzicht op de andere vulkanen en de regionale vegetatie. Wanneer je het plateau bereikt, kun je de hoofdkrater van de vulkaan van een afstand bekijken. Bekijk de lava die afhankelijk is van de activiteit van de vulkaan en enkele stoombaden die door de hitte van de Pacaya vulkaan zijn ontstaan. Nadat je hebt genoten van het spectaculaire uitzicht op de vulkanen Agua, Fuego en Acatenango op de top van Pacaya, begin je aan de afdaling naar de basis, voordat je de bus neemt terug naar Antigua.

Guatemala Stad: Enkele reis Gedeelde Transfer naar Antigua

Guatemala Stad: Enkele reis Gedeelde Transfer naar Antigua

Begin een ongelooflijke ervaring in Guatemala met onze gedeelde enkele reis naar Antigua Guatemala. Geniet van de flexibiliteit van het kiezen van je ophaalservice, tussen de meeste hotels in Guatemala Stad en La Aurora International Airport. Kies je gewenste vertrektijd uit zes beschikbare vertrektijden. Bij vertrek vanaf het vliegveld krijg je hulp bij het herschikken van de vertrektijden in geval van vertragingen als je dit van tevoren doorgeeft. Geniet van de emblematische architectuur van Antigua Guatemala, al zijn antieke plaatsen vol geschiedenis van de eerste hoofdstad van Guatemala, waar je ook allerlei activiteiten kunt doen. Je ophaalpunt is bij het Atitrans kantoor in Antigua, gelegen in Segunda Calle Oriente, No 12, ongeveer 2 uur na het ophalen, vanwaar je een taxi kunt nemen of naar veel plaatsen kunt lopen. Wij garanderen een stressvrije reis door Guatemala. Je zult kunnen ontspannen in onze comfortabele shuttle, uitgerust met alle basisvoorzieningen (inclusief airco), op een veilige en budgetvriendelijke ervaring. Mis deze kans niet, reserveer nu voor een geweldige ervaring!

Antigua: ATV begeleide zonsondergang tour

Antigua: ATV begeleide zonsondergang tour

Rijd met je ATV naar drie bergtoppen met een ongelooflijk uitzicht over de stad, de vallei en de vulkanen bij en rond Antigua. Ontmoet je gids en ga op weg naar El Cerro de la Cruz, het beroemde uitkijkpunt van Antigua dat bekend staat als het Kruis. Nadat je de koloniale stad vanuit de lucht van dichtbij hebt gezien, stap je weer in je voertuig en rijd je de El Hato berg op naar onze tweede stop. Kom aan op de parkeerplaats in El Hato, klim in de 4x4 pick-up truck en rijd naar Hobbitenango. Bewonder dit eco-park met Lord of the Rings thema en bekijk de zonsondergang met wat eten, drinken en spelletjes. Ga verder naar boven en bekijk de omgeving; geniet van onvergetelijke uitzichten en verschillende activiteiten in dit betoverende kleine bos. Ga ten slotte terug de berg af, waar je wat kunt eten en drinken in een Guatemalteeks restaurant aan de zijkant van de berg genaamd El Tambor.

Antigua: Enkele reis Gedeeld vervoer naar Guatemala Stad

Antigua: Enkele reis Gedeeld vervoer naar Guatemala Stad

Ervaar een zorgeloze reis met onze pendeldienst. Deze gedeelde service biedt de flexibiliteit om je ophaalservice in Antigua te kiezen, of het nu een hotel, Airbnb of een andere locatie in het centrum van je voorkeur is. Bij aankomst in Guatemala City zetten we je direct af op je bestemming, waaronder La Aurora International Airport en de meeste hotels in Guatemala City. De shuttle heeft dekking in sommige delen van zone 9, 10, 13 of de luchthavenzone. Als je hotel in een van deze zones ligt, kunnen we je daar afzetten. Als dat niet zo is, zorgen we voor een handige drop-off op het dichtstbijzijnde punt. Kies je gewenste vertrektijd uit acht verschillende schema's (4 uur 's ochtends, 7 uur 's ochtends, 9 uur 's ochtends, 11 uur 's ochtends, 12:30 uur 's middags, 15 uur 's middags, 18:30 uur 's avonds en 19 uur 's avonds). Op deze manier kun je, als je een vlucht haalt, die wachttijden op het vliegveld vermijden en er zeker van zijn dat je veilig en gezond op tijd aankomt. Ontspan in onze voertuigen met airconditioning voor een veilige, comfortabele en betaalbare ervaring. Reserveer nu je plek voor een buitengewone vervoerservaring!

Antigua: ATV Bergavontuur

Antigua: ATV Bergavontuur

Onze eerste stop op deze tour is ¨El Cerro de la Cruz¨. Dit is een van de bekendste bezienswaardigheden in de stad Antigua, misschien zelfs wel in Guatemala. Op de ¨Cross¨ krijgen we een vogelperspectief over Antigua en de prachtige architectuur van de stad, om nog maar te zwijgen over de vulkanen. Als we klaar zijn met fotograferen en rondwandelen in het park, stappen we weer op onze ATV's en gaan we naar ¨Hobbitenango¨, een Eco-Park met het thema Lord of the Rings, om wat plezier te maken. We laten onze ATV's achter op onze parkeerplaats in de berg El Hato en gaan met een pick-up naar Hobbitenango om de omgeving te bekijken, te genieten van prachtige uitzichten en andere activiteiten in dit betoverende kleine bos. Als we klaar zijn in Hobbitenango nemen we de pick-up truck terug naar onze ATV's in El Hato en gaan we naar de andere kant van de vallei naar het dorp San Juan del Obispo, gelegen aan de voet van de vulkaan Agua. In San Juan bezoeken we een populaire chocoladefabriek genaamd Chocolateria Antigua, waar ze ons een deel van hun chocoladeproces laten zien, verschillende smaken proeven en we de kans krijgen om de smaken die we lekker vinden te kopen. Na afloop bezoeken we het hoofdplein van het dorp, waar we een mooi uitzicht hebben over Antigua onder ons. Na een paar foto's gaan we naar een lokaal restaurant en kunnen we de Guatemalteekse keuken proeven voor de lunch voordat we teruggaan naar ons kantoor.

