Kies data

Antwerpen Fietstours

Antwerpen Fietstours: Onze meest aanbevolen

Antwerpen: fietstocht van 2 uur langs de highlights

1. Antwerpen: fietstocht van 2 uur langs de highlights

Zie op een fietstocht van 2 uur de belangrijkste bezienswaardigheden van Antwerpen, waaronder de kathedraal, het stadhuis, het Steen, de oude haven, het Museum aan de Stroom en het mooiste treinstation ter wereld. De tour begint en eindigt op het Steenplein, in het hart van het stadscentrum, op slechts 5 minuten lopen van de kathedraal. Tijdens je fietstocht pauzeer je op verschillende locaties, waar je gids dieper in zal gaan op wat je gezien hebt. De tourgidsen worden geselecteerd op basis van hun kennis van de stad, hun verteltalent en natuurlijk hun gevoel voor humor. Het is altijd het beste om de stad door de ogen van een local te bekijken. Daarom krijgen de gidsen ook de vrijheid om hun tours aan hun eigen smaak en aan jouw voorkeuren aan te passen. Dit betekent dat je de kans krijgt om naast de belangrijkste bezienswaardigheden nog wat andere locaties te bezoeken. Je verplaatst je net als veel bewoners op de fiets door de stad. Het is een veilige en leuke manier om Antwerpen te leren kennen.

Antwerpen: begeleide fietstocht

2. Antwerpen: begeleide fietstocht

Rijd door de charmante stad Antwerpen tijdens een begeleide fietstocht. Bekijk statige herenhuizen, pittoreske pleinen en prachtige gotische architectuur. Start op Antwerpen Centraal Station en rijd door de Joodse wijk richting het stadspark. Ga verder naar het majestueuze zuiden en geniet van een ontspannen rit tussen de luxueuze herenhuizen van het chique deel van de stad. Verken gezellige pleinen en bekijk een prachtige gotische kathedraal in het historische centrum. Geniet van een geweldig uitzicht op de belangrijke rivier de Schelde en de oude haven. Ontdek het nieuwste park van Antwerpen en rijd door de Seefhoekbuurt naar het station voor een prachtig zicht op het imposante gebouw.

Antwerpen: Fietstocht Zuid en Zurenborg Quarter

3. Antwerpen: Fietstocht Zuid en Zurenborg Quarter

Ontdek de mooie en trendy stadsdelen 'Zuid' en 'Zurenborg' Een rondleiding met veel eigenzinnige herenhuizen en architectonische hoogtepunten Antwerpen is meer dan het historische centrum. Tijdens deze fietstocht laten we je het 'echte' Antwerpen zien met zijn boeiende en kleurrijke wijken, zoals het artistieke 'Zuid' en residentieel Berchem. We verkennen ook de wijk 'Zurenborg' met zijn wereldberoemde architectuur en bars en het 'Groen Kwartier', de thuisbasis van het beroemde restaurant The Jane.

Antwerpen: Stadstour per Houten COCO-MAT Fiets met Gids

4. Antwerpen: Stadstour per Houten COCO-MAT Fiets met Gids

Ontdek Antwerpen op de fiets tijdens een unieke stadstour met COCO-MAT houten fietsen. Fiets langs belangrijke plekken als het Museum aan de Stroom en het Rubenshuis en ontdek wijken als het Schipperskwartier en de Diamantbuurt. Luister naar je gids over de geschiedenis van de stad en lokale legendes. Begin je tocht in het Schipperskwartier , het havengebied, en maak het je gemakkelijk op je milieuvriendelijke houten COCO-MAT-fiets. Fiets langs bezienswaardigheden zoals het markante Museum aan de Stroom (MAS) en het middeleeuwse begijnhof, een historische religieuze plek. Ga vervolgens richting de Diamantwijk, langs het Rubenshuis waar de beroemde kunstenaar woonde. Volg daarna je gids om de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Antwerpen, de Grote Markt, de Antwerpse Beurs en het beroemde Centraal Station te zien. Onderweg leer je over de geschiedenis en cultuur van Antwerpen van je lokale gids, en over duurzaamheidsprojecten die in de stad plaatsvinden. Ontvang insidertips en aanbevelingen om de rest van uw verblijf te informeren.

  • Rondleidingen
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Antwerpen

Wil je alle activiteiten in Antwerpen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Antwerpen

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 76 beoordelingen

Vandaag een fietstour gehad van ruim 2 uur, maar de tijd vloog voorbij door onze gezellige, aardige en duidelijke gids Leo! Ondanks de kou was het goed te doen. Doordat je op de fiets gaat kun je langs veel plekken gaan, zonder dat het allemaal gehaast hoeft en kom je ook op plekken waar je misschien zelf niet zou geraken. Ik raad dit zeker aan, wanneer je veel wil zien in korte tijd.

Het was een goed georganiseerde fietstocht. Veel informatie verkregen over de Antwerpen Zuid en de oude historische stad door de gids. Door de drukte i.v.m. de intrede van de Sint is er een alternatieve route. Het was erg mooi en fantastisch om te doen.

Tocht was heel leuk Kwam allerlei weetjes te horen Gids kon boeiend vertellen met interactie Kortom een fantastische tocht Wel jammer dat het koud weer was

Veel dank Inge voor de leuke fietstour en alle mooie verhalen over Antwerpen! We hebben er van genoten!

uitgebreide informatie, langs bijzondere bezienswaardigheden, echt de moeite waard