Rondleiding

Antwerpen: wandeltocht van 2 uur met hoogtepunten

Activiteitenaanbieder: Antwerp by Bike

Antwerpen: wandeltocht van 2 uur met hoogtepunten

Activiteitenaanbieder: Antwerp by Bike

Vanaf € 14,50 per persoon

Verken het historische centrum van Antwerpen tijdens een 2 uur durende wandeling en bekijk oude kerken, de 16e-eeuwse gildenhuizen van de Grote Markt en nog veel meer.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Nederlands, Engels

Belevenis

Highlights
 • Bekijk de UNESCO-werelderfgoedmonumenten van het historische centrum van Antwerpen
 • Loop door oude straten en verborgen steegjes
 • Ontdek prachtige locaties rond de straat van Meir
 • Sluit je avontuur af op het beroemde Centraal Station
Volledige beschrijving

Bekijk de historische bezienswaardigheden van Antwerpen tijdens een begeleide wandeling in het Engels of Nederlands, en bewonder de belangrijkste monumenten van het centrale plein van de Groenplaats, zoals de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het standbeeld van de kunstenaar Rubens. Wandel door kleine steegjes om charmante binnenplaatsen en gotische kerken te vinden, samen met de overblijfselen van de oude stenen muren en het prachtige stadhuis op de indrukwekkende Grote Markt.

Hoor hoe de Vikingen, Napoleon Bonaparte en middeleeuwse gilden allemaal een rol hebben gespeeld bij het vormgeven van de stad.

Inbegrepen
 • 2 begeleide wandeling in het Engels of Nederlands

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Je ontmoet je gids voor het standbeeld van Nello en Patrasche. Hij of zij is gemakkelijk te herkennen aan de rugzak met Walking in Antwerp-logo.

  Openen in Google Maps ⟶
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,7 /5

  gebaseerd op 116 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,8/5
  • prijs / kwaliteit
   4,7/5
  • dienstverlening
   4,8/5
  • organisatie
   4,8/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Erg leuk om op deze manier door de stad Antwerpen te lopen. Onze gids Peter had veel leuks te vertellen en heeft ons heel veel laten zien. Wij vonden het een echte aanrader en hoewel we Antwerpen best goed kennen zijn wij toch nog verrast met nieuwe weetjes en plaatsen waar we anders aan voorbij zouden lopen.

  7 december 2022

  Volgens het programma eindigde de geplande tour aan het station van Antwerpen, dit prachtige monument. We waren maar met vier deelnemers en iedereen kwam met de trein, dus onze gids Leo verzette spontaan de afspraak en liet ons het havengebied zien in plaats van het treinstation. Hier eindigde de tour. Dat vonden we allemaal erg leuk, vooral omdat er een leuk museum in de buurt was. We kunnen deze leuke, zeer goed Engels sprekende en levenswijze gids van harte aanbevelen.

  Verder lezen

  9 juli 2022

  Interessant, vermakelijk en ten zeerste aanbevolen

  Christina was geweldig! Ik had de Engelstalige tour geboekt voor 4 personen. Daarnaast waren 2 andere mensen aanwezig op de site. Omdat we allemaal uit Duitsland kwamen, maakte ze de tour gewoon in het Duits. We zagen veel interessante plaatsen en waren zeer aangenaam uitgelegd. De leider is zeer goed voorbereid op de groep. TOP! Ik kan deze tour aan iedereen aanbevelen, maar je moet het doen aan het begin van je verblijf in Antwerpen, omdat je daarna een paar hoogtepunten wilt bekijken.

  Verder lezen

  16 juni 2019

  Product ID: 118999