Vanuit Antigua: 2-daagse Acatenango-vulkaanwandeling met uitbarstingen

Vanuit Antigua: 2-daagse Acatenango-vulkaanwandeling met uitbarstingen

Ga op reis naar de vulkaan Acatenango, die bekend staat om zijn adembenemende uitzicht op de voortdurend uitbarstende vulkaan Fuego. Deze tweedaagse trektocht met overnachting is een ontmoeting met een van de mooiste schouwspelen van de natuur. De tocht vereist een goede conditie, behendigheid en gemiddelde wandelvaardigheden, omdat het pad erg steil is. Houd er rekening mee dat de enige extra kosten de verplichte entreekosten voor het park zijn, die niet bij het pakket zijn inbegrepen. Ons concurrentievoordeel ligt in ons uitzonderlijke team van grondig gescreende professionele gidsen, die zorgen voor groepscohesie, het moreel opkrikken en voortdurend uitstekende beoordelingen ontvangen. Dag 1: Ons avontuur begint in het centrum van Antigua om 8:30 uur, waar we aan boord gaan van shuttles naar de vulkaanbasis, op ongeveer 1 uur rijden. Bij aankomst ontmoet je onze lokale tweetalige gids, betaal je de toegangsprijs van 100 Q (12 USD), controleer je je uitrusting, voltooi je een snelle registratie en begin je aan de beklimming. De wandeling naar de camping, waar we overnachten, duurt ongeveer 5-6 uur, afhankelijk van het tempo van de groep. We zorgen voor de lunch tijdens de wandeling en er zijn drie toiletpauzes (neem je eigen toiletpapier mee). In het kamp kun je 's avonds genieten van een betoverend uitzicht op de uitbarstende vulkaan Fuego, een kampvuur, warme chocolademelk, een shot whisky en avondeten - alles inbegrepen. Je verblijft in een gedeelde slaapzaal met individuele slaapzakken. Voor extra comfort raden we je aan een klein kussen mee te nemen! Let op: de slaapzakken liggen al klaar op de camping. Dag 2: We staan op om 4 uur 's ochtends voor een 1,5 uur durende wandeling om een prachtige zonsopgang te zien tegen de achtergrond van de uitbarstende vulkaan. Nadat we van het uitzicht hebben genoten en foto's hebben gemaakt, keren we terug naar het kamp voor het ontbijt en beginnen we aan de afdaling naar de basis. We verwachten rond 13.00 uur terug te zijn in het centrum van Antigua. LET OP: Kleed je warm aan en neem een zonnebril, extra sokken, geschikte wandelschoenen, trektochten, zonnebrandcrème, toiletartikelen, een zaklamp, een kussen, snacks, water, een eenvoudige regenjas en een waterdichte tas mee. Hoewel je deze spullen kunt huren of kopen voordat we gaan wandelen, is het voordeliger om goed voorbereid te zijn. Wandelstokken zijn ter plaatse te huur. Er zijn geen dragers. Omdat dit een gezamenlijke tocht is, zal de groep samen wandelen in een constant tempo. Je medewerking is belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen van een geweldige ervaring geniet. DISCLAIMER: Op dag 1 in het kamp bieden lokale verzorgers van het park een zelfstandige 3-4 uur durende trektocht aan naar de uitbarstende Fuego vulkaan voor 200Q per persoon. Houd er rekening mee dat deze trekking niet is inbegrepen in onze route of boekingskosten, noch deel uitmaakt van onze activiteiten of onder onze verantwoordelijkheid valt. We brengen dit nu onder je aandacht omdat je er waarschijnlijk over zult horen tijdens de activiteit. We willen de inspanningen van de parkbeheerders hoffelijk erkennen. Als je echter kiest voor deelname, ga je ermee akkoord dat je de groep en ons toezicht tijdelijk verlaat.

Antigua Guatemala: stadswandeling met hoogtepunten

Antigua Guatemala: stadswandeling met hoogtepunten

Je bezoekt de belangrijkste en charmantste plekken van de stad, zoals de kerken van Antigua Guatemala, ontdekt de verschillende ruïnes, kloosters, monumenten en natuurlijk de meest kleurrijke en kleurrijke handwerkmarkt van de stad. De tour geeft zeer interessante informatie over de cultuur en geschiedenis van Guatemala, maar ook over bezienswaardigheden die je tijdens je verblijf hier kunt bezoeken. We bezoeken langs de route: De Kerk van Barmhartigheid Boogstraat Nim Pot Ambachtsmarkt Central Park, waar de fontein van de sirenes, het Generaalspaleis, de "Kathedraal", het Stadhuis en het Portaal van de Bakkers staan. De Union Tank De kerk van San Francisco De rondleiding duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten. Het trefpunt is bij de kerk La Merced.

Veelgestelde vragen over Antigua

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Antigua?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Antigua op GetYourGuide

Wat zijn de leukste dingen om te doen met kinderen tijdens een bezoek aan Antigua?

De leukste activiteiten voor het hele gezin zijn:

Bekijk de leukste kindvriendelijke activiteiten van Antigua op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Antigua

Activiteiten in Antigua

Steden in Guatemala

Andere activiteiten in Antigua

Wil je alle activiteiten in Antigua bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Antigua

Gemiddelde beoordeling

4.5
(425 beoordelingen)