Antwerpen
Tours

Onze aanbevelingen voor Antwerpen

Vanuit Amsterdam: Brugge begeleide dagtrip in het Engels

Vanuit Amsterdam: Brugge begeleide dagtrip in het Engels

Ontdek de ouderwetse charme van Brugge tijdens deze rondleiding vanuit Amsterdam. Rijd in een comfortabele touringcar met airconditioning en bekijk bezienswaardigheden zoals het Minnewater meer, Gruuthuse Paleis en de Grote Markt tijdens een rondleiding en heb vrije tijd om de bezienswaardigheden op eigen gelegenheid te verkennen. Vertrek uit Amsterdam en reis naar Brugge om de UNESCO Werelderfgoedmonumenten te bekijken met een Engelssprekende gids. Maak kennis met de geschiedenis van België en bezoek attracties zoals het "Meer van de Liefde" (Minnewater) en het 13e-eeuwse Begijnhof. Leer meer over de bieren van België en bewonder de bakstenen toren van de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Verken de charmante omgeving rond het Djiverkanaal en wandel daarna over het keienplein van Walplein. Dwaal door de smalle steegjes van de Stoofstraat en ontdek het Gruuthusepaleis, het Burgplein en de Basiliek van het Heilig Bloed. Eindig op de Grote Markt en krijg 3 uur vrije tijd om te lunchen of om op eigen gelegenheid de chocolade- en kantwinkels te bezoeken.

Vanuit Brussel: Rondleiding met gids over Antwerpen en Gent

Vanuit Brussel: Rondleiding met gids over Antwerpen en Gent

Om 8:30 uur word je opgehaald bij een ontmoetingspunt in het centrum van Brussel om richting Antwerpen te gaan. Op weg naar Antwerpen stop je een paar minuten bij het emblematische Atomium, waar je een foto neemt en je reis vervolgt. Daar aangekomen verken je de Vleesmarkt, het Steen Kasteel, het Stadhuisplein, de Onze-Lieve-Vrouwekerk in gotische stijl, de Kerk van San Carlos de Borromeo, de Walk of the Cakes en de prachtige Meirstraat. Na deze rondleiding krijg je wat vrije tijd om de stad op je gemak te verkennen. De volgende bestemming is de mooie en machtige stad Gent. Tijdens dit bezoek zul je de kathedraal van San Bavón zien (met het beroemde schilderij van de gebroeders Van Eyck, "De aanbidding van het Lam Gods"), de klokkentoren van Belfort, het bijzondere gotische en renaissance stadhuis, de kerk van San Nicolás, het gildehuis van de metselaars, de werf van de kruiden en het graan, de vleesmarkt en het majestueuze kasteel van de graven van Vlaanderen. Na deze magische tocht stap je weer in de bus, waarmee je terugkeert naar Brussel. Mis de kans niet om samen met ons van deze prachtige dag te genieten!

Antwerpen: zelfgeleide speurtocht en stadstour

Antwerpen: zelfgeleide speurtocht en stadstour

Leer Antwerpen in je eigen tempo kennen tijdens een interactieve speurtocht die je op je eigen telefoon afspeelt. Ontcijfer raadsels, bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante wetenswaardigheden en legenden. Dit is een ideale buitenactiviteit voor beginnende bezoekers, koppels, groepen, families en kinderen en kan worden gebruikt als een geweldige teambuildingsactiviteit. Nadat je de app op je mobiele device hebt gedownload (de instructies ontvang je na de boeking), ga je te voet op zoek naar 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Houd je eigen tempo aan en voel je vrij om de tour te pauzeren of te hervatten wanneer je maar wilt. Bij elke halte kom je meer te weten over de attractie en los je een locatiegebonden raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie hebt bereikt. Gebruik logica, verbeelding, observatie en teamgeest om de juiste code te ontcijferen en de volgende bestemming van je tour te onthullen. Ontdek aanwijzingen bij elke attractie om je volgende bestemming te onthullen. Maak gebruik van logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om het spel te voltooien. En vooral: heb plezier!Je komt meer te weten over de omgeving en ontdekt een spannende puzzel aan de buitenkant van elke attractie. Begin je tour bij het Centraal Station van Antwerpen, een stalen constructie met een unieke architectuur. Bezoek Sint-Jacob Antwerpen met zijn prachtige interieur. Fotografeer de Sint-Carolus Borromeuskerk, een prachtige protestantse kerk, en bewonder de kathedraal van Panagia, die je gegarandeerd zal betoveren. Maak daarna foto's van de Groenplaats, een groot sprookjesachtig plein. Verken Museum Plantin-Moretus en kom meer te weten over typografie. Bewonder Het Steen met zijn heftige geschiedenis. Bezoek het Museum Vleeshuis, een van de weinige musea met tentoonstellingen over de geschiedenis van dans en muziek. Geniet van het stadhuis van Antwerpen en bewonder de architectuur uit de renaissance. Bezoek tot slot de Grote Markt met het prachtige Brabo's Monument.

