Rondleiding

Antwerpen: fietstocht van 2 uur langs de highlights

Activiteitenaanbieder: Antwerp by Bike

Antwerpen: fietstocht van 2 uur langs de highlights

Activiteitenaanbieder: Antwerp by Bike
Snel uitverkocht

Vanaf € 24,50 per persoon

Snel uitverkocht

Bekijk de hoogtepunten van Antwerpen op een plezante fietstocht, die je meeneemt door het stadscentrum en naar de oude haven. Je deskundige gids past de tour aan je interesses aan en gaat dieper in op de bezienswaardigheden die je onderweg voorbij fietst.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Nederlands, Engels

Belevenis

Highlights
 • Fiets door het charmante historische centrum van Antwerpen
 • Ontdek de hoogtepunten van de stad terwijl een goed geïnformeerde gids met je mee fietst
 • Geniet van uitzicht over de oude haven van Antwerpen
Volledige beschrijving
Zie op een fietstocht van 2 uur de belangrijkste bezienswaardigheden van Antwerpen, waaronder de kathedraal, het stadhuis, het Steen, de oude haven, het Museum aan de Stroom en het mooiste treinstation ter wereld. De tour begint en eindigt op het Steenplein, in het hart van het stadscentrum, op slechts 5 minuten lopen van de kathedraal. Tijdens je fietstocht pauzeer je op verschillende locaties, waar je gids dieper in zal gaan op wat je gezien hebt. De tourgidsen worden geselecteerd op basis van hun kennis van de stad, hun verteltalent en natuurlijk hun gevoel voor humor. Het is altijd het beste om de stad door de ogen van een local te bekijken. Daarom krijgen de gidsen ook de vrijheid om hun tours aan hun eigen smaak en aan jouw voorkeuren aan te passen. Dit betekent dat je de kans krijgt om naast de belangrijkste bezienswaardigheden nog wat andere locaties te bezoeken. Je verplaatst je net als veel bewoners op de fiets door de stad. Het is een veilige en leuke manier om Antwerpen te leren kennen.
Inbegrepen
 • Fietshuur
 • Rondleiding per fiets van 2 uur in het Engels of in het Nederlands

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,7 /5

  gebaseerd op 210 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,8/5
  • Vervoer
   4,6/5
  • prijs / kwaliteit
   4,7/5
  • veiligheid
   4,4/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Vandaag een fietstour gehad van ruim 2 uur, maar de tijd vloog voorbij door onze gezellige, aardige en duidelijke gids Leo! Ondanks de kou was het goed te doen. Doordat je op de fiets gaat kun je langs veel plekken gaan, zonder dat het allemaal gehaast hoeft en kom je ook op plekken waar je misschien zelf niet zou geraken. Ik raad dit zeker aan, wanneer je veel wil zien in korte tijd.

  Verder lezen

  3 december 2022

  Dit was een heel leuke fietstocht met gids Arie langs een aantal highlights van de stad Antwerpen. Van het oudste gebouw, het Steen aan de Schelde, tot het gerenoveerde stadspark Spoor Noord. Arie weet bij elke stop een leuk verhaal. Na twee uur heb je heel wat verschillende indrukken gekregen. Zeker de moeite waard.

  4 juli 2022

  Onze gegidste tour in Antwerpen was boven alle verwachtingen. Marc wist ons op zeer aangename manier ons de meest bezoenswaardige plekjes in Antwerpen te laten zien. Ook wist Marc dit alles te duiden in de geschiedenis. Het fietsen gebeurt in een tempo dat voor iedereen haalbaar is. We zagen het Vleeshuis of beter het museum van de klank. Het had eerder het uitzicht van een kerk, omdat we tegelijk hier een lieve vrouwe beeldje in de hoek verwerkt zagen. Marc wist het ontstaan en de reden hiervan mooi toe te lichten. Verder fietsten we door de oude haven en bezochten het eilandje, we zagen het strand van Sint Anneke, het prachtige nieuwe havengebouw, een oud pakhuis enz enz en dit alles in een tijdsbestek van 2 uur! Echt een aanrader en zeker de moeite waard! Bedankt Marc!!!!

  Verder lezen

  4 juli 2022

  Product ID: 100647