Antwerpen: 2 uur durende Hoogtepunten wandeling

Antwerpen: 2 uur durende Hoogtepunten wandeling

Bekijk de historische bezienswaardigheden van Antwerpen tijdens een rondleiding in het Engels of Nederlands, en bewonder de belangrijkste monumenten op het centrale plein De Groenplaats, zoals de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het standbeeld van de kunstenaar Rubens. Loop door smalle steegjes en vind charmante hofjes, gotische kerken en de overblijfselen van de eeuwenoude stenen muren, alsook het prachtige stadhuis op de Grote Markt. Luister naar verhalen over de Vikingen, Napoleon Bonaparte en de middeleeuwse gildebroeders, die de stad ieder op hun eigen wijze mede hebben gevormd.

Antwerpen: Wandeltour met Audiogids App

Antwerpen: Wandeltour met Audiogids App

Verken Antwerpen op jouw manier met deze audiotour, toegankelijk op je smartphone! Dompel jezelf onder in de schoonheid van deze historische stad op je eigen tempo en in de taal van je voorkeur. Deze audiotour biedt je de flexibiliteit om je bestemmingen te kiezen en te bepalen hoe lang je op elke bezienswaardigheid wilt blijven. De rijke geschiedenis van Antwerpen mag je niet missen. Het historische centrum met zijn eeuwenoude pleinen heeft veel indrukwekkende gebouwen, leuke buurten, interessante musea en veel gezellige restaurants en bars. Tijdens de audiotour kom je langs een aantal unieke bezienswaardigheden zoals de gotische Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, het Rubenshuis, de Brabo Fontein en het oudste beursgebouw ter wereld. Zoals je misschien weet, is Antwerpen de grootste opslaghaven van cacao ter wereld. Wist je dat medicijnen vroeger werden bedekt met een laagje chocolade? Chocolatier Neuhaus beantwoordt al je chocoladevragen en -wensen. Tijdens deze rondleiding duik je dieper in de geschiedenis van historisch Antwerpen en ontdek je alle geheimen die de stad met zich meedraagt. We hebben zorgvuldig de mooiste wandelroute voor je samengesteld en meer dan 40 boeiende en interessante verhalen verzameld. Je komt langs alle bekende bezienswaardigheden, maar zult ook verrast worden door nieuwe ontdekkingen en verborgen juweeltjes. Ontdek de rijke geschiedenis van Antwerpen, omarm het bruisende heden en laat je verrukken door de boeiende legendes en verhalen. Of je nu op een solo-avontuur gaat, van een romantische stadswandeling met je partner geniet of de stad met vrienden of familie verkent, onze audiotour met gids is geschikt voor alle voorkeuren. Bovendien krijg je een leuke korting als je de tour met gezelschap doet.

eSIM Europa en het Verenigd Koninkrijk voor reizigers

eSIM Europa en het Verenigd Koninkrijk voor reizigers

Of je nu het Verenigd Koninkrijk verkent of op een Europees avontuur in meerdere landen gaat, met een eSIM-kaart ben je altijd verbonden. Geniet van onmiddellijke mobiele levering en dekkingsopties van 1 tot 30 dagen met 500 MB tot 10 GB. Deze eSIM is ideaal voor moderne reizigers die gebruik maken van apparaten zoals de iPhone of andere smartphones die de eSIM-functie ondersteunen. Geniet van het gemak van prepaid dekking op alle grote Europese bestemmingen met ononderbroken connectiviteit en zonder verrassingen. Deze eSIM dekt de volgende locaties: Oostenrijk (Österreich) België (Belgien) Bulgarije (Bulgarien) Cyprus (Zypern) Kroatië (Kroatien) Denemarken (Dänemark) Estland Finland (Finnland) Frankrijk (Frankreich) Duitsland (Deutschland) Griekenland (Griechenland) Hongarije (Ungarn) Ierland (Irland) IJsland (Island) Italië (Italien) Letland (Lettland) Litouwen (Litauen) Luxemburg (Luxemburg) Malta Noorwegen Nederland (Niederlande) Polen Portugal Slowakije (Slowakei) Slovenië (Slowenien) Spanje (Spanien) Verenigd Koninkrijk (Vereinigtes Königreich) Tsjechische Republiek (Tschechische Republik) Roemenië (Rumänien) Zweden (Schweden) Zwitserland (Schweiz) Oekraïne

Antwerpen: Interactieve rondleiding Stadsbrouwerij De Koninck

Antwerpen: Interactieve rondleiding Stadsbrouwerij De Koninck

Een rondleiding door onze Stadsbrouwerij! Dat is niet alleen een must-see, maar vooral een must-do door de talloze interactieve ervaringen. Nee, u hoeft geen gids te volgen: u doet dit bezoek in uw eigen tempo. Bovendien trakteren wij u voor en tijdens uw bezoek op een perfect getapte proeverij. Zet onze tour dus op je bucketlist, of beter nog: kom hem meteen ervaren! Duik in een interactieve brouwerijtour in de Stadsbrouwerij Antwerpen. Leer alles over Antwerpen als bierstad, over de geschiedenis van de Belgische bieren en het hele brouwproces in verschillende themakamers. Talrijke interactieve en audiovisuele effecten zorgen voor een volledig meeslepende ervaring. Op de vier meter hoge brug in de brouwerij voel je de kracht van de brouwerij. Voor en tijdens uw bezoek wordt u getrakteerd op een perfect getapt biertje. Wat kun je verwachten? - Audiovisuele, interactieve rondleiding zonder gids. - In je eigen tempo, duur ongeveer 1 uur. - 2 proevers zijn inbegrepen, één vóór de tour en één tijdens de tour. - De rondleiding is volledig rolstoeltoegankelijk Geniet na uw bezoek van een heerlijk, vers getapt biertje in onze bar! Hier serveren wij alle bieren uit ons assortiment en bieden wij tal van lekkere hapjes aan. Wandel zeker ook eens door onze brouwerijwinkel! Hier vind je allerlei leuke souvenirs en uiteraard heerlijke biertjes. en de ideale plek om uw bezoek af te sluiten!

Antwerpen: City Highlights Groepsfietstocht met gids

Antwerpen: City Highlights Groepsfietstocht met gids

Ga mee met een groepstour en bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van Antwerpen, waaronder de kathedraal, het stadhuis, het Steen, de oude haven, het MAS museum en het mooiste treinstation ter wereld, tijdens een fietstocht van 2 uur. De tour begint en eindigt aan de Vleminckstraat 15a, midden in het stadscentrum en op slechts 5 minuten lopen van de kathedraal. Tijdens de fietstocht stop je op verschillende locaties waar je gids uitgebreid uitleg geeft over wat je hebt gezien. Gidsen voor de rondleidingen worden geselecteerd op basis van hun kennis van de stad, verhalen vertellen en natuurlijk hun gevoel voor humor! Het is altijd het beste om de stad door de ogen van een local te zien. Daarom hebben uw gidsen de vrijheid om de tour aan te passen aan hun smaak en uw speciale wensen. Dit betekent dat je naast de belangrijkste hoogtepunten ook de mogelijkheid hebt om enkele sites te bezoeken. Je reist door de stad zoals veel locals doen. Het is een veilige en leuke manier om Antwerpen te leren kennen.

VK/Europa: eSim mobiel dataplan

VK/Europa: eSim mobiel dataplan

Maak uw reis probleemloos met uw handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in de 42 meest bezochte regio's in Europa en het VK. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Profiteer van dekking in Oostenrijk, Albanië, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Gibraltar, Hongarije, Isle of Man, IJsland, Ierland, Italië (inclusief San Marino & Vaticaan), Jersey Island, Kazachstan, Letland, Litouwen, Liechtenstein, Luxemburg, Ook gedekt zijn Malta, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Portugal, Polen, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Oezbekistan, het Verenigd Koninkrijk en Noord- Ierland. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan aan de hand van de richtlijnfoto of u in aanmerking komt. APN (Access Point Name): internet Lokale operatorinfo: VK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Vanuit Brussel: Stadsrondleiding met gids door Antwerpen

Vanuit Brussel: Stadsrondleiding met gids door Antwerpen

Ontdek de wonderen van Antwerpen! Deze betoverende maar minder bekende bestemming ligt aan de rivier de Schelde en was ooit de thuisbasis van de beroemde kunstenaar Peter Paul Rubens. Vanaf het treinstation van Antwerpen, dat geclassificeerd is als Unesco-werelderfgoedlocatie, leiden we je door het winkelgebied met zijn kenmerkende architectonische juweeltjes. Ervaar het rijke erfgoed van de gotische gildehuizen op de Grote Markt en verken de omliggende geplaveide straten, naast het indrukwekkende 13e-eeuwse kasteel dat ooit de middeleeuwse rivierhaven bewaakte. Tijdens je vrije tijd kun je de grootsheid van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal bewonderen, met prachtige schilderijen van kunstenaars van wereldklasse uit de 17e eeuw, of genieten van het nationale gerecht 'Stoofvlees' en het heerlijke lokale 'Bolleke' bier. Voordat we teruggaan naar Brussel, nemen we je mee door het beroemde havengebied en de levendige Joodse wijk. Ga met ons mee voor een onvergetelijke reis door de rijke geschiedenis en charme van Antwerpen!

Alle activiteiten

Veelgestelde vragen over Antwerpen

De topbezienswaardigheden in Antwerpen

Activiteiten in Antwerpen

Rondleidingen in België

Wat te doen in België

Andere activiteiten in Antwerpen

Wil je alle activiteiten in Antwerpen bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.